» »

internetno flirtanje

internetno flirtanje

««
21 / 34
»»

::

Dajte še kaj o flirtanju na internetu. Jaz rabim en namig, kaj v mailu napisati eni punci, s katero sve se bila spoznala in mi je všeč. A naj ji pošljem kakšno smešno sliko? Prijatel me prepričuje, da naj ji pošljem nago babo, ampak to nekako ni moj stil.

jype ::

kamikaze5> Jaz rabim en namig, kaj v mailu napisati eni punci, s katero sve se bila spoznala in mi je všeč.

To je pa res easy.

<ime> naga bosa,
nanjo pada rosa.

Ziher ji bo všeč.

freesty ::

Po mailu? Kaj smo leta 90? Nimas telefonske?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Imam, ampak mi je nerodno kar poklicati. Kaj če se oglasi njena mami ali ati?

kamikaze5> Kaj če se oglasi njena mami ali ati?

Na njen telefon? No, pa recimo da se res, tudi pri tem ti lahko pomagam:

Živjo, <kamikaze> tukaj, a je <ime> doma?

ohnowhy ::

jype je izjavil:

Čemu? Pametnim ni treba imeti otrok samo zato, ker uživajo v spolnosti.

Ja, super, potem pa jih sploh ne imejte, saj bomo drugi porihtali namesto vas, vi jih samo preživljajte, pa je, mi, manj inteligentni, nočemo čisto ničesar drugega od vas, s filozofijo in podobnimi neproduktivnimi stvarmi se pač ne ukvarjamo, to je za tiste, neplodne suhe veje :-)

jype je izjavil:

Da poreklo določa socialni status je stara nacistična zabloda, ki ne drži.

Seveda ne, niti malo ne, sploh vertikalna migracija med družbenimi razredi pa je ja nekaj najbolj običajnega... Recimo, 3much5me kot top izobražen manager, bo pa ja vedel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ohnowhy ()

fartman> Ja, super, potem pa jih sploh ne imejte

Saj jih mnogi nimajo. Hvala bogu, kam pa pridemo, če bi kar eksponentno rastli.

fartman> saj bomo drugi porihtali namesto vas, vi jih samo preživljajte, pa je

Otroka mora še vedno nekdo rodit, preden ga lahko kdorkoli preživlja. Za življenje brez otrok se pari običajno odločajo sporazumno.

fartman> Seveda ne, niti malo ne, sploh vertikalna migracija med družbenimi razredi pa je ja nekaj najbolj običajnega...

Seveda je. Če bi bila vertikalna mobilnost odvisna od genetike, potem je v praksi sploh ne bi bilo. Ker ni, je precej pogosta.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

@jype: Hmm. mogoče nekoliko preveč neposredno. Morda pa poizkusim. Nekaj se bom moral domisliti, ker mi ne gre in ne gre iz glave (ona).

tikitoki ::

jype je izjavil:

fartman> Če že moram spet jasno razložiti... Mislil sem na kasto tistih, ki imate višji IQ od povprečja, pač v stilu argumentacije.

Predispozicije za visok IQ se prenašajo z geni, ki jih ima skoraj celotna človeška vrsta. IQ se doseže s skrbjo za fiziološke potrebe otrok, ter s pravilno vzgojo in izobrazbo.

Res je da visok IQ se zdalec ni le posledica genotipa, se vedno pa dvomim, da je je predispozicija univerzalna, kot sam pravis.

kamikaze5> Hmm. mogoče nekoliko preveč neposredno.

Kaj, a tista pesmica? To me je naučila moja mama. Nisem še uporabil, ampak ko si rekel, da imaš rad take z nizkim IQ, se mi je zdelo, da bi ti lahko prišlo prav.

tikitoki> Res je da visok IQ se zdalec ni le posledica genotipa, se vedno pa dvomim, da je je predispozicija univerzalna, kot sam pravis.

