» »

internetno flirtanje

internetno flirtanje

««
20 / 34
»»

jype ::

vostok_1> Mogoče Zeta. Not taking life too seriously, whilst trolling alphas, betas, gammas, deltas and omegas who think that letter defines them and everybody around them.

Pri končnem uspehu se upošteva le število spolnih partnerjev.

Nisem pa prepričan, kako natanko pravilnik prave moškosti definira spolnega partnerja oziroma partnerico, če to pogojuje zgolj s penetracijo ali tudi z doživetjem vrhunca (čigavim?) in takšne tehnikalije.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: tikitoki ()

vostok_1 ::

Če gledamo po spolnih partnerjih in doživetjih, spadam pod a+

tk da...gimmie your woman beta cuck male!!
Well, i mean, ask the woman you're in a relationship with, if she will accept me as her sexual master, after getting your opinion, of course.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

vostok_1> tk da...gimmie your woman beta cuck male!!

Težka bo, k ni moja!

vostok_1> Well, i mean, ask the woman you're in a relationship with, if she will accept me as her sexual master, after getting your opinion, of course.

Ti jo vpraš, mogoče bo alfo bolj ubogala!

Has she a nice fat ass?
There will be chutes!
It came from the lab.

Sej je pic nekje v tej temi.

Se mi ne da iskat. To alfe ne počnejo.
Sej lahko že sam oceniš ali ima.
There will be chutes!
It came from the lab.

Seveda lahko. Tolšče ima razmeroma malo, mišic pa več kot dovolj.

Kaj si pa pričakoval od dekleta, ki redno kolesari?

Not interested then.

Fat asses only.
There will be chutes!
It came from the lab.

Ja, saj. Takšne so izkušnje. Nihče ji ni kos.

::

vostok_1 je izjavil:

Če gledamo po spolnih partnerjih in doživetjih, spadam pod a+

tk da...gimmie your woman beta cuck male!!
Well, i mean, ask the woman you're in a relationship with, if she will accept me as her sexual master, after getting your opinion, of course.

Največji med alfa ++ samci je verjetno tale:
 The Hedgehog

The Hedgehog

Miki N ::

Po moji definiciji pa ta:

Poštar Ćiro: Ne kajem se za učinjeno

Zgornji ni po moji definiciji, ampak po absolutni.

mailer ::

Največji med alfa ++ samci je verjetno tale:The Hedgehog

Nekaj podobnega, kot da bi mačku nosil ptiče in rekel da je največji lovec.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mailer ()

mailer je izjavil:

Največji med alfa ++ samci je verjetno tale:The Hedgehog

Nekaj podobnega, kot da bi mačku nosil ptiče in rekel da je največji lovec.

Da, vsi ostali (ne-alfa) mački bi mu zavidali.

mailer ::

Jebiga, nekaterim od nas je pomemben tudi IQ ali drugače povedano raje kvaliteta kot kvantiteta.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

tikitoki ::

Kaksne zgodbice, tko k z dolzino ticev. Ce bi delal povprecje na mircu, bi ugotovil, da je povprecna dolzina tica 20 cm. Pa s stevilom splonih pratnerjev je isto. Nabijanje prazne slame.
Pa neki samozvani alfa samci in whatever.

A 2007 nationwide survey in the United States found the median number of female sexual partners reported by men was seven and the median number of male partners reported by women was four.

Se vidi da moski raje lazejo o stevilu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

Tudi ženske lažejo, a v drugo smer.

mailer je izjavil:

Jebiga, nekaterim od nas je pomemben tudi IQ ali drugače povedano raje kvaliteta kot kvantiteta.

Res je. Libido pri ženjskah z naraščanjem IQja pada. Tako da če hočeš kakovost pri spolnosti, si moraš izbrati pertnerico z manjšim IQjem.

Zgodovina sprememb…

je izjavil:

Tudi ženske lažejo, a v drugo smer.

mailer je izjavil:

Res je. Libido pri ženjskah z naraščanjem IQja pada. Tako da če hočeš kakovost pri spolnosti, si moraš izbrati pertnerico z manjšim IQjem.

Mas kaksno relevatno studijo, ki je to potrdila?

Se strinjam, da so se druge razlage ra razliko.

tikitoki> Nabijanje prazne slame.

Prazno slamo se mlati. Glagol nabijati že sam od sebe nosi pomen, ki ga iščeš.

tikitoki> Se vidi da moski raje lazejo o stevilu.

Zanimivi so predvsem vzroki za takšno laganje. Mnogi so globoko prepričani, da je sramotno, če moški ni "alfa". Svet je tako preprost, kadar lahko na vse in vsakogar zalimaš nalepko, ki pove vse.

