» »

Nakup prenosnika

Nakup prenosnika

Fifajezakon ::

Pozdravljeni!
Ker se na prenosne računalnike ne spoznam najbolje se obračam na vas :D
Ker nam že stari prenosnik dela težave se nagibamo k temu da bi kupili drugega. Prenosnik upoabljato samo starša zato prenosnik ne rabi biti "močan". Želeli bi samo, da lahko normalno brskata po spletu (FB, youtube itd..), gledata kakšne filme in igrata kakšno igro (pasjansa in podobno).
Zato bi vas prosil če bi mi lahko priporočili nek soliden računalnik s kateremu bosta lahko vse to delala brez nekega večjega "štekanja" :)
Budgeta trenutno nimam, ker ne vem koliko bi kakšen soliden računalnik stal (vem, da če več dam več dobim, ampak resnično ne potrebujeta nekega posebno močnega računalnika)
Hvala in lep dan še naprej

Han ::

Za to obstaja namenska tema - Kateri prenosnik?

Od tega četrtka naprej bo v Hoferju na voljo primeren prenosnik...

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Han ()

smacker ::

Hofer ma precej ugodne cene, ampak i5 in dedicated grafa je rahel overkill za dane potrebe. Kak pentium bo zadoščal. Fajn je, če ma 8gb rama in SSD (lahko tudi sam dokupiš) in FHD zaslon. Za 400eur se da dobit vse od naštetega: https://geizhals.eu/lenovo-ideapad-110-...
Po potrebi dokupiš en prenosni 1TB disk za arhiviranje najljubših filmov.

Han ::

Za 400 eur dobiš le plastik fantastik in zanič ekran.

Saul Goodman ::

Se opravicujem ker se enemu cloveku predlagam isto: ce ni budgeta, si poglej za starejsimi laptopi znamke Thinkpad: T430 ali x230. Je poceni, vse se da menjat, notri lahko nameces do 3 diske in do 16gb ramov (t430). Z i5 procesorjem je bomba laptop za ~300 eur.

vedoželec ::

Pozdravljeni,
tudi sam kupujem nov prenosni računalnik za faks, potreboval bi srednje zmogljivega, saj bom na faksu potreboval programe za risanje.
Glede cene sem pripravljen odšteti nekje 700-900€. Lenovo ima res dobro ponudbo glede na ceno, z veliko kapaciteto trdega diska, večinoma trofiš še SSD+HDD.
Sicer pa mi starejši študentje predlagajo nakup macbooka, ker naj bi bil po zmogljivosti razred zase. Ravno sem zasledil akcijo v big bangu za macbook air13, resda je procesor malo slabši, ampak kakšna sta v primerjavi ta dva prenosnika oz. katerega predlagate?

- https://www.bigbang.si/prenosni-racunal...
- https://notesniki.si/prenosnik-lenovo-7...

Hvala :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NAKUP PRENOSNIKA (LAPTOPA) do cca.400 Eur

Oddelek: Kaj kupiti
131913 (1280) scipascapa
»

Kateri prenosni računalnik naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
164481 (4093) smacker
»

PC komplet, 500 €, nisem igračar. ?

Oddelek: Kaj kupiti
273431 (2837) slitkx

Več podobnih tem