Odvisno od tega, v kateri percentil bi rad prišel. Visok IQ je recimo 120. Tega lahko doseže več kot polovica prebivalstva, če se jo pravilno vzgaja in izobražuje.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Otroka mora še vedno nekdo rodit, preden ga lahko kdorkoli preživlja. Za življenje brez otrok se pari običajno odločajo sporazumno

Ja, tvoji otroci so pa kakor tvoji, ne pa od poštarja in to veš, ker te je žena pač sporazumno nahecala, da to verjameš. Sicer pa, če so slučajno moji, hvala lepa, da skrbiš zanje in porabljaš svoje zaloge. Če potrebuješ še kakšno ojačanje, pa kar povej. Aja, sterilizirat si se dal, težko bo. :-)

jype je izjavil:

Odvisno od tega, v kateri percentil bi rad prišel. Visok IQ je recimo 120. Tega lahko doseže več kot polovica prebivalstva, če se jo pravilno vzgaja in izobražuje.

Če bi IQ pogojeval uspešnost v življenju, hehe...

jype je izjavil:

Seveda je. Če bi bila vertikalna mobilnost odvisna od genetike, potem je v praksi sploh ne bi bilo. Ker ni, je precej pogosta.

Ah ja, seveda, veliko jih menja iz reveža/srednjega v bogataša, mislim, ogromno, tako rekoč, ehm, 0.00001%, sploh v času domnevnega razkroja srednjega razreda.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

fartman> Tvoji geni so ustrezno dozirani,

Tvoji geni niso tvoji. Dobil si jih od tistih, ki so te naredili in praktično nobenega novega nimaš.

fartman> Potem pa se tisti 3much5me pač moti ali pa sam ne bo prispeval ničesar k nadaljnemu dvigu IQ splošne populacije.

K dvigu inteligence splošne populacije se ne prispeva z razmnoževanjem.

Si preprican, ce je inteligenca zrtev negativne selekcije, pol to ni dober znak.

next3steps je izjavil:

Sam trenutno nimam interesov širiti svojega genetskega materiala, saj bi to pomenilo, da bi z zdravstvenega vidika živeli nekakovostno življenje. *potomci*

Kar se tiče tvojega prispevka k mojim potomcem, naj te ne skrbi. Pomladek bo imel primerljiv IQ z ostalim prebnivalstvom ali višjega. Na višino IQja se da vplivati z izobraževanjem, kar bni morda tudi sam vedel, če bi izobrazbno tudi sam prejel.

Ce bi bil ti tolk pameten, ko mislsi da si, pol bi vedel, da je en problem IQ testov tocno to, da delno merijo izobrazbo in ne samo inteligence. In to je sam zacetek problemov s temi testi.

Sicer se strinjam, da je okolje in stimulacija zelo pomembna za razvoj, kot se marsikaj drugega. Se vedno pa je merjenje rezultatov v najboljsem primeru daje rezultate dvomljive zanesljivosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

maco-maco ::

Fartman, če želiš širit svoj DNK, bodi vsaj koristen.

Če razmišljate, da bi darovali semenske celice, nas pokličite na tel. št. 01-522-6074 in se dogovorite za posvet pri nas.

Samo nisem ziher. Imajo tudi neke teste.
Kaj?

next3steps je izjavil:

Žal nekateri nimamo namena imeti več potomstva, kot smo ga sposobni izobnraziti in napotiti na pravo življensko pot. Če tebi to ne predstavlja ovire, tudi prav. Ampak da ne bo jamranja, ko bodo tvoji potomci izobraženi od mene delovodje tistim tvojim, ki bnodo delali za trakom za minimalca.

Njegovi potomci bodo torej zavzeli vse polozaje, tvojih pa ne bo. Res genijalna strategija:).

next3steps ::

tikitoki je izjavil:

next3steps je izjavil:

Sam trenutno nimam interesov širiti svojega genetskega materiala, saj bi to pomenilo, da bi z zdravstvenega vidika živeli nekakovostno življenje. *potomci*

Kar se tiče tvojega prispevka k mojim potomcem, naj te ne skrbi. Pomladek bo imel primerljiv IQ z ostalim prebnivalstvom ali višjega. Na višino IQja se da vplivati z izobraževanjem, kar bni morda tudi sam vedel, če bi izobrazbno tudi sam prejel.

Ce bi bil ti tolk pameten, ko mislsi da si, pol bi vedel, da je en problem IQ testov tocno to, da delno merijo izobrazbo in ne samo inteligence. In to je sam zacetek problemov s temi testi.