Še bolj absurdno je, da ni dovolj, da je moški "alfa". Vsi ostali morajo biti slabši. Če ne sprejemajo pravil primitivne igre moči, potem "mu ženo fuka alfa", "je cuck" in "nima jajc". Simptomatično je, da ženske pri izbiri spolnih partnerjev nimajo nobene besede, moški pa si jih med seboj kradejo, izposojajo, ponujajo in prodajajo, kot da gre za kakšen baterijski vrtalnik.

kamikaze5> Da, vsi ostali (ne-alfa) mački bi mu zavidali.

Saj s tem namenom je ustvarjen njegov brand (in očitno deluje odlično).

kamikaze5> Res je. Libido pri ženjskah z naraščanjem IQja pada.

Tudi mene zanima, kako si to ugotovil.

kamikaze5> Tako da če hočeš kakovost pri spolnosti, si moraš izbrati pertnerico z manjšim IQjem.

Prav. Bom, če postrežeš s podatki.

kamikaze5> Tudi ženske lažejo, a v drugo smer.

Ja, tudi pri ženskah so razlogi zanimivi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Invictus ::

je izjavil:

Butaste ženske sicer lahko prej dajo (ali pa tud ne, stvar deca ;)), ampak kaj ko drugega nimaš z njimi za počet...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

tikitoki je izjavil:

Mas kaksno relevatno studijo, ki je to potrdila?

Bral sem v eni knjigi za medicinsko fakulteto, se ne spomnim kateri, s trditvijo pa se ujemajo tudi moje osebne izkušnje. Nejeverni Tomaži pa lahko v Google vpišete libido iq correlation in boste našli precej materiala na to temo.

Invictus je izjavil:

Butaste ženske sicer lahko prej dajo (ali pa tud ne, stvar deca ;)), ampak kaj ko drugega nimaš z njimi za počet...

A s pametno misliš pa cele dneve in noči obdelovati težke filozofske teme?

Zgodovina sprememb…

kamikaze5> Nejeverni Tomaži pa lahko v Google vpišete libido iq correlation in boste našli precej materiala na to temo.

Correlation does not imply causation @ Wikipedia

kamikaze5> A s pametno misliš pa cele dneve in noči obdelovati težke filozofske teme?

Fino je, da jo lahko pustiš samo, pa ti ni treba skrbet, da bo povzročila požar.

jype je izjavil:

Fino je, da jo lahko pustiš samo, pa ti ni treba skrbet, da bo povzročila požar.

A to ti o ženi ali otrocih?

Miki N ::

Kar mirno jih lahko pustite same. Jih pride pogledat poštar. Če je vse v redu. ;)

next3steps ::

Invictus je izjavil:

je izjavil:

Nekako je res, da inteligentnejši ljudje več časa namenimo izbiranju partnerja kot pa spolnemu aktu.

Kar pa ne pomeni, da imamo manjši libido kot drugi, le ne pademo na vsako zahtevo po spolnem aktu, ki nam jo pošljejo možgani.

Zgodovina sprememb…

ohnowhy ::

Kur'c pa taka domnevna inteligenca, če na koncu izumreš, ker se premalo plodiš.

kamikaze5> A to ti o ženi ali otrocih?

Vprašal si, zakaj imamo radi pametne partnerje. Zato, ker jim lahko zaupamo.

Miki N> Kar mirno jih lahko pustite same. Jih pride pogledat poštar. Če je vse v redu. ;)

Gor na severu nam pošto prinaša blondinka z dolgimi kitami. Ne, ne težim ji.

Invictus ::

next3steps je izjavil:

Kar pa ne pomeni, da imamo manjši libido kot drugi, le ne pademo na vsako zahtevo po spolnem aktu, ki nam jo pošljejo možgani.

Pademo že, sam prej zavržemo ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

fartman> Kur'c pa taka domnevna inteligenca, če na koncu izumreš, ker se premalo plodiš.

Izumreš? Posameznik ne izumre. Izumre lahko vrsta, ampak trenutno homo sapiens ni ogrožen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

fartman> Kur'c pa taka domnevna inteligenca, če na koncu izumreš, ker se premalo plodiš.

Izumreš? Posameznik ne izumre. Izumre lahko vrsta, ampak trenutno homo sapiens ni ogrožen.

Če že moram spet jasno razložiti... Mislil sem na kasto tistih, ki imate višji IQ od povprečja, pač v stilu argumentacije.

fartman> Če že moram spet jasno razložiti... Mislil sem na kasto tistih, ki imate višji IQ od povprečja, pač v stilu argumentacije.

