Forum » Omrežja in internet » Kako omogočiti ogled videa, ki ni dovoljen v mojem področju?
Kako omogočiti ogled videa, ki ni dovoljen v mojem področju?
SkyEye90 ::
Rad bi si ogledal drugi video na spodnji povezavi (prvi je YouTube, drugi pa mislim da ni):
http://www.openculture.com/2016/11/watc...
vendar je na njem sporočilo "This video is unavailable in your area...". Video naj bi bilo možno gledati preko spremembe VPN-ja. Vprašanje, kako?
Poskusil sem preko HOLA, vendar video ne deluje.
Poskusil sem z Opero in brskanjem z vključeno opcijo VPN in zamenjal nekaj držav, vendar video še vedno ni omogočen.
Ker se na VPN omrežja ne spoznam dovolj, vas prosim za pomoč. Če komu uspe ogled videa, bi lepo prosil za informacijo, kako do tega pridem. Hvala.
http://www.openculture.com/2016/11/watc...
vendar je na njem sporočilo "This video is unavailable in your area...". Video naj bi bilo možno gledati preko spremembe VPN-ja. Vprašanje, kako?
Poskusil sem preko HOLA, vendar video ne deluje.
Poskusil sem z Opero in brskanjem z vključeno opcijo VPN in zamenjal nekaj držav, vendar video še vedno ni omogočen.
Ker se na VPN omrežja ne spoznam dovolj, vas prosim za pomoč. Če komu uspe ogled videa, bi lepo prosil za informacijo, kako do tega pridem. Hvala.
SkyEye90 ::
Ali komu, ki ima VPN in možnost spremembe IPja, ta video dela? video
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkyEye90 ()
konspirator ::
Kupi si dostop na airvpn za 1 dan (0.80 €), nato si zloadaj posnetek.Ali na vpngate najdi delujoč ZDA vpn.
--
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anonimnost ne obstaja več. (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9217 (7252) | FrRoSt |
» | problem innbox-router-udpxy?Oddelek: Omrežja in internet | 4830 (4032) | Daniel |
» | Kateri router je vredu za VPN?Oddelek: Kaj kupiti | 3124 (2644) | mona123 |
» | WR740N in VPNOddelek: Omrežja in internet | 3529 (3109) | Daniel |
» | Cisco VPN in alternativni klientiOddelek: Omrežja in internet | 4065 (3764) | zee |