Sicer se strinjam, da je okolje in stimulacija zelo pomembna za razvoj, kot se marsikaj drugega. Se vedno pa je merjenje rezultatov v najboljsem primeru daje rezultate dvomljive zanesljivosti.

Večino tvojih trditev je bilo že bodisi potrjenih bodisi zavrnjenih v drugi temi o IQ. V kolikor te kaj zanima, se oglasi v tisti temi.

tikitoki je izjavil:

next3steps je izjavil:

Žal nekateri nimamo namena imeti več potomstva, kot smo ga sposobni izobnraziti in napotiti na pravo življensko pot. Če tebi to ne predstavlja ovire, tudi prav. Ampak da ne bo jamranja, ko bodo tvoji potomci izobraženi od mene delovodje tistim tvojim, ki bnodo delali za trakom za minimalca.

Njegovi potomci bodo torej zavzeli vse polozaje, tvojih pa ne bo. Res genijalna strategija:).

Funkcionalna nepismenost? O njej smo ze pisali v omenjeni temi.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

kamikaze5> Hmm. mogoče nekoliko preveč neposredno.

Kaj, a tista pesmica? To me je naučila moja mama. Nisem še uporabil, ampak ko si rekel, da imaš rad take z nizkim IQ, se mi je zdelo, da bi ti lahko prišlo prav.

tikitoki> Res je da visok IQ se zdalec ni le posledica genotipa, se vedno pa dvomim, da je je predispozicija univerzalna, kot sam pravis.

En problem je s tvojo izjavo, vec kot polovica prebivalstva ne more nikoli imeti IQ visji od 120, ze po definiciji ne.

Ok, recimo za vsakega posameznika. Zal kle pridemo do tega, da je v praksi to nemogoce preveriti.

Jst bi rekel, da bos ob istem izobrazevanju,.... se vedno imel gaussovo krivuljo, ki bo posledica predispozicije.

next3steps je izjavil:

tikitoki je izjavil:

next3steps je izjavil:

Večino tvojih trditev je bilo že bodisi potrjenih bodisi zavrnjenih v drugi temi o IQ. V kolikor te kaj zanima, se oglasi v tisti temi.

tikitoki je izjavil:

next3steps je izjavil:

Funkcionalna nepismenost? O njej smo ze pisali v omenjeni temi.

Se enkrat preberi. Osebno se nebi vazil, da bom bolje izobrazil kukavicje otroke, kot bi jih bioloski oce. Sej je hvalevredno po svoje, po drugi strani pa je tudi pateticno do amena:)
Po drugi strani pa imas prav, tvoj stavek je nekoherentno napisan. Za nekoga s tako visoko inteligenco in pismeno funkcionalnostjo.

Da IQ testi niso zanesljiv, je dejstvo. Ce ti sanjas da so, pol pac sanji naprej.

Zgodovina sprememb…

next3steps ::

Jure, boš ti vprevzel besedo? Moje namreč naletijon na neumna in gluha ušesa.

jah, mogoce si funkcionalno nepisemne in te zato tezje razumemo. Tisti stavek je res cuden.

Zgodovina sprememb…

next3steps je izjavil:

Jure, boš ti vprevzel besedo? Moje namreč naletijon na neumna in gluha ušesa.

Madona, tu ste pa sami neki pomembneži, še en iz lestvice najbogatejših Slovencev :-)

maco-maco je izjavil:

Samo nisem ziher. Imajo tudi neke teste.

Ma kje, to jaz delam bolj primitivno, direktno doziranje, tiste skodelice in epruvetke so za tiste, bolj pametne :-)

Zgodovina sprememb…

fartman> Ja, tvoji otroci so pa kakor tvoji, ne pa od poštarja

Seveda, saj jih jaz vzgajam, ne pa poštar.

fartman> ker te je žena pač sporazumno nahecala, da to verjameš

Nisem oženjen.

fartman> porabljaš svoje zaloge.

A ti zaloge hraniš za na britof?

fartman> Če potrebuješ še kakšno ojačanje, pa kar povej. Aja, sterilizirat si se dal, težko bo. :-)

Zakaj bi bilo težko? Tako kot vsi ostali imaš tudi ti možnost partnerki predlagat, kar želiš. Moja edina vloga v najinem odnosu je, da se kislo nasmiham medtem ko ona zavija z očmi med branjem vaših nebuloz.

fartman> Če bi IQ pogojeval uspešnost v življenju, hehe...

