» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
435 / 976
»»

krneki ::

Jaz sem se skeširu pri 197$...Zdaj sam zgruntat kdaj spet nabavt :P

galu ::

o.O

o.O

Tako to gre.

firbec ::

krneki je izjavil:

Jaz sem se skeširu pri 197$...Zdaj sam zgruntat kdaj spet nabavt :P

a za BTC ?

Ne...fiat.

fukich ::

rpx boš prišo že na Okex, ker me po malem tiltaš :D

Matejjjjj ::

insurepal? kej vredno?

https://www.insurepal.io/crowdsale

Vazelin ::

lol red pulse je na 0.38usd:))

fukich ::

Vazelin je izjavil:

lol red pulse je na 0.38usd:))

ja...

Mato989 ::

Ne vem kje je Okex listing, pišem red pulse... early january ni po 15.1. lol

Na NEO je že pritisk navzgor na binance!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

desmill ::

firbec je izjavil:

desmill je izjavil:

Jaz sem nastavil stop loss pri 175 pa kar bo pa bo

a se to da pri Kucoinu nardit ?
se prav, se da nastavit zgornji limit na $200 spodnjega pa na $175.
Pa do kjer prej pride, se proda

Za istimi sredstvi normalno ne moreš narediti dveh orderjev. Na Kucoinu pa ne vem.
Sem na Bittrex in Binance

Alien123 ::

Kontra napise nekaj o neotu.. neo padne zlahkoto dol

Sno0py ::

Na kateri strani si izplacujete FIAT? Bitstramp? Coinbase? uphold? Kaj je najbolje?
Na prvih 2, ki sem jih omenil mi ne uspe vertifikacija.. Nevem kako naj dobim drugace ven.. mogoce kaksen predlog? ;((

Mato989 ::

Da se ne boste opekli s tem in gre neo na ATH spet čez 200USD

Kam bežiš snoopy si že v penziji :D
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ne ampak bi rad probal nekaj izplacati preden se kaj vlozim :) Ziher je ziher pa magari 1-2€ samo da vidim da se to prenese na bancni racun

Matejjjjj ::

jaz sem izplačal kr precej, 3x. ni tezav

amacar ::

Za fiat vedno uporabil kraken, vsakič naslednji dan na računu, provizija 0.09€.

4knative ::

diham_eter je izjavil:

prodal sem NEO-te na vrhu, a se jih splača zdaj spet kupit, ko pade na kakih 180?

Včeraj ponoči si lahko zajel val ko so ovce čakale za thekey in si dobil 25% čistega odmah. Malo pretiravam, ampak delno je res. :))

kje in kako? cisto na kratko? Na coinbase sem posiljal tist 1€ da mi vertifyjajo kartico.. po parih dneh sem samo nazaj dobil to nakazano lol. Na bitstrampu sem vse poslal se vedno nic po 1 tednu..
Kak pa je ta kraken je vredu stran za izplacat? Imajo komplicirane vertifikacije? :|

Sirena ::

Sirena je izjavil:

pa ECN menda obeta, .)?

Da me ne bi kdo kdaj preklinjal - sorry, narobe se mi je zapisalo, mislila sem ETC (Ethereum CLassic, ehhh, se vidi, kako sem zelena ...)

Mato989 je izjavil:

Ne vem kje je Okex listing, pišem red pulse... early january ni po 15.1. lol

Na NEO je že pritisk navzgor na binance!

Tud na Bittrex.

Wow Arbitrage NEO/USD med bittrex in Binance je 10 USD.

tonis ::

nekikr je izjavil:

Te grafe znajo pravilno tolmačiti samo borzniki, ki se naokoli vozijo s starimi Clioti. Videno že 100x.

