» »

Banka N26

Banka N26

Temo vidijo: vsi
««
211 / 211
»
»»

Dennis88 ::

Ne, imaš na statement of fees. Zato ker se obresti pripisujejo dnevno in 1.1.2025 imaš samo info za december.

Master_Yoda ::

Dobil sem 1 nakazilo za december 2024. In to 1.1.2025. Torej se to reporta naslednje leto.

Ali ti dobivas vsaki dan transakcijo z obrestmi na racun? In se obresti za 1.12.24 obrestujejo ze 2.12.24 ?
Dovie'andi se tovya sagain.

Zgodovina sprememb…

Jah lej. Po želji. Jaz sem samo povedal kaj štejejo oni v letnem izpisku.

Jao keri salabajzerji, ce je to res (pri meni je izpisek se vedno zaklenjen). Mi je pa vseeno, sem ze oddal napoved in jim v zipu attachnil vse mesecne reporte iz 2024.

Zgodovina sprememb…

Poglej dobro. Zaklenjen je že tisti za naslednje leto (2025).

Imas prav za 2025 ze imajo kar pripravljeno. Ampak kako salabajzersko - ja stisnes lahko na 2024 report, ampak potem moras vseeno cakati da ti ga posljejo in ga bos imel v sekciji s sporocili. Torej mora vsak dejansko sproziti to da ti ga naredijo heh.

ja lol

Sem preveril in ja butli so v statement za 2024 dali obresti ki so jih izplacali 2025. Bom videl ce bom se pol spomnil in jih vprasal po zdravju na support chatu.

predi ::

Napačen znesek je.

BTW, v reportu, ki sem ga dobil prek supporta za leto 2024, je znesek tak, kot je bil pričakovan. Torej brez pripisa za december. Tako da N26 podaja dva različna podatka v mojem primeru.

predi je izjavil:

Nazadnje se bo itak izkazalo, da Statement of fees ne zadošča za poročanje.

delavec44 ::

Vprašanje katerega bodo poročali na Furs :))

Saj vem, da se da vse dokazati, ampak postopek in komplikacije so pa vseeno. Če se čez par let spomnijo, da se ne ujema.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

Jaz mislim da bom dal kar tega iz statement. Rajš plačam malo več davka, kot premalo. :)

Caracas ::

Za ene raste denar na drevesu...ali pa gre za malenkostno vsoto.

Sam sem dodal v oddajo kar vse fajle - account statement po mesecih za 2024.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Caracas ()

Dennis88 je izjavil:

Jaz mislim da bom dal kar tega iz statement. Rajš plačam malo več davka, kot premalo. :)

Pa saj ne bos placal premalo - ta znesek za december ki so ti ga dali noter bos reportal 2026, ko bos za 2025 obrazec vlagal.

razumem ja

pol najboljše vseh 12 izpiskov dat, sam vprašanje kaj bo n26 prijavil

anketar ::

;(( ;((

interest earned 0

jaoooooooo, kekci eni, bom ročno dopisu, ker so smotani

gansta ::

Dobil danes statements of fee, vendar notri za celotno leto 2024 same 0€€, ima še kdo to?

Mi je po 1 uri pravkar en odgovoril na moje vprasanje na support chatu:

As the payment on 1/1/2025 has to do with the month of December, it makes sense to be included in the statement of fees of 2024, right?

Sem mu odgovoril nazaj da ne in mu razlozil zakaj ne, ampak nebom cakal z odprtim oknom spet 1 uro na odgovor heh.

Zgodovina sprememb…

Ta njihova pomoče je slabša kot nivo študentov.

najcenejša outsorcana delovna sila, good morning sar

Saj zato jih pa prekaša Revolut, kjer je stanje dosti boljše; vse se da tudi če je poceni.

Sem dobil sedaj odgovor, da bo posredovano naprej njihovemu teamu.

predi ::

gansta je izjavil:

Dobil danes statements of fee, vendar notri za celotno leto 2024 same 0€€, ima še kdo to?

anketar je izjavil:

;(( ;((

interest earned 0

Verjetno sta oba izbrala Main account namesto Instant savings. Potem, ko izbereš pravega s sliderjem na vrhu, uporabiš "kolešček za nastavitve" na vrhu desno in je nekje Downloads link. Tam potem izbereš pravi dokument. To je na web appu. Jaz sem tudi najprej izbral napačnega in je bilo 0 obresti.

Pegart ::

A vi ste vsi nad 1000 € obresti in zato potrebujete ta statement za prijavo FURSu?

predi je izjavil:

gansta je izjavil:

anketar je izjavil:

;(( ;((

interest earned 0

Verjetno sta oba izbrala Main account namesto Instant savings. Potem, ko izbereš pravega s sliderjem na vrhu, uporabiš "kolešček za nastavitve" na vrhu desno in je nekje Downloads link. Tam potem izbereš pravi dokument. To je na web appu. Jaz sem tudi najprej izbral napačnega in je bilo 0 obresti.

I guess I was the real kekec all along

to majo pa kr glupo narejen

Pegart je izjavil:

A vi ste vsi nad 1000 € obresti in zato potrebujete ta statement za prijavo FURSu?

ker je tuja banka morš v vsakem primeru poročat

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: anketar ()

delavec44 ::

anketar je izjavil:

ker je tuja banka morš v vsakem primeru poročat

Ne vem kaj ima N26, ampak to ni res, če gre za depozit.

V kolikor znesek prejetih obresti na denarne depozite pri bankah in hranilnicah, ustanovljenih v Sloveniji ter v drugih državah članicah EU, dosežen v davčnem letu, ne presega zneska 1.000 EUR, davčni zavezanec napovedi ni dolžan vložiti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

imaš prav, sem kekec2
««
211 / 211
»
»»