Pomemben indikator je. Indikator ni isto kot pogoj.

fartman> Ah ja, seveda, veliko jih menja iz reveža/srednjega v bogataša, mislim, ogromno, tako rekoč, ehm, 0.00001%, sploh v času domnevnega razkroja srednjega razreda.

Več tisočkrat toliko revežev postane bogatašev, kot bogatašev postane revežev.

tikitoki> Si preprican, ce je inteligenca zrtev negativne selekcije, pol to ni dober znak.

Ah, saj ni, samo nekateri malo manj inteligentni si to domišljajo.

tikitoki> Njegovi potomci bodo torej zavzeli vse polozaje, tvojih pa ne bo. Res genijalna strategija:).

Njegovi potomci ne bodo njegovi, če jih ne bo sam vzgajal. Ker ne bodo nosili njegovih idej, njegovi geni so pa v praksi in za potrebe diskusije o inteligenci itak enaki genom vsakega drugega človeka.

tikitoki> En problem je s tvojo izjavo, vec kot polovica prebivalstva ne more nikoli imeti IQ visji od 120, ze po definiciji ne.

Jasno - metrika bi se premaknila. Zato IQ 100 leta 2000 niti približno ni primerljiv z IQ 100 leta 1900.

tikitoki> Jst bi rekel, da bos ob istem izobrazevanju,.... se vedno imel gaussovo krivuljo, ki bo posledica predispozicije.

Absolutno, a ta se lahko premakne izključno tako, da najprej namesto IQ testov izdelaš teste, ki resnično merijo inteligenco (ta bo težka), potem pa dovoliš razmnoževanje samo še tistim, ki dosegajo minimalen prag (ta bo še težja), na koncu pa bo tudi med temi še vedno obstajala gaussova krivulja, le da bo premaknjena (in IQ bo še vedno distribuiran podobno, kot je danes).

tikitoki> Osebno se nebi vazil, da bom bolje izobrazil kukavicje otroke, kot bi jih bioloski oce. Sej je hvalevredno po svoje, po drugi strani pa je tudi pateticno do amena:)

Čemu je patetično? Odgovorni ljudje nimajo težav s tem, da počistijo sranje za manj odgovornimi ljudmi.

Zgodovina sprememb…

fartman> Ma kje, to jaz delam bolj primitivno, direktno doziranje, tiste skodelice in epruvetke so za tiste, bolj pametne :-)

Spet si domišljaš reči. Saj ni slab obrambni mehanizem, samo ko se enkrat zakantaš v betonsko realnost, te lahko kar zaboli.

jype je izjavil:

Seveda, saj jih jaz vzgajam, ne pa poštar.

Pravilno, še enih 10 mojih dobiš.

jype je izjavil:

Nisem oženjen.

Jezus Marija, katastrofa, kako smo napredni :)

jype je izjavil:

A ti zaloge hraniš za na britof?

Jasno, da mi mavzolej zazidajo iz njih. Ampak tudi tvoje z veseljem uporabim

jype je izjavil:

Zakaj bi bilo težko? Tako kot vsi ostali imaš tudi ti možnost partnerki predlagat, kar želiš. Moja edina vloga v najinem odnosu je, da se kislo nasmiham medtem ko ona zavija z očmi med branjem vaših nebuloz.

Jah, jaz se ne bom dal sterilizirat, bom raje svoj seme sejal, ni hudič, da vsaj enemu ne bi uspelo postati tako pameten, kot si ti ali pa 3much5me, oba super sposobna izobraženca.

jype je izjavil:

Pomemben indikator je. Indikator ni isto kot pogoj.

Tvoj kolega 3much5me pravi, da je IQ pogoj. Dajta se uskladit, če te je že najel za svojega odvetnika.

jype je izjavil:

Več tisočkrat toliko revežev postane bogatašev, kot bogatašev postane revežev.

Seveda, zakaj bi bogataš hotel postati revež?? Sicer pa, prosil bi url na zaupanja vredno raziskavo, sploh kakšno marksistično levičarsko :)

jype je izjavil:

Spet si domišljaš reči. Saj ni slab obrambni mehanizem, samo ko se enkrat zakantaš v betonsko realnost, te lahko kar zaboli.

