Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

gruntfürmich ::
https://mona.co/
Ni kaj =)
lahko malo več o kartici?
ne najdem točno kako poteka zapravljanje denarja; kje je sprejeta ta kartica, iz kot gredo dol MCO-ji?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Yusef ::
Če ICX faila ob takem teamu, partnershipih pa ok...sem eden izmed dumbassov :)
Konkurenca oz podobne platforme pa ne čisto so pa Ethereum, Cardano, EOS, QTUM, NEO, ARK, Stratis, Neblio. Velika večina teh, sploh tistih z večjim marketcapom z izjemo NEOta, nimajo razen fancy whitepaperja nič.
Torej potencjala je še ogromno. Sedaj je marketcap borih 1,5 miljarde.
Daš link na njihov source code, da vidimo kaj imajo razen fancy whiteperja? Potem pa lahko primerjamo s tistimi, ki si jih omenil, da nimajo razen fancy whitepaperja nič.
Source code imajo na privatnem Githubu, ker javno še ne smejo objavit zaradi nevem katerega partnershipa. Malo čudno bi bilo, da bi velika podjetja nasedle na nek vaporware a? Pa dejansko stvari prihajajo ven v rokih. Kar je za kripto prej redkost kot izjema.
ICX sodeluje s Samsungom?
Uradno ne. Vsaj zaenkrat.
Torej razen fancy whitepaperja nimajo nič?
Imajo. Mainnet, denarnico, token swap bo na začetku marca in ICOti se začenjo odvijat aprila. Naredilo se bo še DEX ter IISS v Q2. V razvoju so 2 leti, ICO je bil pa preprosto smešno poceni.
S katerimi imajo pa partnershipe zaenkrat in kaj bo to prihodnosti prineslo pa sam razmisli. :)

Machete ::
gruntfürmich je izjavil:
Ni kaj =)
ne najdem točno kako poteka zapravljanje denarja; kje je sprejeta ta kartica, iz kot gredo dol MCO-ji?
Preveč sprašuješ, ti lepa spletna stran ni dovolj?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Mato989 ::
Supply nima neke veze, če prideš notri na začetku. Ok definitivno, če bi bil Neblio enak Icxu in imel vse enake pogoje bi bil zaradi tega še bolj privlačen. Cardano ima še veliko večji supply pa ravno tega to nekaj ne moti. Pa dobro nek Neblio vs Icx je to čisto druga liga. Sam ustroj, partnerstva ter velikost teama in izkušnje je world apart zame. Na Nebliu se igra samo na low supply, to je vse kar je drugačnega pri tej platformi in večina vas investira samo zato. Ni pa to garancija za $. :)
Logično da ni... saj tudi roadmap imajo vedno dosežen ali celo hitreje kot je napisano, do danes. Kakorkoli, NEO ima še bistveno višji ustroj, več partnerstev in več osebja od ICXa... pa saj NEO ni samo kitajski... NEO je azijski... Tisti hype kako bo NEO kitajski ethereum, je pač prišlo iz logične posledice da je Onchain podjetje lastnik NEO platforme in blockchaina, in Onchain posluje z Partijo Kitajske... od tod potem nek hype.
Icon rabi real world adoption. Saj samo na to noto igra. Razne pravljice ter hypi v tem coinu zaenkrat ne igrajo vloge niti ni videti, da bi ga. Zato se mi pa zdi, da niti ni nekaj popularno to, polno je nekih dezinformacij ipd.
Vsak rabi real world adoption, nedvomno...
Definitivno bo tole ostalo v letu 2018, 2019 v mojem portfelju vsaj v veliki večini. Prodam edino, če gre v parabolo preko nerazumnih meja. Ker to je pa vedno drop.
Smiselno, saj jaz menim da je ICX odlična zadeva... ampak menim tudi da pred 2019 ne bodo imeli ogromno za pokazat, za razliko od NEOta... recimo NEO supply je odličen, končni je 100mil...
Tudi ETH nima hard cap total supplya pa EOS ima 600 v obtoku od 900 možnega. Enako Ripple. A odkrivate toplo vodo? A je samo končno število kovancev odvisno a v zadevo vtakneš denar? Tisti, ki so v njem od ICO-ta je popolna zmaga, tisti, ki so ga kupili za okrog 2$ pa prav tako to ni slabo.
Jap, ETH nima hard capa, ampak ETH bo rabil še emmm koliko desetletij da ujame ICX circulating supply? Mislim da je o tej zadevi govoril Vitalik in je inflacija etra smešna... Rippla ne bom komentiral, saj EOS ima pa enak "problem" kot ICX in ostali hard cap kovanci...
Imajo. Mainnet, denarnico, token swap bo na začetku marca in ICOti se začenjo odvijat aprila. Naredilo se bo še DEX ter IISS v Q2
Saj o tem ravno jaz govorim... imajo to kar ima skoraj vsak blockchain že zunaj... Eth že ogromno časa, pa tudi NEO, še celo Neblio je že imel ICO(mali ampak je mel) ampak ja, ICX bo pomoje bomba v 2019... glihkar se dotika supportov in ga bi znal nabavit =) Če sem že prvič zamudil!
gruntfürmich je izjavil:
Ni kaj =)
Monaco je še dokaj projekt...
Če rabiš danes vzameš tole:
https://bitpay.com/card
Je ena enostavnejših =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

