» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
38 / 976
»»

s51as ::

meni dela. sicer počasi, ampak dela.
It's just me myself and I

Jerry000 ::

gruntfürmich je izjavil:

eni bi holdali do bridkega konca? abnormalna rast za večno ipd...?

Why not :)?

PrihajaNodi ::

Invictus je izjavil:

A komu dela kraken.com?

Nop, sem komaj prodal določene zadeve. Server se jim sesuva.

chavlji ::

Vazelin je izjavil:

Hm neo pri 17 je bil zgleda sweet deal.
Malce hitro se obrača navzgor....

Ma to sem jaz mislil že pri 33$, pa pol pri 30$, pa pol pri 28$, pa vsakič strmoglavi samo še nižje... dokler se to malo ne razjasni, jaz ne kupujem več.

DeeJay ::

Pozabte na kitajske ICOte, jih je država zjebala.... to bo vse padlo pod ICO ceno.

Kaj pa xmr in lit?

Realovc10 ::

Kaj pa pravite kaj na ETH, kako dolgo se bo pobiral, da pride na vrednost okoli 360$?

kingsix ::

Pubeci... balona je konec! Vse gre proti 0, prodajte čimprej in se rešite večjih izgub.
Sell sell sell.

ITS TIME TO PAAAAANIIIIC.

perci ::

eth ima isti problem kot neo

če so kitajci out, se vrednost precej zmanjša

stvari se bodo relativno hitro zregulirale (kitajska) in takrat bodo eth in neo vredni večkratnik tega, kar so sedaj

kingsix je izjavil:

Pubeci... balona je konec! Vse gre proti 0, prodajte čimprej in se rešite večjih izgub.
Sell sell sell.

ITS TIME TO PAAAAANIIIIC.

hehe, lepa :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Case study: kaj se zgodi ko panic tradate

Kolega me je poslušal in decembra 2016 vložil 1k EUR v ETH, za kar je dobil cca. 130 ETH.
Sedaj je vsakič skušal timat market in profitirat. No, danes še ima dobrih 50 ETH. Če bi preprosto holdal bi še jih imel...you guessed it : cca 130.

Sicer se ne tolče po glavi, ker je še vedno v bajnem profitu a vendar...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

kingsix je izjavil:

Case study: kaj se zgodi ko panic tradate

Kolega me je poslušal in decembra 2016 vložil 1k EUR v ETH, za kar je dobil cca. 130 ETH.
Sedaj je vsakič skušal timat market in profitirat. No, danes še ima dobrih 50 ETH. Če bi preprosto holdal bi še jih imel...you guessed it : cca 130.

Sicer se ne tolče po glavi, ker je še vedno v bajnem profitu a vendar...

Tako sem se tudi jaz naučil holdat. Sicer sem bil na manjši izgubi, ampak mi je kliknalo da to ne gre :)

kingsix je izjavil:

Dej še zdaj predlagaj kaj vsaj pol tako dobrega.

chavlji je izjavil:

kingsix je izjavil:

Dej še zdaj predlagaj kaj vsaj pol tako dobrega.

We will wait for discounts

a se splača zdaj vložit cca 2k v ETH? Je kaj komplikacij za take zneske?

Presnet ICN...še kar pada...je kaj upanja na rast?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Ni nobenih komplikacij. Sej to ni spet tak astronomski vložek. Samo vprašanje, če je čas že pravi.

lol folk paničari zaradi kitajske in ICO...medtem ko tu gre le za lokalne kitajske ICO..ampak ja crypto FUD is like no other.

IMO se bo NEO splačal kupit počasi...

Zgodovina sprememb…

_Dormage_ ::

Jerry000 je izjavil:

Neuporaben token. Razen burna ni nobenega buy preasurja. Zdaj je bearish market v celot. Ko se dvigne bi jaz prodal asap.

_Dormage_ je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Neuporaben token. Razen burna ni nobenega buy preasurja. Zdaj je bearish market v celot. Ko se dvigne bi jaz prodal asap.