Kako prosim? Kakšen obrambni mehanizem? Pred čem se braniš? Pred finančnimi neplanerji? :) Oz. pred čem bi se moral jaz? Pred tvojo sterilizacijo?

Zgodovina sprememb…

fartman> Pravilno, še enih 10 mojih dobiš.

Ti kar vrzi stran njihove dokumente in jih postavi na Šentilj.

fartman> Jezus Marija, katastrofa, kako smo napredni :)

Ja, nekdo mora družbo vlečt naprej.

fartman> Jah, jaz se ne bom dal sterilizirat, bom raje svoj seme sejal, ni hudič, da vsaj enemu ne bi uspelo postati tako pameten, kot si ti ali pa 3much5me, oba super sposobna izobraženca.

Saj ti veš, da če seme streseš po njivi, otroci ne zrastejo kot repa, ane?

fartman> Tvoj kolega 3much5me pravi, da je IQ pogoj. Dajta se uskladit, če te je že najel za svojega odvetnika.

Ni moj kolega, jaz pa ne njegov odvetnik.

fartman> Seveda, zakaj bi bogataš hotel postati revež?? Sicer pa, prosil bi url na zaupanja vredno raziskavo, sploh kakšno marksistično levičarsko :)

Nima smisla, itak ne bi razumel.

fartman> Kako prosim? Kakšen obrambni mehanizem? Pred čem se braniš? Pred finančnimi neplanerji? :)

Ti svoj ego braniš pred krutim spoznanjem, da si popolnoma nepomemben (in da ko "seješ svoje seme" ni v bližini nikogar, ki bi ga lahko sprejel in spravil otroke na svet).

jype je izjavil:

Ti kar vrzi stran njihove dokumente in jih postavi na Šentilj.

So že na poti, pa še več jih je.

jype je izjavil:

Saj ti veš, da če seme streseš po njivi, otroci ne zrastejo kot repa, ane?

Ne, res ne? Kdo bi si mislil... Tvoj prispodobe so sicer bolne, ampak saj to je od tebe pričakovati.

jype je izjavil:

Ni moj kolega, jaz pa ne njegov odvetnik.

Res ne, meni se zdi, da te je pooblastil za zastopanje. :)

jype je izjavil:

Nima smisla, itak ne bi razumel.

Jaz ne, kdo drug pa bi. Zakaj se osredotočaš name, en od mojih potomcev pa enkrat bo. Če že kakšni drugi slo-techovci ne bodo.

jype je izjavil:

Ti svoj ego braniš pred krutim spoznanjem, da si popolnoma nepomemben (in da ko "seješ svoje seme" ni v bližini nikogar, ki bi ga lahko sprejel in spravil otroke na svet).

Imam otroke, nekaj je bilo sicer splavljenih, sem pa trenutno res že malo starejši in ne planiram razširjanja obstoječe družine. Bom pa počakal. Na tvojo žalost pa je tako, da čeprav nisem več mlad in lep, imam druge kvalitete, ki so ženskam, izgleda, vsaj tako všeč. Ampak ti tega ne bi vedel ;)

fartman> So že na poti, pa še več jih je.

Vem, sem pomagal gradit stanovanja.

fartman> Res ne, meni se zdi, da te je pooblastil za zastopanje. :)

Tudi veliko drugih reči se ti zdi narobe, tako da to ni presenečenje.

fartman> Jaz ne, kdo drug pa bi. Zakaj se osredotočaš name, en od mojih potomcev pa enkrat bo. Če že kakšni drugi slo-techovci ne bodo.

Saj se ne osredotočam nate, ampak vsi ostali že imajo link.

fartman> Imam otroke, nekaj je bilo sicer splavljenih, sem pa trenutno res že malo starejši in ne planiram razširjanja obstoječe družine. Bom pa počakal. Na tvojo žalost pa je tako, da čeprav nisem več mlad in lep, imam druge kvalitete, ki so ženskam, izgleda, vsaj tako všeč. Ampak ti tega ne bi vedel ;)

Nah, po moje nimaš nobenega otroka in si zagrenjen starček, ki ga skrajno jezi to, da se imamo ostali v življenju tako fino, čeprav nismo neodgovorni naduteži.