lambda ::
Ob vsem kar se obeta in ob vsem kar nudi konkurenca je tole odlična kupčija.
A imam prav ali ne, si shranite tole za čez 6 do 12 mesecev kje zadeve stojijo.
Nisem rekel, da se ti ne bo usralo, seveda se ti lahko. V 6-12 mesecev je povsem možen pump. Ampak ker partnerstva niso uradna in nimaš niti izvorne kode, da bi ocenil kvaliteto ekipe, tvoje trditve nimajo trdne osnove, zanašaš se na njihov marketing - potencialni visoki profiti z visokim tveganjem. Zapičil sem se v tvoj post, ker oglašuješ kot da je vse transparentno in partnerstva nedvoumo potrjena.
Dolgoročno pa najbrž ne bo preživel vsak od tega sedaj že ducata (ali več) blockchain 3.0 wannabe tekmecev.

Ne saj treba je rečt da ICX je odličen... to jaz ne oporekam, ampak ICX danes nima ničesar kar ne bi imel praktično vsak Blockchain... in skoraj vsi so ahead of ICX zaenkrat. To je vse... kar pa ne pomeni da ne bo x100 v 2019 =)

kaj pa ban s strani vise teh kartic v januarju? to je še aktualno ali funkcionira vse tako kot treba preko visa terminalov?

Ob vsem kar se obeta in ob vsem kar nudi konkurenca je tole odlična kupčija.
A imam prav ali ne, si shranite tole za čez 6 do 12 mesecev kje zadeve stojijo.
Nisem rekel, da se ti ne bo usralo, seveda se ti lahko. V 6-12 mesecev je povsem možen pump. Ampak ker partnerstva niso uradna in nimaš niti izvorne kode, da bi ocenil kvaliteto ekipe, tvoje trditve nimajo trdne osnove, zanašaš se na njihov marketing - potencialni visoki profiti z visokim tveganjem. Zapičil sem se v tvoj post, ker oglašuješ kot da je vse transparentno in partnerstva nedvoumo potrjena.
Dolgoročno pa najbrž ne bo preživel vsak od tega sedaj že ducata (ali več) blockchain 3.0 wannabe tekmecev.
Jezus Kristus

Pa kaj je tu oglašujem? A misliš, da bo par ljudi iz tule dvignilo tečaj? Pa ne mi ga lomit no.
Pa nima se mi kaj posrat. Lepo kalkulacijo sem naredil, lep profit imam že od 2015, sedaj sem pa šel v gamble a bo končno število Bitcoina in še več $ kot bi ga dosegel samo s holdanjem BTC-ja. Menim, da je Icon fundamentalno izvrsten projekt, eden redkih, ki se zavzema za real world adoption ne pa neka moonshot sranja ter hypanje.
Aja ni glavni faktor, ampak je cherry on the top zame. Mislim, da je okrog 30% volume iz Koreje. Glede na to, da se brez problem pozicionirajo na skoraj vsako korejsko borzo (posebno Coinone) in da se zaenkrat fokusirajo na real world adoption v Koreji in ko in če se požene marketing lahko sešteješ 1+1 kam to pelje. Seveda je to ena izmed ŠPEKULACIJ.
Nevem pa kateri team je dejansko večji in bolj kvaliteten. Se nisem spuščal v Onchain detajle, ker nisem v Neotu. Niti ne mislim bit. Dejstvo je, da da so del Dayli financial groupa in to ni nek hec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yusef ()

