Forum » Sedem umetnosti » Guardians of the Galaxy 3
Guardians of the Galaxy 3
ahac ::
Marvel Studios' Guardians of the Galaxy Volume 3 | Official Trailer
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
ahac ::
Marvel Studios' Guardians of the Galaxy Vol. 3 | New Trailer
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
oo7 ::
Guardians of galaxy vol 3 pride na streaming televizijo 7 julija in na Bluray in DVD 1 avgusta 2023.
Sem pogledal Guardians of galaxy vol 3 :)
Še najboljši MCU film po Endgame.
Film je smešen na trenutke tudi žalosten dobra akcija...
Guardians vol 3 je perfekten zaključek triologije Guardians of Galaxy.
Nova Guardians ekipa tudi zgleda zanimiva ampak brez James Gunn-a verjetno to ne bo več to.
James Gunn je naredil to franšizo to kar je ampak sedaj je prestopil na drugo stran k DC-ju in to je bil njegov zadnji Guardians film.
Še najboljši MCU film po Endgame.
Film je smešen na trenutke tudi žalosten dobra akcija...
Guardians vol 3 je perfekten zaključek triologije Guardians of Galaxy.
Nova Guardians ekipa tudi zgleda zanimiva ampak brez James Gunn-a verjetno to ne bo več to.
James Gunn je naredil to franšizo to kar je ampak sedaj je prestopil na drugo stran k DC-ju in to je bil njegov zadnji Guardians film.
yoco ::
Danes pogledal film, in moram priznati, da sem užival ob ogledu. Me pa zanima, če Marvel misli nadaljevati.
Legendary Star Lord naj bi se vrnil ampak ali to pomeni, da v lastnem filmu ali kako drugače... Samo upam, da ne bodo zamenjali Cheris Pratt-a ker je odličen v tej vlogi. No saj so vsi zanimivi Drax, Mantis, Nebula vsi so zelo smešni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blade (Marvel)Oddelek: Sedem umetnosti | 4454 (384) | 2dark |
» | The Suicide Squad [Suicide Squad 2] (2019) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15723 (6733) | oo7 |
» | Guardians of the Galaxy Vol. 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 8655 (5172) | oo7 |
» | Guardians of the GalaxyOddelek: Sedem umetnosti | 4113 (2412) | PromeuZ |