Forum » Loža » Vaš trenuten jam? :)
Vaš trenuten jam? :)
shadeX ::
V tole temo dajte prilepit komade, ki so trenutno aktualni in so vam kul. Prosim pa če se držite enega pravila, da tema ostane relevantna in čista.
- Vsak ima svoj okus glasbe in verjetno vsak hoče slišati kaj je kdo prilepil. Zato ne spamat z Youtube linki. Dovoljen je max. 1. komad na osebo, na dan. Drugi dan, komot lahko prilepiš nov komad.
Kdo bi poslušal 50 komadov, če 5 ljudi prilepi po 10 komadov? Sploh če so vsi take zvrsti, ki jo velika večina ljudi ne posluša oz. je že boleče za posameznikova ušesa (Death metal?) :)
Seveda je dovoljeno prilepit katerikoli komad oz. katerokoli zvrst. Brez omejitev :)
Note: Ta tema ni ista kot Komad, ki se ga ne naveličate , saj je njen namen drugačen. Npr veliko je komadov, ki se jih ne naveličam. Trenutni komadi se pa spreminjajo iz tedna v teden :)
Sicer imam kar nekaj komadov in težko sem se odločil samo za enega, ampak npr ta trenutek mi najbolj sede v uho tale:
- Vsak ima svoj okus glasbe in verjetno vsak hoče slišati kaj je kdo prilepil. Zato ne spamat z Youtube linki. Dovoljen je max. 1. komad na osebo, na dan. Drugi dan, komot lahko prilepiš nov komad.
Kdo bi poslušal 50 komadov, če 5 ljudi prilepi po 10 komadov? Sploh če so vsi take zvrsti, ki jo velika večina ljudi ne posluša oz. je že boleče za posameznikova ušesa (Death metal?) :)
Seveda je dovoljeno prilepit katerikoli komad oz. katerokoli zvrst. Brez omejitev :)
Note: Ta tema ni ista kot Komad, ki se ga ne naveličate , saj je njen namen drugačen. Npr veliko je komadov, ki se jih ne naveličam. Trenutni komadi se pa spreminjajo iz tedna v teden :)
Sicer imam kar nekaj komadov in težko sem se odločil samo za enega, ampak npr ta trenutek mi najbolj sede v uho tale:
- zaklenil: bluefish ()
Rias Gremory ::
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Sedem umetnosti | 561129 (117) | Kurzweil |
» | Komad, ki se ga ne naveličate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 30397 (10253) | dexterboy |
» | Najboljša glasba v igrah 2018Oddelek: Igre | 1915 (974) | NMH |
» | Osebna glasba za sproščanjeOddelek: Loža | 1278 (1001) | JanBrezov |
» | *sodobna* glasba (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13529 (12022) | Trololololol |