Forum » Loža » Banka N26
Banka N26
Temo vidijo: vsi
predi ::
Odprli so neko nagradno igro v appu. Lahko dobiš nakupe s kartico med 20. 11. in 15. 12. povrnjene, če boš med 100 srečneži, ki se bodo odločili za sodelovanje. Pa referrali naj bi vplivali na končni znesek.
bastadu ::
Trenutno je do konca meseca odprta akcija "Povabi prijatelja", če je kdo tik pred odprtjem N26 računa, javi se mi na ZS in ti pošljem invite link za brezplačno odprtje N26 računa, nagrado 80EUR razdelim 50:50, ko le-to prejmem ti nakažem 40EUR, pogoji za nagrado so, da do 30.11.2024 uspešno odpreš/registriraš N26 račun preko referral linka ter z novo kartico opraviš plačilo/dvig na bankomatu v višini vsaj 80EUR.
Celotni pogoji tukaj: https://docs.n26.com/legal/06+EU/01+Acc...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Gregor P ::
Meni to nažiga vsepovsod vključno z mejli.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
tisto jutro ::
potem sem se jaz verjetno od nečesa odjavil. Vsakič ko ponujate tole preverim app, pa imam samo opcijo 5€ za vsakega povabljenega prijatelja.
Nesta ::
Jaz imam tudi invite za 80€ nagrade. Ce kdo rabi mi lahko piše na ZS pa se dogovovira glede nagrade :)
fopi ::
A google pay od N26 deluje v Sloveniji na telefonu in wear OS uri?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fopi ()
dev ::
Še vedno ne, kar je po svoje že kar absurd. Apple pay je že par let bp, Google tudi nima ovir za to regijo saj druge kartice delujejo. Res ne vem zakaj ne morejo vklopit...
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
fopi ::
Ne razumem točno savings accounta na N26. A so obresti samo na savings accountu ali tudi na main?
A je na FURS treba prijaviti samo main ali tudi savings, saj ima drug IBAN?
A je na FURS treba prijaviti samo main ali tudi savings, saj ima drug IBAN?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fopi ()
Obresti so samo na savings računu, na Furs prijaviš samo main, saj na savings račun ne moreš od drugih prejemat nakazil ...
Legon ::
A je savings account sploh na voljo za slovenske uporabnike?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
PARTyZAN ::
leeon ::
Trenutno je do konca meseca odprta akcija "Povabi prijatelja", če je kdo tik pred odprtjem N26 računa, javi se mi na ZS in ti pošljem invite link za brezplačno odprtje N26 računa, nagrado 80EUR razdelim 50:50, ko le-to prejmem ti nakažem 40EUR, pogoji za nagrado so, da do 30.11.2024 uspešno odpreš/registriraš N26 račun preko referral linka ter z novo kartico opraviš plačilo/dvig na bankomatu v višini vsaj 80EUR.
kje piše da je dvig na bankomatu za 80 eur dovolj? ne najdem v dokumentu, ki je v povezavi
kje piše da je dvig na bankomatu za 80 eur dovolj? ne najdem v dokumentu, ki je v povezavi
Resda tega v T&C dokumentu nisem našal, piše pa na njihovi strani tukaj, Paypal transakcije pa so očitno izvzete: https://support.n26.com/en-es/app-and-f...
Tudi sam sem iskal ta info, pa ga nisem našel, zato sklepam/upam, da ta transakcija za 80€+ ni vezana na rok 30.11. ...
leeon ::
ne, samo registrirati se mora do 30.11. za nakup 80 trenutno nimajo deadlinea, preverjeno včeraj z n26 supportom
Ali so akcijo Referr a friend podaljšali do 15. decembra? Ker nikjer več ne najdem roka 30.11. ...
Clone ::
Na savings lahko prejemaš nakazila od drugih, samo plačevat ne moreš direktno iz savings.
Prijavljat ni potrebno.
To pa ni logično. Se pravi če bi imel na Savings accountu 100K, letno bi od tega prejel 3K. FURSu je treba projavit prihodek nad 1K, kar je več se plača davek. A je mogoče le porblem če si iz Savings Accounta vsak mesec prenakažeš denar in se to smatra pod dobiček? Se pravi v enem letu si ne smeš prenakazat iz Savings v Main account več kot 1000€ ali se vse šteje?
delavec44 ::
Še danes se najdejo nekateri, ki ne razumejo razliko med prijavo plačilnega TRRja in prijavo za odmero davka.
marko-mb ::
na apple wallet je kartica iz N26 prenehala delovati. če jo odstranim in želim nazaj dodati piše da to storim v N26 aplikaciji. Ampak tudi tam ni več opcije.
Ali se je kaj spremenilo?