Predispozicije za visok IQ se prenašajo z geni, ki jih ima skoraj celotna človeška vrsta. IQ se doseže s skrbjo za fiziološke potrebe otrok, ter s pravilno vzgojo in izobrazbo.

jype je izjavil:

fartman> Če že moram spet jasno razložiti... Mislil sem na kasto tistih, ki imate višji IQ od povprečja, pač v stilu argumentacije.

Predispozicije za visok IQ se prenašajo z geni, ki jih ima skoraj celotna človeška vrsta. IQ se doseže s skrbjo za fiziološke potrebe otrok, ter s pravilno vzgojo in izobrazbo.

Pa fukat je treba dovolj tudi, da sploh imaš (svoje) otroke.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ohnowhy ()

V novodobnem svetu tudi to več ni potrebno.

fartman> Pa fukat je treba dovolj tudi, da sploh imaš otroke.

Eh, inteligentni ljudje so si izmislili že cel kup načinov, kako otroke pridelat brez spolnih odnosov, pa tudi kako doživljat orgazme brez stimulacije erogenih con.

next3steps je izjavil:

V novodobnem svetu tudi to več ni potrebno.

Potem pa bodo otroci, za katere boš skrbel (ker tvoji pač ne bodo, ampak moji, od imbecila), pač utrpeli upad IQ in gre s tem tvoja novodobna nadpovprečni-IQ kasta v izumrtje: idiokracija.

jype je izjavil:

fartman> Pa fukat je treba dovolj tudi, da sploh imaš otroke.

Eh, inteligentni ljudje so si izmislili že cel kup načinov, kako otroke pridelat brez spolnih odnosov, pa tudi kako doživljat orgazme brez stimulacije erogenih con.

Seveda so, samo ti nimaš dostopa do kloniranja in genetskega inženiringa.

Zgodovina sprememb…

fartman> Seveda so, samo ti nimaš dostopa do kloniranja in genetskega inženiringa.

Saj ne potrebuješ tega, do IVF ti pa dostop pri nas v praksi zagotavlja država.

Droge moraš sicer kupit sam, ampak se tudi da dobit, če jih potrebuješ.

fartman> Potem pa bodo otroci, za katere boš skrbel (ker tvoji pač ne bodo, ampak moji, od imbecila), pač utrpeli upad IQ in gre s tem tvoja novodobna nadpovprečni-IQ kasta v izumrtje: idiokracija.

IQ splošne populacije počasi narašča že skoraj sto let.

jype je izjavil:

IQ splošne populacije počasi narašča že skoraj sto let.

Potem pa se tisti 3much5me pač moti ali pa sam ne bo prispeval ničesar k nadaljnemu dvigu IQ splošne populacije.
Jaz pravim tako: nič zbirat, fukat na polno, kjer dobiš, zaplodit in spizdit (da ne nosiš moralne, finančne, psihične ali kakršnekoli drugi odgovornosti).
Tvoji geni so ustrezno dozirani, ostalo pa bodo porihtali drugi, morda ne v vseh primerih.

fartman> Tvoji geni so ustrezno dozirani,

Tvoji geni niso tvoji. Dobil si jih od tistih, ki so te naredili in praktično nobenega novega nimaš.

fartman> Potem pa se tisti 3much5me pač moti ali pa sam ne bo prispeval ničesar k nadaljnemu dvigu IQ splošne populacije.

K dvigu inteligence splošne populacije se ne prispeva z razmnoževanjem.

Torej, tako, če vidva, ki sta pametna, nočeta fukat za razplod, pač pustita drugim :-)

jype je izjavil:

Predispozicije za visok IQ se prenašajo z geni, ki jih ima skoraj celotna človeška vrsta.

Brez predispozicij ne bo nič, kot če nimaš predispozicij, da letiš, se lahko 100x vržeš v prepad, pa ne boš poletel.

Če bi se Albert Einstein, vajin maloumen znanec, razplodil po vsem svetu (materiala je imel nekajkrat preveč), kako bi to vplivalo na vajino pamet?

Zgodovina sprememb…

Sam trenutno nimam interesov širiti svojega genetskega materiala, saj bi to pomenilo, da bi z zdravstvenega vidika živeli nekakovostno življenje. *potomci*

Kar se tiče tvojega prispevka k mojim potomcem, naj te ne skrbi. Pomladek bo imel primerljiv IQ z ostalim prebnivalstvom ali višjega. Na višino IQja se da vplivati z izobraževanjem, kar bni morda tudi sam vedel, če bi izobrazbno tudi sam prejel.

Zgodovina sprememb…

3much5me, aja, hvala, no, če se ti, super izobražen visoko iqjevec, ne boš razplodil, se bom pač jaz namesto tebe, ki sem dokazano človek z enim najnižjih IQ v znanem stvarstvu :-)

Samozavesten pa si, da bo tvoj podmladek (ki ne, ehm, občuješ) imel enak ali višji IQ od ostalega prebivalstva.