Zato pa čakam dvig :). Sam se noče zgodit...bi bilo pa fino da se dvigne na toliko kolikor je imel pred 1,5 meseca (4$)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

brinovcek ::

kingsix je izjavil:

lol folk paničari zaradi kitajske in ICO...medtem ko tu gre le za lokalne kitajske ICO..ampak ja crypto FUD is like no other.

IMO se bo NEO splačal kupit počasi...

djmo še malo počakat rajši..kratkotrajen dvig še nič ne pomeni :D

bom razkril kam bo še šlo zadnje FIAT'a:
buy orderji:
- ETH na 205EUR
- IOTA za 0,4EUR
- ANT na 1,6EUR

če bo bo, če ne pa pač ne

Zgodovina sprememb…

Blazz ::

gledam na bittrexu in na sell strani je tak pritisk da bo to še neki cajta padalo...sedajle je na 18.5 usd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blazz ()

_Dormage_ ::

kingsix je izjavil:

bom razkril kam bo še šlo zadnje FIAT'a:
buy orderji:
- ETH na 205EUR
- IOTA za 0,4EUR
- ANT na 1,6EUR

če bo bo, če ne pa pač ne

Eth ima support veliko nižje.

Blazz je izjavil:

gledam na bittrexu in na sell strani je tak pritisk da bo to še neki cajta padalo...sedajle je na 18.5 usd

To je super. Za nas novince:)

meni je ltc že skoraj nazaj na ceni kot pred 10 dni ...prodam?

se bom verjetno še nekaj naučil ... ne holdaj, ko doseže nek profit ampak čimprej spizidi z dnarjem

Zgodovina sprememb…

Ce bo takole še par dni, bo kmalu vse skupaj resetirano. Keš ti tudi lahko z borze spizdijo kot coine?

Zgodovina sprememb…

Ajnstajn` ::

nekateri pišete, da imate težave s kraknom? jaz rabim ene 30x dat order na market, preden res gre gor.
//

Vsi samo menjajo v Fiat, ko gledaš zadnje transakcije:)

hermes ::

Na bittrexu nobenih težav. Razen padajočih tečajev:)

Se vam XMR že zdi primeren za vstop? Za long term hold...

Čudno da ne pustijo v BTC, ta se zgleda ne meni kaj dosti za poblaznele coine :)

Ja..taki dropi etc so posledica naivnih investitorjev, ki nimajo pojma v kaj vlagajo.
Sedaj vidijo neko novico iz kitajske glede ICO in mislijo, da to pmoeni vse ICOte ali pa niti ne vejo kaj so ICO in mislijo, da gre za vse coine pa ne vem kaj..in preprosto panic sellajo verjetno z izgubami.

rofl.

s51as je izjavil:

Čudno da ne pustijo v BTC, ta se zgleda ne meni kaj dosti za poblaznele coine :)

Kako da BTC ne pada?

Ja no malo že... verjetno iz solidarnosti...

s51as je izjavil:

Ja no malo že... verjetno iz solidarnosti...

:)):))

PrihajaNodi je izjavil:

s51as je izjavil:

Kako da BTC ne pada?

Ravno zaradi padca btc pada vse skupaj ... poglej mal graf ltc in eth skoraj identična krivulja. Za moje pojme tudi btc ogromno pada, če drugim ni 400 € veliko meni je.

To ni ok, da je vse vezano na BTC.

Edini ki je sedaj res najebal je NEO. ETH niti ne, saj z "izgubo" kitajske kaj bistevno ni izgubil. Namen kitajcev je bil imeti ICO'te na NEO in ne ETH.
Edin kar zna bit problem so prejšnji ICO katerig sredstva morajo vrniti...to pa ne vem če morajo v ETH ali kako...

Zgodovina sprememb…

Eth je doživel konkreten padec iz 322 na 270.