Aquafriend ::
ICON is developed by a company known as theloop, which had its inception as a joint venture between 3 big Korean universities (Korea University, Sogang university, and Sohang University of Science and Technology) and DAYLI financial, a multi-billion dollar Korean financial firm. So, backed by multibillion dollar company, top Korean Universities
Woori Bank
Woori Bank is a subsidiary of Woori Financial Group, one of the largest commercial South Korean banks (15 000 employees; 9.7 Billion USD market cap). It is working closely with DAYLI Intelligence & theloop to test and commercialize Korea's digital currency, WeeBee coin, with universities and local governments.
SBI Ripple
SBI Ripple Asia manages a consortium of more than 61 Japanese banks including mega-banks Sumitomo Mitsui Banking Corporation (SMBC), MUFG and Mizuho who leverage Ripple's enterprise blockchain technology for instant payments and settlement. The new partnership is a collaborative effort to bring Ripple's enterprise blockchain solution for cross border payment to South Korea.
Korean Financial Investment Association (KOFIA)
KOFIA is the sole self-regulatory organization of the Korean financial industry, and theloop is the its only technology partner. They are already working together to launch a blockchain-based personal authentication service called 'ChainID', which will reduce the costs of the identity authentication process and provide higher levels of security. This is a project that will be integrated with the ICON network, and will be the first of many that will emerge from this specific partnership (more projects already planned in 2018-2020 already).
The list goes on, but I think I've made my point that they already have huge established partnerships with a lot of exciting national projects being built on the ICON network, as well as impressive levels of backing and connections.

gruntfürmich je izjavil:
kaj pa ban s strani vise teh kartic v januarju? to je še aktualno ali funkcionira vse tako kot treba preko visa terminalov?
Niso bile banane kartice ampak Wirecrast v Gibraltarju, kije pač izdal 90% teh kartic, ker je kršil pravila Vise ali karkoli... nekatere so že blizu novih kartic itd...

Pa kaj je tu oglašujem?
Da imajo drugi samo fancy whitepaper, ICON pa ne. In potem se je izkazalo, da niti kode ne moremo videti (medtem ko jo pri tistih, ki imajo samo fancy whitepaper lahko).
Tale slika je malo prežvečena. :) Je že dosti novih stvari. Tista slika se niti nisem poglabljal, če je sploh v celotni meri legit.
Če bi naredil domačo nalogo zakaj ni zaenkrat še open source code na Githubu, bi vedel zakaj je še ne moraš videti.
Čudno, če nimajo pojma kaj delajo, da dejansko imajo tako zaledje in da dejansko sproducirajo stvari v roku.
No saj me boli kitara. Vsak sam zase ve kam denar vtaknit. A misliš, da bom jaz tebe prepričeval, da je moja stvar dobra, tvoja pa slaba?
Pa kaj me boli k :D

Če bi naredil domačo nalogo zakaj ni zaenkrat še open source code na Githubu, bi vedel zakaj je še ne moraš videti.
Saj sem tebe vprašal, pa ne znaš pojasnit. Glej, o ICON nimam pojma. Lahko bo uspešno, lahko ne.
Ampak ti trdiš, da ima velika večina tistih, ki si jih naštel, samo fancy whitepaper, kar jasno pokaže, da nimaš pojma.

PrihajaNodi ::
Hey se komu sanja kdaj dobimo Bitcoinprivate na denarnice? Dva dni kasneje ali kako je s tem? Je kdo prenašal kovance iz bitrexa? Je ško vse bp?
Snapshot: First ZCL and BTC blocks found after 28th Feb @ 5:00pm UTC
Fork & mainnet launch: Approx 2 days later
Sklepam da potem 2 ega marca.
Snapshot: First ZCL and BTC blocks found after 28th Feb @ 5:00pm UTC
Fork & mainnet launch: Approx 2 days later
Sklepam da potem 2 ega marca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Saj sem tebe vprašal, pa ne znaš pojasnit. Glej, o ICON nimam pojma. Lahko bo uspešno, lahko ne.
Ampak ti trdiš, da ima velika večina tistih, ki si jih naštel, samo fancy whitepaper, kar jasno pokaže, da nimaš pojma.
Eth, Neo ne. EOS, Cardano, ki kotirata višje pa. Dodaj še Lisk, ARK. Za QTUM res nimam pojma. Neblia pa ne bi metal v ta koš, ker je zame out of league. IOTE pa NEM pa ne bi metal v isti koš. Aja Stratis ima working product, samo je tudi druga liga.
Overall pa stvari, ki kotirajo višje imajo uporabno vrednost samo Btc, ETH, LTC, Monero. Dopade se mi še Raiblocks. Pa če že imam raje za plačevanje Litecoin kot Btc. Eth vsi vemo kaj je in kaj so flaws le tega.
Dejstvo je, da nimam pojma ja. Zato pa nekateri veselo investirate v popolne špekulacije, ko se mi zdi, da je moja špekulacija zreducirana na kripto minimum. Po mojem mnenju. Ker tule je res tako zaledje, da dejansko je DOBRA šansa ne pa 100%, da bodo ljudje v resnici kaj imeli od tega blockchaina.
Ker zaenkrat je blockchain več ali manj sama MEGLA.
A se motim? A ti kaj več veš? Imaš pojma?
Hvala