Ob vsej depresiji ki jo gledam na borzah, pa svoje sta danes dodala še Litvanca da jima je*** m****, me je ta izjava vsaj malo spravila v boljšo voljo :D

Alien123 je izjavil:

Kontra napise nekaj o neotu.. neo padne zlahkoto dol

Kontra ne več pisat o NEO :D

zgleda gremo spet pod 700mio cap

Sno0py je izjavil:

Ne ampak bi rad probal nekaj izplacati preden se kaj vlozim :) Ziher je ziher pa magari 1-2€ samo da vidim da se to prenese na bancni racun

Jaz sem tudi prvo preveril - v začetku decembra.
Coinbase je bil v nekaj urah potrjen (samo moraš na coinbase direktno in ne preko Gdax).
Bitstamp je pa trajalo 2 tedna. Na koncu deluje. Oboje preverjeno nekajkrat vendar bolje zaupam bitstampu

men kraken še ni sprocesiral nakazila (jaz njim) izpred tedna dni!

sarma832 ::

castro23 je izjavil:

Tole res zgleda kot začetek konca...moj nasvet vsem unim, kateri imate par 10.000 € v kriptovaluti...hitr ven vzet dokler je še čas:)...ker tole gre pa vse samo še navzdol...

Poslušam in kupim RPX a-- gre na polno dol...enako KCS...eth....ni da ni:)...

Ne da se mi gledat teh Jesenic že nekaj zadnjih dni...raje bi Olimpijo:)...

Začetek konca :))... Hja no, če zapreš oči in vržeš v nek random kovanec je takšen občutek verjetno upravičen.

desmill je izjavil:

Sno0py je izjavil:

Jaz sem tudi prvo preveril - v začetku decembra.
Coinbase je bil v nekaj urah potrjen (samo moraš na coinbase direktno in ne preko Gdax).
Bitstamp je pa trajalo 2 tedna. Na koncu deluje. Oboje preverjeno nekajkrat vendar bolje zaupam bitstampu

Izplačila na Gdax: enkrat sem dobil mail da imajo neko težavo z izplačili pod 2kEUR ampak sem vseeno čez dva dni dobil.

damn to se kar potaplja. iconomi že pod 3.7, ripple pod 1.8
zgleda bo treba pametno akumulirati stvari

firbec ::

mene isto zanima kot Sno0pya
kako zamenjaš recimo neo v fiat če imaš kucoin binance in coinbase ?

K0l1br1 ::

Brez panike.

Horejšio ::

Sirena je izjavil:

desmill je izjavil:

Kaj pa NEBL - do kam bo padel/je že za kupit?

Mene pa fascinira tale forumska fascinacija nad NEBLom. Zakaj ravno NEBL - ko pa je še toliko zanimivih coinov in projektov ((mdr. ravno prebiram neke nemške spletne analize; oni veliko stavijo na IOTO, jasno, ko pa je to nemški startup; pa ECN menda obeta, pa POWR, o katerem smo tule že govorili, ZCL v mojem portfolju se je vse do danes tudi uspešno upiral recesiji..., pa ...)?

Ok, menda obetaven projekt (ja, sem si prebrala tudi tisti članek, ki ga je pripel Matto). Ampak takih je zagotovo še veliko. Trenutno dejstvo pa je, da močno, močno pada (ja, saj vem, to je spet razlog za nakup, ampak padajo tudi drugi) - in bržkone bo veljalo tudi tisto, kar je prognoziral "naš" Matto (pa je morda kdo v evforiji spregledal) - da bo NEBL (če se pač ne bo kaj zalomilo) prosperiral šele v drugi polovici leta, tam nekje avgusta/septembra, da gre, skratka, za dolgoročen projekt. Nisem prepričana, da so vsi, ki so nekako upali na hiter zaslužek, res pripravljeni mirno čakati do jeseni in dotlej gledati rdeče številke ... zato raje vprašam: od kod ta prepričanost, da gre za tisto PRAVO naložbo - kaj bi morala vedeti? Hvala:)

Porazdeli na več zadev. Noben ne ve kaj se bo zgodilo. Zato pa porazdeliš med perspektivne reči, pa držiš kot naložbo. Ne preveč trgovat vsaj na začetku. LP

kody ::

je kdo kupil Key na Kucoin?

slab timing za vstop na exchange:)

firbec je izjavil:

mene isto zanima kot Sno0pya
kako zamenjaš recimo neo v fiat če imaš kucoin binance in coinbase ?