Mene sicer ne moti, če plačuješ za spolnost, hkrati pa razumem, da zaradi svojih prepričanj nisi zadovoljen sam s seboj, ker to počneš. Pomaga ti lahko kak dober terapevt.

jype je izjavil:

Nah, po moje nimaš nobenega otroka in si zagrenjen starček, ki ga skrajno jezi to, da se imamo ostali v življenju tako fino, čeprav nismo neodgovorni naduteži.

Tvoje mnenje je točno to - tvoje, finančni planer :)

fartman> Tvoje mnenje je točno to - tvoje, finančni planer :)

Ravno toliko, kot je tvoje mnenje, da imaš otroke, le tvoje mnenje.

jype je izjavil:

Ravno toliko, kot je tvoje mnenje, da imaš otroke, le tvoje mnenje.

Zagotovo imam otroke, jype, razen, če živimo v alternativni resničnosti, če se že gremo nek normalen pomen, ne pa neko tvoje izprijeno verzije lastnine otrok.

Če pa ti ne verjameš, si pač, tumpek, kaj ti jaz morem.

Zgodovina sprememb…

solatko ::

Ni nobenga moderatorja, da bi malo počistil tole prepucavanje na osebnem nivoju dveh PNG?
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Ni nobenga moderatorja, da bi malo počistil tole prepucavanje na osebnem nivoju dveh PNG?

Ne, naj kar ostane :)

fartman> Zagotovo imam otroke, jype, razen, če živimo v alternativni resničnosti

A tolk zaupaš ženskam, ki so jih rodile, al si jih sam rodil?

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

A tolk zaupaš ženskam, ki so jih rodile, al kaj?

Za mojo družino sem zelo prepričan, jypek, 100% pa ne moreš biti nikdar, jypek :)

Absolutno.

Torej nisi 100%?

Samo to me je zanimalo, hvala.

jype je izjavil:

Torej nisi 100%? Samo to me je zanimalo, hvala.

Ne, 100% ne moreš bit, lahko pa si 99,9%, meni je to dovolj, navadno operiramo z veliko nižjimi verjetnostmi. Takšen pametnjakovič, kot ti, pa samo s 100% :)

Aston_11 ::

solatko je izjavil:

Zakaj? Saj je dobro branje...

fartman> Ne, 100% ne moreš bit, lahko pa si 99,9%, meni je to dovolj, navadno operiramo z veliko nižjimi verjetnostmi. Takšen pametnjakovič, kot ti, pa samo s 100% :)

Skratka, vsi smo na istem, samo ti si domišljaš, da si nekaj posebnega?

Saj to sem ti že na začetku povedal. No, zdaj ti je menda malo bolj jasno, če ti ni, pa lahko prebereš dialog še večkrat.

Zgodovina sprememb…

Aston_11 je izjavil:

Zakaj? Saj je dobro branje...

Meni pa je izguba časa, ker vedno samo levičarsko-idealistično trajba, ampak, ko imam ravno priložnost...

jype je izjavil:

Saj to sem ti že na začetku povedal. No, zdaj ti je menda malo bolj jasno, če ti ni, pa lahko prebereš dialog še večkrat.

Jaz ti pravim, da če se ti (kot prispodoba) ne boš razplodil, se bom razplodil jaz (kot prispodoba) in obstaja velika možnost, da boš ti skrbel za moj naraščaj, čeprav sem bil jaz manj odgovoren od tebe. Če ne drugače, preko socialne službe. Ampak tebi je pač potrebno vse dobesedno razložiti, pa tak IQ :)

Zgodovina sprememb…

ohnowhy je izjavil:

100% pa ne moreš biti nikdar, jypek :)
Se pridruđžujem tistemu, ki mu je vseeno za te procente. BTW zakaj vam je to sploh važno? Posesivnost po ženi? Občutek, da je padla krona na nožni palec?

Aston_11> BTW zakaj vam je to sploh važno?

fartman je prepričan, da je poreklo pomembno. To prepričanje ima nedvomno korenine v starih zablodah, iz časa ko rigorozno dokazovanje ni bilo zaželjeno, da avtoriteta ne bi ponesreči izkazala svoje popolne votlosti.

fartman> Jaz ti pravim, da če se ti (kot prispodoba) ne boš razplodil, se bom razplodil jaz (kot prispodoba) in obstaja velika možnost, da boš ti skrbel za moj naraščaj, čeprav sem bil jaz manj odgovoren od tebe.