Overall pa stvari, ki kotirajo višje imajo uporabno vrednost samo Btc, ETH, LTC, Monero. Dopade se mi še Raiblocks. Pa če že imam raje za plačevanje Litecoin kot Btc. Eth vsi vemo kaj je in kaj so flaws le tega.
Definitivno si tu izpustil VeChain =)
Drugače pa ja, ravno o tem govorim, dejstvo da je s to ceno ŽE na 23tem mestu po CMC, meni pove, da nima dosti "room to grow"
Če samo realno ocenim... sveta trojica je nedosegljiva za ICX, na četrtem mestu je BTC cash, ki je pump n dump shema ampak ga bodo držali nad jurija...
Peti je LTC, ki ima enega močnejših fundamentalsov in imajo Charlie Leeja ki je skoraj polbog za dosti crypto geekov...
Šesti je NEO, ki ima supply advantage in starejši je z več techa in prepoznavnosti od ICX in tudi boljši ecosystem
Sedmi in Osmi sta Cardano in Stellar, ki sta oba višje, ampak imata ENAKE težave kot ICX, to je circulating supply... pri njima je še huje...
Potem sta EOS in IOTA, obadva bolj ali manj privid prihodnosti...
Nato je nekaj takšnih in drugačnih coinov ki imajo age legacy (Dash) pa neke 1st mover advantage ipd (Monero) pa kak dober utility oz uporabnost (Vechain!) pa Tether...
Če povzamem, da delaš dejanski profit na coinu, mora coin napram BTC ali napram drugim coinov pred sabo zrast... se pravi, če BTC zraste 10% in se zato cena ICXu poveiša za 10% to ne pomeni da je ICX (ali katerikoli drugi coin!) zrastel, ker bi enak profit delal ob hodlanju BTCja... tu delajo mnogi napako...
Vprašanje je ali meniš Yusef (čisto realno tole zdaj ne podjebavam) da lahko ICX zraste napram vsem tem drugim coinom toliko da bo napram njim ali drugim nižje višji profit... brez da se bistveno poviša celotni MC seveda... ker to je potem tisto ravno o čemer pravim, da potem z vsakim nardiš podobno...