Binance in coinbase imata USD (predvidevam da tudi kucoin.

Jaz osebno če bi hotel izplačilo bi dal v ETH ali LTC in na gdax kjer bi zamenjal za EUR in potem izplačilo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: desmill ()

buldog66 ::

sarma832 je izjavil:

castro23 je izjavil:

Tole res zgleda kot začetek konca...moj nasvet vsem unim, kateri imate par 10.000 € v kriptovaluti...hitr ven vzet dokler je še čas:)...ker tole gre pa vse samo še navzdol...

Poslušam in kupim RPX a-- gre na polno dol...enako KCS...eth....ni da ni:)...

Ne da se mi gledat teh Jesenic že nekaj zadnjih dni...raje bi Olimpijo:)...

Začetek konca :))... Hja no, če zapreš oči in vržeš v nek random kovanec je takšen občutek verjetno upravičen.

Zadnjič sem zasledil, morda ravno na tem forumu, da je nekdo omenil kako je bilo vzeto vn nekaj miljard iz ripla. Ripel je res kmalu začel padati, nato tudi ostali Alti. Danes berem, da naj bi brokerji na Wall Streetu dobili izplačano letno nagrado in da je menda dela prost dan v USA. Pa sem malo razmišljal če ni kapital šel namenoma ven iz marketa in da se bo sedaj počasi začel vračat skupaj z vsemi nagradami, ki jih bodo brokerji dobili in z njim poceni pokupili zadeve in tako še več zaslužili :)

Drugače pa mislim da je preveč pesimizma zaradi zadnjih dni ko gre vse dol. Ne razumem, še prejšni teden ko je vse res nenormalno raslo se je verjelo kako je to oh in sploh fajn, sedaj ko pa pada je pa kr konc vsega. Ni prvič in tudi zadnjič, ko neko obdobje vse stagnira. Gledano na vložek na dolgi rok pa sem mnenja, da se nimamo kaj za bati še nekaj časa. Še vedno bo lep zaslužek.

jutri zjutraj bo kar stresno pogledati na CMC.:D
če še azijci to dumpnejo gremo hitro pod 650mlrd

bluesands ::

Ne razumem kaj vam pomaga nastavljati meje za avtomatsko prodajo. Lahko nastavljate ampak to se mora potem najti en norec, ki bo tudi kupil. Se pravi to je samo lažna varnost

Zgodovina sprememb…

potencialni bump Iconomija in progress?

zakaj?

zazdelo se mi je kar precej 3.66 na 3.8
verjetno false flag

že 3.85 :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Prodal sem NEO. Dosti živcev za danes. Bom jutri videl kaj bo

majkemi naslednjič ko se iconomi približa 5 usd se ga rešim forever:D

evo kmalu boste lahko dokupili neo :P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

nebi rekel, da je tukaj veliko pameti, gre bolj za srečo. Preden se je Ripple izstrelil v višave, ni nihče nič napovedoval, niti se glede same tehnologije ni nič spremenilo.

bluesands je izjavil:

nebi rekel, da je tukaj veliko pameti, gre bolj za srečo. Preden se je Ripple izstrelil v višave, ni nihče nič napovedoval, niti se glede same tehnologije ni nič spremenilo.

ja samo zaklenili so supply al neki:D

Jaz sem spet nekaj malega NEO-tov kupil nazaj pri 180$. Če še kaj pade pa še, ali pa če začne spet kaj trzati :D

ja trzal bo nazaj na 120:))

Uros!no ::

Gre kdo jutri v Insurepal? :)

jaz z ene 300 usd verjetno, če ne bom pozabil.

Težko napovedati, bolj kot ne igra na srečo, ampak če pogledate so vse cene precej visoke v primerjavi z začetkom decembra, verjetno bo vse še padalo, dokler ne bodo cene podobne novembru, potem pa mogoče spet kakšen šok

ja saj, šok bo potrebno ujeti.:)
««
435 / 976
»»