Je pa res da je po novem iphone od nadgradnje pred par dnevi, v slovenščini.
v androidu pa mi to že prej ni delalo, verjetno še vedno ne dela :)
Legon ::
Odprli so neko nagradno igro v appu. Lahko dobiš nakupe s kartico med 20. 11. in 15. 12. povrnjene, če boš med 100 srečneži, ki se bodo odločili za sodelovanje. Pa referrali naj bi vplivali na končni znesek.Imam en UPN za plačat, ki ima malce večji znesek gor, pa bi ga poskusil vriniti v tole tekočo nagradno igro, torej ga nekako plačati na POS terminalu z N26 kartico, ker običajna nakazila ne štejejo. Kako najlažje? Na Pošto?
pingme ::
na apple wallet je kartica iz N26 prenehala delovati. če jo odstranim in želim nazaj dodati piše da to storim v N26 aplikaciji. Ampak tudi tam ni več opcije.
Meni deluje n26 v walletu na ios brez težav. Ravno prejšnji teden sem zamenjal iphone in se je tudi vse lepo preneslo (z n26 je bilo še najmanj težav, je pa kar mukotrpno, da vse 2fa spraviš na novi telefon, najbolj tečno je bilo z nlb, ker zahtevajo klic, ampak tudi tisto ni trajalo več kot par minut).
Seveda se vse šteje, pa kaj misliš da je varčevalni račun neobdavčen, lol...
Tako je bilo razbrati iz prejšnih postov, zato pa vprašam.
Ne locis med prijavljanjem racuna kot takega in prijavljanjem prihodkov iz naslova obresti in potem sprasujes neumnosti.
Hvala za prijazen odgovor.
socialec ::
Daj n26 v curvo in to potem v wallet :D
Clone, se ti jaz opravičim, tule je toliko (bilo) pisanja o tem, da smo že bledo gledali, ker gre za različna dokumenta - račun in obresti
Clone, se ti jaz opravičim, tule je toliko (bilo) pisanja o tem, da smo že bledo gledali, ker gre za različna dokumenta - račun in obresti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()
alba ::
Imam N26 Metal.
Prosim za informacijo:
- ali je plačevanje položnic, računov brez provizije in če da ali je mesečna omejitev, koliko plačil je brezplačnih?
- kam se vpiše referenca ?
Prosim za informacijo:
- ali je plačevanje položnic, računov brez provizije in če da ali je mesečna omejitev, koliko plačil je brezplačnih?
- kam se vpiše referenca ?
BlaY0 ::
MikeRotch ::
Obstaja kak način deljenja Instant Savings accounta z drugim uporabnikom N26? Tako, kot je npr. možno deliti dostop do spacesov.
pygmalion ::
OMG, 206 strani debate. Upam, da me ne boste ubili, če bom ponovil vprašanje.
Danes sem se odločil, da končno prenesem plačo na N26 in zaprem slovenski račun. Je brez stroškov in ima enostavnejše spletno poslovanje. Še posebej pa me je danes razveselilo, ko sem ugotovil, da N26 po novem omogoča branje QR kode na slovenskih položnicah. To je bila zame zadnja komparativna prednost slovenskega računa.
Zanima me še, ali je po novem mogoče plačevati tudi s pametnim telefonom. To recimo ni možno niti z mojim slovenskim računom, tako da to ne vpliva bistveno na mojo odločitev, ampak je ena od mojih zadnjih neuresničenih želja.
Danes sem se odločil, da končno prenesem plačo na N26 in zaprem slovenski račun. Je brez stroškov in ima enostavnejše spletno poslovanje. Še posebej pa me je danes razveselilo, ko sem ugotovil, da N26 po novem omogoča branje QR kode na slovenskih položnicah. To je bila zame zadnja komparativna prednost slovenskega računa.
Zanima me še, ali je po novem mogoče plačevati tudi s pametnim telefonom. To recimo ni možno niti z mojim slovenskim računom, tako da to ne vpliva bistveno na mojo odločitev, ampak je ena od mojih zadnjih neuresničenih želja.
Kaj? Ja ja, to vse gre - glede n26 daj v curve app in to daj v wallet.
Zgodovina sprememb…
Curve card je brezplačna v osnovni varianti, Google wallet je brezplačen, imaš pa celo Curve wallet, ki je ne uporabljam (bi se pa dal podučiti od koga, ki uporablja), ker se ti lahko hitro razdrobijo pregledi, če si malo geeky.
Gregor P ::
Torej na iPhonu sem prej res uporabljal curve kartico, ampak zdaj pa se tudi N26 kartica enostavno naloži v denarnico in praktično curve-a več ne rabim.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
MikeRotch ::
N26 kartico dodaš v Apple Pay in plačuješ normalno s telefonom. Jaz že par let ne nosim sabo kartice.
Ja, to je bil workaround za android, meni ne pusti dodati v google wallet - zavrne, da ne more biti rabljena contactless.
No, curve je sicer v redu zaradi traveling back in time, se zgodi, da pride prav.
No, curve je sicer v redu zaradi traveling back in time, se zgodi, da pride prav.
Zgodovina sprememb…