Definitivno si tu izpustil VeChain =)
Drugače pa ja, ravno o tem govorim, dejstvo da je s to ceno ŽE na 23tem mestu po CMC, meni pove, da nima dosti "room to grow"
Če samo realno ocenim... sveta trojica je nedosegljiva za ICX, na četrtem mestu je BTC cash, ki je pump n dump shema ampak ga bodo držali nad jurija...
Peti je LTC, ki ima enega močnejših fundamentalsov in imajo Charlie Leeja ki je skoraj polbog za dosti crypto geekov...
Šesti je NEO, ki ima supply advantage in starejši je z več techa in prepoznavnosti od ICX in tudi boljši ecosystem
Sedmi in Osmi sta Cardano in Stellar, ki sta oba višje, ampak imata ENAKE težave kot ICX, to je circulating supply... pri njima je še huje...
Potem sta EOS in IOTA, obadva bolj ali manj privid prihodnosti...
Nato je nekaj takšnih in drugačnih coinov ki imajo age legacy (Dash) pa neke 1st mover advantage ipd (Monero) pa kak dober utility oz uporabnost (Vechain!) pa Tether...
Če povzamem, da delaš dejanski profit na coinu, mora coin napram BTC ali napram drugim coinov pred sabo zrast... se pravi, če BTC zraste 10% in se zato cena ICXu poveiša za 10% to ne pomeni da je ICX (ali katerikoli drugi coin!) zrastel, ker bi enak profit delal ob hodlanju BTCja... tu delajo mnogi napako...
Vprašanje je ali meniš Yusef (čisto realno tole zdaj ne podjebavam) da lahko ICX zraste napram vsem tem drugim coinom toliko da bo napram njim ali drugim nižje višji profit... brez da se bistveno poviša celotni MC seveda... ker to je potem tisto ravno o čemer pravim, da potem z vsakim nardiš podobno...
VeChain je kul. Samo spet je butasta razprodaja bila ob najavi dobrih novic.
Koliko ima room to grow je čista špekulacija. Se strinjam, da je z obskurnim poceni shitcoinom lažje naredit visoke mnogokratnike, samo je tudi riziko, če se vse skupaj sfiži.
Dobro momentalno gledati MC je brezveze. Jaz gledam in špekuliram za vsaj leto v naprej do dva. Takrat se zna vse skupaj lepo obrnit. BCash je brezvezen in upam, da odroma dosti mest nižje.
Bi se pa definitivno prej odločil za Cardana kot pa Neota. Več potencjala ima v sebi. Samo za newbieje je še zmeraj predrag. To se kupuje na začetku. Kamot pride čez dolar ponovno.
Sicer pa ne mešajmo jabolk in hrušk. Nekaj so popolne ICO platforme, nekaj so hibridi. Icx itak sploh nima namena konkurirat vsem tem. Pač pa jih povezat med seboj.
Ampak glede na mutave Korejce kako znajo spumpat določene coine še brez dobrih temeljev, bi se logično dogodilo enako z Icx-om. Samo, da ima ta še neke realne šanse, da obstane dokaj visoko, ker jim bo znal marsikaj ponudit v day to day use.
Zato sem se navdušil nad tem. Vem pa da kripto ni neki racionalen trg na tej točki in ja folk razprodaja dobre kot slabe novice.

zdele je bila zcl razprodaja:) lep dip pod 70
Zgodovina sprememb…

Eth, Neo ne. EOS, Cardano, ki kotirata višje pa.
V evaluacijo samih blockchainov in ali je kateri od njiju perspektiven ali ne, se ne bom spuščal, ampak EOS in Cardano imata več kot samo whitepaper. Torej?

Eth, Neo ne. EOS, Cardano, ki kotirata višje pa.
V evaluacijo samih blockchainov in ali je kateri od njiju perspektiven ali ne, se ne bom spuščal, ampak EOS in Cardano imata več kot samo whitepaper. Torej?
Cardano praktično razen mainneta, ki ti pa brez denarnice ne pomaga nič. In to od konca septembra. Dejstvo je, da je ICX v vseh aspektih pred njimi. Kaj ima EOS več?

Tako EOS kot Cardano sta oba privida prihodnosti, eden bolj drugi manj... definitivno si pa na trenutno stanje ne zaslužita pozicije na CMCju kot jo držita...

galu ::
profdoktor je izjavil:
Pozna kdo blockchain of IBM-a? Kdaj bo ICO?
https://www.ibm.com/blockchain/
Not sure if joking or...
Tako to gre.

profdoktor ::
profdoktor je izjavil:
Pozna kdo blockchain of IBM-a? Kdaj bo ICO?
https://www.ibm.com/blockchain/
Not sure if joking or...
Hyperledger je že imel ico? Baje je zraven ogromno enih sposobnih ekip programerjev:
https://www.hyperledger.org
Kje bi se dalo vplačat?

Israeli Supreme Court Prohibits Banks From Restricting Crypto Activity In Landmark Decision
Israel's Supreme Court has issued a temporary court order prohibiting Leumi Bank from restricting the banking activity of crypto broker Bits of Gold, Finance Magnates reported yesterday, Feb. 26.
The Supreme Court's decision, that has been described as "precedent-setting," means that banks in general cannot limit accounts associated with the crypto industry.
THE END za doomsdayerjem crypta... bo pa zdaj postalo res zanimivo!
Turkey, Iran To Release State-Backed Cryptocurrencies On Heels Of Venezuela's Petro
Bitcoin For Business: Cryptocurrencies Hold Massive Potential For Businesses
Affinity Beverage Wholly Owned Subsidiary Village Tea Company to Accept Crytpocurrency; Prepares 2017 Annual Financial Report
Blockchain fever strikes Chinese public, investors
Blockchain became a trendy word on Chinese social media platforms including WeChat and Weibo during the weeklong Chinese new year holidays, and it is being favored by investors in the capital market.
China's Crypto Exchanges Didn't Just Survive - They're Thriving
UK SME Owners Anticipate Cryptocurrency Going Mainstream by 2020
Venezuela Launches Free Cryptocurrency Training Course For Citizens
US: Georgia Next State In Line To Accept Crypto For Taxes, Licenses
Zgodovina sprememb…

