Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
CoreySteel ::
Moj kolega odprl BitStamp račun ob 8:30, poslal dokumente, ob 11:00 je že imel verificiran. Nisem verjel, mi je moral poslati screenshote. Ne vem kaj vi počnete, da toliko traja
Twitter: @CoreySteel_
Pero_SLO ::
https://www.acchain.org/en/index.html
https://bitcointalk.org/index.php?topic...
Kdo kaj pozna tole zgoraj? Je kaj na tem?
LP
https://bitcointalk.org/index.php?topic...
Kdo kaj pozna tole zgoraj? Je kaj na tem?
LP
K0K0 ::
Pri bitstampu so šalabajzerji tko da je dost odvisno od sreče. Pri meni je blo tko. Verifikacija isti dan. Polog 300€ isti dan. Polog 100€ isti dan. Polog 2000€ več kot en teden denarja nikjer. Odprl ticket, poslal email nobenega odgovora.
Phantomeye ::
Samo zamujam stvari. hehe
kupim 4000 xvg. vidim, da sem zamudil, prodam ... in zdej je šlo v luft hehe kr neki.
Phantomeye je izjavil:
Samo zamujam stvari. hehe
kupim 4000 xvg. vidim, da sem zamudil, prodam ... in zdej je šlo v luft hehe kr neki.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Phantomeye ()
chavlji ::
Če si prodal v plusu se ne sekiraj. Topa ne boš nikoli ujel. Bottom pa večkrat :)
Najslabše je, če samo letaš od enega kovanca do drugega in samo zamujaš vmes. Choose and stick to it!
Najslabše je, če samo letaš od enega kovanca do drugega in samo zamujaš vmes. Choose and stick to it!
Phantomeye ::
shadeX ::
kupim 4000 xvg.
Če si kupil kadar je bil po 0.01, ne vidim razloga za prodajo pri tako majhni količini. Istočasno lahko več pridobiš kot izgubiš (pri 0.01 zgubiš 40EUR kar je zanemarljivo v primerjavi z dost večjim dobičkom). Drugo je če kupuješ tako količino pri 1$.
Holdaš in upaš da gre v "višave"?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
jype ::
Je kdo razmišljal, da bi šel na deponijo šraufat diske iz zavrženih mašin in iskal wallet.dat datoteke na njih?
Smurf ::
49106 ::
Kaj pa, če v x mapi? Jaz mam en star wallet.dat pa se nemorem spomnt za katero valuto se gre.
CoreySteel ::
Jest mam en star računalnik z MultiBit gor, pa se še nisem spravil pogledat, če je kaj notri ali ne :)
Twitter: @CoreySteel_
veh43ov ::
jype ::
Če ni kriptiran z geslom, potem je trivialno. Če je, potem je odvisno od količine bitov entropije v geslu.
krneki0001 ::
gruntfürmich ::
dash pa neumorno...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
veh43ov ::
kiFni ::
Charlie Lee me je mal presenetu. Izjavil da je vse LTCje prodal. Kako lahko to zdaj vpliva na ceno? Delal pa bo še polno naprej na LTC.
Smurf ::
Z BCHjem se vseeno nekaj dogaja. Jaz ga bom verjetno drzal do 6 ure, potem bomo pa videli kaksen bo odziv na odprtje gdaxa.
rdeči časi, stay strong!
Bolivar ::
jaz sem šel full v bitcoin cash. boli me za ideologijo :p
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bolivar ()
aljo558 ::
Se opravicujem, ker je bilo najbrz ze kje to vprasanje zastavljeno, ampak me zanima koliko dni ste potrebovali, da so vam potrdili account na Bitstamp ali Coinbase? Cakam ze en teden na Bitstamp in 3 dni na Coinbase in nic...hvala.
Vazelin ::
Hm ves money gre v cash, gold in dash.
Bumpy ride:)
Se kar čakam btc za 15k
Bumpy ride:)
Se kar čakam btc za 15k
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
bch je pravi prasec!
innerspace ::
Skok ali padec BCH ob 18ih? Hjudž kveščn.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
lambda ::
Good luck. Skoraj vsi mislijo, da bodo v tej igri divjega trejdanja pridobili, pozabijo pa, da jih bo najbrž večína izgubila.
18Jerry18 ::
Včeraj sem kupil 400 ETN-jev, jih ima še kdo? Ko pridejo na Bitrex znajo explodirat, trenutno so na Cryptopia.
PrihajaNodi ::
srnjak ::
Kaj se dogaja na Bitstamp? Nekdo na EUR/BTC sistematično manipulira trg z dodajanjem 50 BTC zidov nižje in nižje.
innerspace ::
To ponavadi pravijo tisti, ki izgubljajo.
Ponavadi se ljudje motijo.
Kaj se dogaja na Bitstamp? Nekdo na EUR/BTC sistematično manipulira trg z dodajanjem 50 BTC zidov nižje in nižje.
Izgleda kot bi btcji sli v bchje.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
Zgodovina sprememb…
- spremenil: innerspace ()
kiFni ::
To je po moje zdaj tekma za nabiranje več BTC preko BCH. še vedno je btc kralj. Dokler bodo vsi alti v paru z btc bo tko. Ali...?