Forum » Loža » Rocna ura z odstevalnikom casa, sploh obstaja?
Rocna ura z odstevalnikom casa, sploh obstaja?
;-) ::
Nevem ce se sploh dobi, ampak dokler ne izvem da se ne veselo iscem rocno uro, ki bi imela odstevalnik casa.
Primer delovanja:
Nastavim 15min odstevalnik casa in mi odsteva, super bi bilo ce slo nastavit dva odstevalnika oz da bi od stiska "start" zacelo odstevati in bi zapiskala po 12min in ko odsteje 15min...
Sem odprt za razne kitajske zadeve....bilokaj samo ne najdem taksnih lasnosti nikjer
Primer delovanja:
Nastavim 15min odstevalnik casa in mi odsteva, super bi bilo ce slo nastavit dva odstevalnika oz da bi od stiska "start" zacelo odstevati in bi zapiskala po 12min in ko odsteje 15min...
Sem odprt za razne kitajske zadeve....bilokaj samo ne najdem taksnih lasnosti nikjer
Smartwatch mi ne potegne najbolj, najraje bi nekaj preprostega, crnobel ekran in pa pomembno je da gre odstevalnik nastavit v par sekundah ne da je cela procedura.
Boljse bi bilo da ima gumbe in ne toucha ker se bo uporabljala tudi z rokavicami itd
Boljse bi bilo da ima gumbe in ne toucha ker se bo uporabljala tudi z rokavicami itd
Kako pa se tej funkciji rece da vem poiskatvnpr na alliju neko uro pa bon siguren da ima odstevalnik
bluefish ::
Eh, to je imel že moj Casio 15+ let nazaj. Skratka, pri digitalnih urah je že bolj ko ne čudno, če tega nima.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Furbo ::
Vsaka potapljaška ura z vrtljivim obročkom okoli številčnice. Trikotnik daš 15 min naprej in ko ga minutni kazalec doseže, si tam. Nobene potrebe po digitalnih z nerodnimi gumbi in sistemom upravljanja. Edino piskajo pa res ne. :)
Sicer pa tudi vsaka ura za kuhanje, če ne rabi biti ravno ročna.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Vsaka potapljaška ura z vrtljivim obročkom okoli številčnice. Trikotnik daš 15 min naprej in ko ga minutni kazalec doseže, si tam. Nobene potrebe po digitalnih z nerodnimi gumbi in sistemom upravljanja. Edino piskajo pa res ne. :)
To je to. Ali pa g shock seveda. Hvala vam zdaj se samo poiscem dober deal
fosil ::
Zadevi se reče stopwatch, oziroma wrist stopwatch
Naprej pa upam da boš znal sam...
Naprej pa upam da boš znal sam...
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |