Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
Vazelin ::
fak disaster. vse kar sem čez dan napraskal sem sedaj pošpušil s preuranjenim nakupom stelarja
#fomo
da ne gremo mi v korekcijo počasi
#fomo
da ne gremo mi v korekcijo počasi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Venturer ::
Jaz sem pa xrp dokupil na koncu pumpa
Lahko kdo razloži kaj je fora ko pravte da Korejci norijo, kaj oni prodajajo, da dumpajo in potem nazaj kupijo ali kaj drugega kupujejo al v čem je catch?
Lahko kdo razloži kaj je fora ko pravte da Korejci norijo, kaj oni prodajajo, da dumpajo in potem nazaj kupijo ali kaj drugega kupujejo al v čem je catch?
ja tudi market cap je šel precej dol
jebat ga, nakupovanj po N kratni rasti je tvegano
jebat ga, nakupovanj po N kratni rasti je tvegano
Zgodovina sprememb…
hamez66 ::
Trenutno (zadnjih 45 minut) je na Bithumbu (največji korejski exchange) nemogoče trejdat. Klikneš sell, pa napiše "try again later", ali pa "try again in few seconds".. Nimam pa pojma, zakaj cene tako padajo.. :)
Kripto ::
Jaz sem pa xrp dokupil na koncu pumpa
Najprej kupujejo, cena se zavrti do določene višine...potem pa cena ne gre več gor se sproži prodaja, zraven panic sell, cena pada, potem spet kupujejo, cena raste itd. stvar psihologije (FOMO, panic sell, weak hands itd.).
Matejjjjj ::
Kim se zbudi, vidi da je med spanjem zaslužil 100.000$ in v paniki začne divje prodajat...
to danes je bila itak nenormalna rast. še za crypto
Zgodovina sprememb…
fak totalno disaster odločitve sem sprejel zadnjo uro
še vedno se mi zdi bolj varno kot met v random shitcoinu ki pade še 2x bolj
btc tudi pada u..
še vedno se mi zdi bolj varno kot met v random shitcoinu ki pade še 2x bolj
Zgodovina sprememb…
quietpanda ::
Sem mali trejder, ampak danes je bilo luštno. Se zbudim, XRP 1,20 - kupim za 3k. Pridem z žurke, XRP 1,99 - prodam vse. Čez minuto pade. Mali zasluzek, ampak sede ujet pravi trenutek.
hamez66 ::
ha stellar kupu ravno v špici
od tiestota k broken dreams od green daz
od tiestota k broken dreams od green daz
Zgodovina sprememb…
sicer azijci večkrat dipajo trg ob taki uri
xrp in stellar padata kot prostitutke v luki
xrp in stellar padata kot prostitutke v luki
Zgodovina sprememb…
jaz sem lumne menjal v btc. jebat ga velika izguba ampak bo
kurwa se je že odbil lumen double zajeb
v špici kupu, v lowu prodal :D
nor odboj stelarja na bitrexu
kurwa se je že odbil lumen double zajeb
v špici kupu, v lowu prodal :D
nor odboj stelarja na bitrexu
Zgodovina sprememb…
fak ja. bolje bi bilo spat it, ne pa da se drkamo z azijci neki
se naspati in jutri tradati. tko pride do napak
se naspati in jutri tradati. tko pride do napak
Zgodovina sprememb…
Tarzan ::
Pa to ni res, kakšen hiccup.
Se zbudim, vidim da gre vse dol, ripple strmoglavlja, grem malo bolj pogledat, prosti pad čisti...
Začnem razmišljat ali bi prodal ali ne? Rečem, ne, ne bom, jih en k... gleda in v roku pol minute se trend obrne na glavo.
Zdaj sicer gre spet dol, ampak se ne bom dotikal in grem še malo spat...
Se zbudim, vidim da gre vse dol, ripple strmoglavlja, grem malo bolj pogledat, prosti pad čisti...
Začnem razmišljat ali bi prodal ali ne? Rečem, ne, ne bom, jih en k... gleda in v roku pol minute se trend obrne na glavo.