Jaz ti pa pravim, da sodobna družba ne temelji na genih, temveč na idejah, tako da bodo tvoji (kot prispodoba) otroci, če bom zanje skrbel jaz (kot prispodoba), odrasli v zdrave, klene, odgovorne anarhiste.

Zgodovina sprememb…

Aston_11 je izjavil:

Občutek, da je padla krona na nožni palec?

V bistvu gre za porabljanje zalog za naraščaj, za drug naraščaj (drugo familiarno drevo) pač nihče ne bo porabljal več zalog, kot ga indirektno bremeni država, razen, če ima izredno široko srce.
Kdor pa se s tem e strinja, pa pač na vzdržuje na lastne stroške, jaz pa lahko dodam še kakšen TRR, kamor lahko nakazujete tudi nam, če vas denar pač tišči :)
Sem prepričan, da velika večina ljudi zelo hitro premisli. :)

maco-maco ::

Pa dobr, saj lahko narediš test očetovstva. Somo nisem ziher kako potem zgleda to partnerstvo. Nekateri komentarji na rtvslo (link sem sicer že dal, a vseeno) so kar grozljivi.
Kaj?

jype je izjavil:

Jaz ti pa pravim, da sodobna družba ne temelji na genih, temveč na idejah, tako da bodo tvoji (kot prispodoba) otroci, če bom zanje skrbel jaz (kot prispodoba), odrasli v zdrave, klene, odgovorne anarhiste.

Aja, takšne, ki bi jedrsko bombo zmetali na 3/4 prebivalstva EU, ker je krščanskega porekla?

Seveda, by all means:
V Nemčiji bodo morale matere partnerje obvestiti, če je oče otroka drug moški

Zgodovina sprememb…

fartman> V bistvu gre za porabljanje zalog za naraščaj, za drug naraščaj (drugo familiarno drevo)

Zapomni si: Kukavica ne strese jajc v gnezdo drugi kukavici.

fartman> Aja, takšne, ki bi jedrsko bombo zmetali na 3/4 prebivalstva EU, ker je krščanskega porekla?

Ja. Saj sem napisal odgovorne.

ohnowhy je izjavil:

velika večina
Se ne zavedajo, da so v manjšini. Genski bazen je dovolj raznolik, da lahko celo otroka posvojiš, ker jih je toliko, pa je za večino (manjšino) še vedno v celoti ok, da si to naredil. Pa še morebitnim očitkom, kaj da si spacal, se lahko izogneš (če je pomembno, kaj da bodo drugi rekli (manjšina)).

fartman> V Nemčiji bodo morale matere partnerje obvestiti, če je oče otroka drug moški

Saj to je prav. Nihče ti ne more preprečiti, da verjameš v zablodo in si postavljaš lastna pravila.

jype je izjavil:

Zapomni si: Kukavica ne strese jajc v gnezdo drugi kukavici.

Si bom zapomnil, kot tudi to, da kukavici je prav vseeno, če je že druga kukavica podtaknila jajce :)

jype je izjavil:

Saj to je prav. Nihče ti ne more preprečiti, da verjameš v zablodo in si postavljaš lastna pravila.

Povej to Nemcem, ne meni, jaz se samo strinjam, da morajo biti odnosi v družini iskreni, koncept, ki je tebi zelo tuj :)

Aston_11 je izjavil:

Zakaj, saj si še vedno oče, pametnega razloga, da bi mulc trpel, pa nimaš.

Ampak to je TVOJA odločitev, če še finančno podpiraš takšnega otroka ali ne, ne mamina.

Zgodovina sprememb…

maco-maco je izjavil:

Pa dobr, saj lahko narediš test očetovstva.
Zakaj, saj si še vedno oče, pametnega razloga, da bi mulc trpel, pa nimaš.

Aston_11> Zakaj, saj si še vedno oče, pametnega razloga, da bi mulc trpel, pa nimaš.

Nekateri ga očitno imajo. Prepričan sem, da bi fartman takoj zbasal otroka v cekar in ga pustil pred samostanom, če bi ugotovil, da otrok ni njegov biološki potomec.
««
21 / 34
»»