Forum » Loža » Banka N26
Banka N26
Temo vidijo: vsi
Gregor P ::
Jaz tudi ne razumem teh številk; na prvi pogled so
napačne v moj plus.
napačne v moj plus.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
bastadu ::
A še ima kdo težave z zapoznelimi push obvestili od N26? Jaz sem prejle dobil skoraj 10 obvestil, ki so se nanašala na direktne bremenitve, ki so se izvajale 18.11. ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
David Mayer ::
Včasih moraš pri N26 vpisati samo šifro - ki se je seveda ne spomniš - šele potem pa naslednjič prime samo biometrija. Ne da se mi iskati in če kdo ve, je to po nekem času od zadnje prijave/uporabe, ker to je mogoče zelo redko, ker. Kdo ve, je to po posodobitvi app ali os? Restart telefona po mojem ni razlog. Gemini vsaj približno pravilno domneva - tole je povzeta razlaga?
Aplikacija N26 bo morda zahtevala vnos gesla namesto biometrije (prstnega odtisa/Face ID) predvsem zaradi varnostnih ukrepov, statusa naprave ali začasnih tehničnih težav. Najpogostejši razlogi so: občasna obvezna celotna prijava z geslom (recimo vsakih 30 dni) zaradi varnosti, uporaba nove naprave ali ponovna namestitev aplikacije, kjer je treba napravo z geslom ponovno združiti, ali če je prišlo do ponovnega zagona telefona, saj operacijski sistem zahteva prvo odklepanje z glavno PIN kodo, preden so biometrični podatki na voljo tudi za aplikacije tretjih oseb. Prav tako se lahko zgodi, če vaša naprava ali aplikacija ni posodobljena, ali zaradi začasne tehnične napake.
alba ::
nkgacm ::
Verjetno je že kje razloženo, vendar je tema predolga, zato bom kar vprašal. Kupil sem nov telefon. A mi lahko kdo pove, na kakšen način aktiviram apliikacijo N26 na novem telefonu.
predi ::
@nkgacm, stran nazaj.
App je pred kratkim gnjavil tudi s pairanjem prek selfijev. Čeprav imam mešane občutke glede tega.
Tapneš kratici svojega imena desno zgoraj, potem Settings/Security in Update selfie permissions.
To naj bi potem omogočalo hitro migracijo na novo napravo.
Evo sem ravno migracijo na nov telefon opravil, rabiš prijavne podatke in selfija.