Tako EOS kot Cardano sta oba privida prihodnosti, eden bolj drugi manj... definitivno si pa na trenutno stanje ne zaslužita pozicije na CMCju kot jo držita...
To je bil nekako moj point...
Edina mičkena razlika je da jaz menim podobno tudi za ICX, v trenutnem stanju... če bi šel po 2$ bi bil pa dober nakup!

Evo mi je usplo spravit ZCL na wallet.
Btw kdo drži block mason credit protocol. Sem ga prodal na 1.13;( Je pa zelo soliden projekt z ogromnim potencialom.
Btw kdo drži block mason credit protocol. Sem ga prodal na 1.13;( Je pa zelo soliden projekt z ogromnim potencialom.

tom234 ::
Cardano sem kupil po60c,ne vem kaj mi je blo,po 65c sem prodal in pol drop na 30-35,kdaj se misli to kaj pobrat,a ga to umetno držijo ker se ne premakne tudi za milimeter

Horejšio ::
BTC nabira zalet. Je sam vprašanje časa kdaj potegne na 17k. Takrat bodo alti rekt.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Horejšio ()

uuu jebemti Bankera na tier 6;)
jutri pa še dodatni kovančki pro - ratio - free money dobesedno;)
Pa še zcl kupu v dipu:)

Zgodovina sprememb…

popo985 ::

Somm ::
PrihajaNodi je izjavil:
uuu jebemti Bankera na tier 6;)jutri pa še dodatni kovančki pro - ratio - free money dobesedno;)
Dobro jutro :D
Vidm da sva midva edina zagovornika bankere tuki. Plus tega v zadnih 24urah je kr velk naval na BNK zgleda bomo presegl tud 100 000 vlagateljev tko da če še gdo ni ujev prilike nj jo zdj ujame in se prdruž največjemu ICO projektu :D
Preračunaval se bomo pa nekje jeseni k bomo eni 1000X eni pa 0 :P
BANKERA ICO: https://spectrocoin.com/en/signup.html?referralId=21365570

PrihajaNodi je izjavil:
uuu jebemti Bankera na tier 6;)jutri pa še dodatni kovančki pro - ratio - free money dobesedno;)
Vidm da sva midva edina zagovornika bankere tuki. Plus tega v zadnih 24urah je kr velk naval na BNK zgleda bomo presegl tud 100 000 vlagateljev tko da če še gdo ni ujev prilike nj jo zdj ujame in se prdruž največjemu ICO projektu :D
Mhm, kmalu bodo vsi traderji vložli in noben ne bo kupil na borzi lol =)

PrihajaNodi je izjavil:
Uf k na borzo pride gor pol bo šele gate trgal :P v enm tednu 10x :P
Sam da še nebl pride čez 100$ pa mam še eno zmago tuki sva pa na isti raketi xD

PrihajaNodi je izjavil:
Vse na x1000 pa da Vazelin za shemale na Tajskem...
Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:
Vse na x1000 pa da Vazelin za shemale na Tajskem...
Use bo cepal za 100000% nč bat hehe sj pade pa lahko samo za 100% hehe

mojanina ::
PrihajaNodi je izjavil:
Nista edina ne. Sem vplacal cisto na zacetku. 0.001

PrihajaNodi je izjavil:
Nista edina ne. Sem vplacal cisto na zacetku. 0.001
Sj vrjemm da nismo edini eni so tud ulagal sam nočjo povedat naprimr Mato :P

PrihajaNodi je izjavil:

Zgodovina sprememb…

Vidm da sva midva edina zagovornika bankere tuki.
Ti predvsem odbijaš vlagatelje v bankero, ker ne znaš niti pravilno pisat. Raje najprej do konca naredi OŠ in potem piši po forumih...