Zdaj sicer gre spet dol, ampak se ne bom dotikal in grem še malo spat...
pomoje je najbolj it spat in bo kar bo
eh že odboj. FUUUU
eh že odboj. FUUUU
Zgodovina sprememb…
vudumx ::
Pa kakšno strmoglavljenje...dokler ne gre ripple nazaj pod 1 dolar, je vse ok.
V razmislek:
V razmislek:
@VitalikButerin
*All* crypto communities, ethereum included, should heed these words of warning. Need to differentiate between getting hundreds of billions of dollars of digital paper wealth sloshing around and actually achieving something meaningful for society.
Tarzan ::
Pa kakšno strmoglavljenje...dokler ne gre ripple nazaj pod 1 dolar, je vse ok.
V razmislek:
@VitalikButerin
*All* crypto communities, ethereum included, should heed these words of warning. Need to differentiate between getting hundreds of billions of dollars of digital paper wealth sloshing around and actually achieving something meaningful for society.
Sem se pač zbudil in je v par minutah šlo iz 0,002 pod 0,0015BTC. Ni bilo dobro za videti. Je pa dobro videti to kar vidim zdaj. :)
D3m0r4l1z3d ::
Ne se hecat. Rabimo zdaj nov Ripple-ish coin, da lahko kaj zaslžimo. Kateri? Kateri?
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus
kingsix ::
Dont FOMO buy... Very simple.
.. Ja tako morda zamudiš kak izreden pump, izogneš pa se tudi izgubam. Koncu koncev si na istem, le da pri drugi varianti ni sekiranja in mirno spiš, kar je priceless.
Aja pa pri Ripple, če šteješ dejansk ovse coine, ne le circulating - je že prehitel BTC. Zarad nekega čudnega razloga coinmarketcap ne šteje coinov, ki jih drži Ripple.
.. Ja tako morda zamudiš kak izreden pump, izogneš pa se tudi izgubam. Koncu koncev si na istem, le da pri drugi varianti ni sekiranja in mirno spiš, kar je priceless.
Aja pa pri Ripple, če šteješ dejansk ovse coine, ne le circulating - je že prehitel BTC. Zarad nekega čudnega razloga coinmarketcap ne šteje coinov, ki jih drži Ripple.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()
Bolivar ::
pa so nekateri tukaj pravl da bo ripple pušiona :) jst držim do 2025
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bolivar ()
Bolivar ::
H` ::
Zakaj je cena XRP na Bitstampu $2.449, na coinmarketcap.com in drugje denimo pa $2.74?
so be it
perci ::
nebroj kojnov je, ki so tkole narasli za 8krat prakticno v trenutku in drzijo ceno. Kaj je pa v kripto svetu vrednost...je pa drugo vprasanje. Kdo bi ob forku verjel, da bo bch danes vreden 2.5k? Nastal iz nule.pa so nekateri tukaj pravl da bo ripple pušiona :) jst držim do 2025
Na dolgi rok je verjetno good hold.
Verjet pa, da je to sedaj nankrat vredno x8 v nekaj dneh pa je naivno.
bonanno ::
Lenc ::
Kdaj pričakujete korekcijo rippla? Na novega leta dan ali 1.1? Ker tole ni ravno normalno :D PS: a si je kdo nastavil sms alert na bitstampu? Jaz sem si, pa nisem nič dobil :D
jype ::
Mislim, da je pri ripplu vseeno malce drugače: Ker rast temelji na objavi novic o tem, kdo vse se je odločil uporabljati tehnologijo, ne bo kmalu zmanjkalo tistih, ki bi ripple radi kupili za vsak slučaj.
haha ja.
Bom moral začet manj kritično brat vse skupaj. Bom še morda kaj več zaslužil.
Sicer sem pa včeraj slučajno našel za dober 1k bitcoina na mojem starem localbitcoins računu. Tako ,da lahk otudi to štejem kot zaslužek a ne. haha
Bom moral začet manj kritično brat vse skupaj. Bom še morda kaj več zaslužil.
Sicer sem pa včeraj slučajno našel za dober 1k bitcoina na mojem starem localbitcoins računu. Tako ,da lahk otudi to štejem kot zaslužek a ne. haha
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()