Če je to bi odgovor na moj post..z besedo "izguba" nisem govoril o ceni. Cena je sedaj posledica panike in naivnosti, videno v kripto že 100x in še naštetokrat bo enako.

Samo zakaj se ne proda in kupi ceneje?

Tisti, ki ste na peaku prodali, bi vas prosil, da poveste, ko začutite, da je to to in greste spet all in.

Jaz sem večino prodal, samo žal ne na peaku ;) ...sej bo počasi.

Berem, da je ZEN zelo podcenjen in zelo podoben monerotu. Je kdo kaj vlagal v njega saj je zdaj še pod ceno ico?

Vazelin ::

Kaj ko bi ti malo počakal da se stanje umiri?:D

bonanno ::

eh jz sm glih prejsniteden v balonu kupil eth... sam dobr da sm samo 2 vzel... pripravljam se na nakup ce pride na cca 200

Vazelin je izjavil:

Kaj ko bi ti malo počakal da se stanje umiri?:D

A to je letelo name? ma jst to trenutno malo raziskujem za naprej, ne da bi zdele skočil notri :) preden vse skup naštudiraš traja ...pol pa pridejo kitajci in use zajebejo :D

bonanno ::

kaj folk napihuje ta vibarete

Ajnstajn` ::

jaz kupujem eth zdaj na 300, meni cena ustreza. Kupil bom pa tudi nekaj neo-ta, sam bi ga rad dobil vsaj tam za 16 usd
//

Zgodovina sprememb…

DeeJay ::

Dejmo se zmenit in vse cene pisat v € ali $. Ker en piše tako drug drugače in še zakov ne da zraven, pol je pa cela zmešnjava. Al pa pač znakce pište zraven.

Vsi v usd, jasno.

Mato989 ::

perci je izjavil:

Pa nam je Vazelin lepo reku pa ga nismo poslusal :).

Hahahahah, seveda, samo da je Vazelin govoril o TEHNIČNIH in FINANČNIH vzrokih, ampak to danes je posledica FUD in ICO bana SAMO na kitajskem za ICOte...

In ker potem pacienti širijo neosnovan strah se dogaja massive dump, poglej samo talente ki so prodali, jezni na ves Svet ker ni večno rastlo. Vse na osnovi 1 zakona (oz skupka) in na osnovi širjenja strahu...

To ni ok, da je vse vezano na BTC.

To sem jaz govoril že ko sem začel trgovat letos... ker ko pada btc vrednost, in ker pari BTC/ALTCOIN niso pripravljeni kupovat po nićjih vrednostih takrat nastane pritisk na par USD/ALTCOIN... in cena valda pade...

Rezultat je da ko btc raste, z zamikom sledijo alti, ko pa btc pada, pa še z hitrejšim zamikom padajo alti... včasih zaradi FUDa in upanja da bo BTC nato zrastel še več, še bolj padejo ker pretopijo v BTC in lovijo nihanje.

Je pa vsaj nekaj dobro, strahopetci bodo keširali in prodajali v izgubi in profit bo ostal drugim in na koncu tudi hodlerjem :) Seveda je zdaj lahko bit general da bi v petek skeširali, ampak to ne deluje tako, še 1x ponavljam ta padec ni posledica tehnične analize niti ni posledica česarkoli drugega ampak dejstva da je 1/7 Sveta doblo ban NA ICOte... za tiste ki ne vete kaj to pomeni, to pomeni da Kitajc ne bo mogel kupit RED PULSE ICOta v Nedeljo, ampak isti dan ko pride zadeva na borzo bo pa LAHKO kupil...

Kaj to pomeni za ceno pa vemo :) Jaz sem že kontaktiral kitajce če hočejo RPXi pobiram 10% provizije da jim jih ga kupim jaz :)

Jst nisem danes naredil niti ene transakcije.

Vseeno pa mislim, da bo ravno zaradi vsega tega FUD-a Red Pulse ICO končal neslavno. In to za ceno Nea na kratki rok ne bo dobro.
««
38 / 976
»»