Forum » Strojna oprema » Podganca Logitech mehansko/tehnični problem
Podganca Logitech mehansko/tehnični problem
pingo76 ::
Ker redno čistim podganco sem jo nekoč preveč očistil. Očistil sem namreč tudi eno od 4-ih "podložk" in zdaj riba po mizi. Se da to s čim nadomestiti? Nebi vrgel stran miša vazelin pa ni dovolj dober.
Mišun je klasični logitech optical black.
Mišun je klasični logitech optical black.
iso2000 ::
Če sem prav razumel si ob enega izmed distančnikov, po katerih mišon drsi po mizi? Jaz bi probal s tistimi silikonskimi patronami (kot imajo npr. v cvetličarnah) malo gor nalit in bi potem malo pobrusil. Ali pa vzemi žepni nož, pa pojdi v kakšno trgovino malo " pogledat" miške. Mogoče bi lahko tak štofelc naredil tudi iz lesa? In ga potem prilepiš na miš. Možnosti je tu precej...
roscha ::
Omisli si podlogo, pa bo problem rešen. Samo ne kupit tiste "cunaste" variante, ker smrdi na kilometer!
by!
by!
ali3n ::
npr. iz PVC mape izrežeš krogce...
Mislim pa, da je nekdo s foruma pisal uvozniku podgan in so mu poslal nove "nogice".
Mislim pa, da je nekdo s foruma pisal uvozniku podgan in so mu poslal nove "nogice".
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
bf4ed ::
To so teflonske podloge zato je tako glatko. Probaj nekje nabavit teflonske nalepke ali pa varianta z nožom miške gledat.
TylerDurden ::
Jst sem pa vse stran potrgal (zdej je spuščena u poden) :) pa ni nobenih problemov. Kriva je pa podloga, ker nima zaobljenega roba. Ko miško potegneš čez rob in nazaj tisti ostri rob samo posname dol nogico.
Let\'s make some soap ...
pingo76 ::
He he. Hvala za vse variante. Nož in "pregled" miši v trgovinah zame moralno dopade. Teflonske nalepke bi stale verjtno celo premoženje. Štoflc bi deloval bolj ročna zavora kot kaj drugega . Da bi vse odstranil pa sem že poizkusil na eni stari miši (long time ago) pa je bil rezultat tako, kot da bi oral njivo. Super ideja je izrezat krogce iz kake mape ali drugega materiala (to bo prvo kar bom poizkusil). Uvozniku poslati zahtevek za nogice? Kdo pa je "pravi" uvoznik logitech-a?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nalepke za Logitechove miškeOddelek: Strojna oprema | 876 (644) | 6151 |
» | Ima kdo logitech V400?Oddelek: Kaj kupiti | 1005 (786) | Dax |
⊘ | Kje v sloveniji servis za creative zvočnike???? kateri 6.1 ali 5.1 priporočate do 60.Oddelek: Strojna oprema | 1464 (1365) | Stepni Volk |
» | Kdo uvaža/prodaja MUSHKIN rame v SLO ?Oddelek: Kaj kupiti | 1061 (916) | MEDENA |
» | soyo kt600 dragon ultra platinumOddelek: Strojna oprema | 755 (687) | dr.J |