Jaz že zdaj napišem - moji otroci so imbecili ravno tako, kot sem imbecil jaz.

Zgodovina sprememb…

dripac ::

jype je izjavil:

kamikaze5> Nejeverni Tomaži pa lahko v Google vpišete libido iq correlation in boste našli precej materiala na to temo.

Correlation does not imply causation @ Wikipedia

kamikaze5> A s pametno misliš pa cele dneve in noči obdelovati težke filozofske teme?

True, true :D

Spajky ::

IQ in meritve le tega so kot voltmeter in meritev napetosti in nima nobene veze z resničnostjo. Kaže samo potencial v določenem trenutku glede na neke kao teste, podobno kot napetost na van der grafovem stroju. Praktičnega dela pa nič od njega ... just my2c ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

fartman> Torej, tako, če vidva, ki sta pametna, nočeta fukat za razplod, pač pustita drugim :-)

Med spolnim odnosom si vedno vizualiziraš jypeta, ki stoji poleg in žuga s kazalcem desne roke, kajne?

fartman> Brez predispozicij ne bo nič, kot če nimaš predispozicij, da letiš, se lahko 100x vržeš v prepad, pa ne boš poletel.

Predispozicije imamo praktično vsi.

fartman> Če bi se Albert Einstein, vajin maloumen znanec, razplodil po vsem svetu (materiala je imel nekajkrat preveč), kako bi to vplivalo na vajino pamet?

Ne bi, ker genetsko gledano ni bil nič posebnega.

fartman> Jaz že zdaj napišem - moji otroci so imbecili ravno tako, kot sem imbecil jaz.

To je izključno zato, ker ti še vedno dovolimo, da jih delno vzgajaš sam. V prihodnosti to ne bo več problem.

Moji otroci so pa pametni in bodo pisali besedila, ki jih bodo tvoji otroci brali in postali pametnejši. Tako bo povprečen IQ naraščal še naprej.

Žal nekateri nimamo namena imeti več potomstva, kot smo ga sposobni izobnraziti in napotiti na pravo življensko pot. Če tebi to ne predstavlja ovire, tudi prav. Ampak da ne bo jamranja, ko bodo tvoji potomci izobraženi od mene delovodje tistim tvojim, ki bnodo delali za trakom za minimalca.

jype je izjavil:

Moji otroci so pa pametni in bodo pisali besedila, ki jih bodo tvoji otroci brali in postali pametnejši. Tako bo povprečen IQ naraščal še naprej.

Ja, bom kar na besedo verjel, da ste res super pametni, ker to skrivate prav do popolnosti. :-)

next3steps je izjavil:

Žal nekateri nimamo namena imeti več potomstva, kot smo ga sposobni izobnraziti in napotiti na pravo življensko pot. Če tebi to ne predstavlja ovire, tudi prav. Ampak da ne bo jamranja, ko bodo tvoji potomci izobraženi od mene delovodje tistim tvojim, ki bnodo delali za trakom za minimalca.

Jah, lepo, lepo, samo ti super izobražen delovodja s super visokim iqjem, si pač suha veja, jaz pa taka fajn močna, lesena, precej manj pametna in sposobna, zato pa toliko bolj razmnožena. Raje ne dajaj primerjat DNK svojih otrok in sebe, da ne boš frapiran, ko boš ugotovil, da si skrbel za moj zarod, ki bi sicer moral delati za minimalca iz deprivilegirane kaste, je pa tvoji zaslugi super sposoben manager :-)

Zgodovina sprememb…

Prvi link trdi ravno nasprotno.

New research by sex toy retailer Lovehoney found a correlation between high sexual libido and elevated intelligence.

tikitoki je izjavil:

New research by sex toy retailer Lovehoney found a correlation between high sexual libido and elevated intelligence.

Na, pa si zajebal celo temo. Thanks a lot.

fartman> jaz pa taka fajn močna, lesena, precej manj pametna in sposobna, zato pa toliko bolj razmnožena.

Tvoje potomce učimo mi. Ti jih sicer poskušaš držat nazaj, a če jim ne želiš slabega, jim ne boš preprečil, da pridobijo znanje, ki jim bo omogočalo kvalitetnejše življenje, s tem pa jim bo zrastel tudi IQ.

fartman> da ne boš frapiran, ko boš ugotovil, da si skrbel za moj zarod, ki bi sicer moral delati za minimalca iz deprivilegirane kaste

Da poreklo določa socialni status je stara nacistična zabloda, ki ne drži.

fartman> Na, pa si zajebal celo temo. Thanks a lot.

Čemu? Pametnim ni treba imeti otrok samo zato, ker uživajo v spolnosti.
««
20 / 34
»»