» »

internetno flirtanje

internetno flirtanje

««
6 / 34
»»

vostok_1 ::

jype je izjavil:

xardas> Scenarija pa sta v glavnem dva. Ti veš, da ona to počne vs. ti ne veš, da ona to počne.

Tebi se torej zdi, da je nemogoče, da nekdo ne bi imel (ali pa si vsaj želel imeti) spolnih odnosov z več kot enim partnerjem. Sliši se podobno stališče, kot je npr. "Veš, da imaš rad krompirjevo solato, ali pa ne veš, da imaš rad krompirjevo solato."

Jaz imam zelo rad krompirjevo solato, a poznam tudi nekatere posameznike, ki se jim ob njej obrača želodec. Precej nenavadno, kajne?

vostok_1> Skoraj instantno bodo izginili depresivni, osamljeni in nepotešeni moški. Vojne bodo pase.

Ali pa boste našli kakšno drugo reč, ki vam bo povzročala travme.

Droidinja bo imela vprogramiran "nagging bitch" algoritem? hmm ... you have a point.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Alien123 ::

jype, imam občutek da bi ti bil srečen, če bi tvoja še mela enga jebača zraven..

sharing is caring

Alien123 je izjavil:

jype, imam občutek da bi ti bil srečen, če bi tvoja še mela enga jebača zraven..

sharing is caring

Sorry dude, +8in only
There will be chutes!
It came from the lab.

jype ::

Alien123> jype, imam občutek da bi ti bil srečen, če bi tvoja še mela enga jebača zraven..

Zakaj bi bil človek manj srečen, če ljudje, ki jih ima rad, počnejo tisto, kar si želijo početi? Jaz nimam težav s tem, da partnerka počne vse tisto, v čemer uživa, je pa jasno, da o spolnosti nonstop sanjarijo predvsem nepotešenci, normalnim ljudem ni treba.

Alien123> sharing is caring

"Sharing" bi pomenilo, da imam jaz kakršnokoli besedo pri tem, kaj se o lastnih življenjih odločajo drugi ljudje. Mene partnerka sicer zaradi organiziranja družinskega življenja vpraša, kdaj naj si organizira aktivnosti, ki jih želi izvajat, ampak to ni prošnja za dovoljenje. Če ji lahko ponudiš vse, kar ji lahko jaz in poleg tega še kaj, česar jaz ne morem, mene nič ne bo motilo, če se bo odločila, da si boljša izbira - se pa bojim, da boš moral še precej žgancev pojest, preden boš zadostil njenim kriterijem.

vostok_1> Droidinja bo imela vprogramiran "nagging bitch" algoritem? hmm ... you have a point.

Ali pa se boš sekiral, ker ima sosed novejši model.

vostok_1> Sorry dude, +8in only

Tudi to je mit, ki je zrasel v moških glavah. Težave se v medicinski literaturi začnejo pojavljat šele z manj kot 8 _centimetri_, je pa jasno, da imajo različni ljudje različne preference glede oblike telesa spolnega partnerja in še bolj res, da se sodobna družba rada slini ob vse večjih avtomobilih, jahtah, bajtah, prsih in penisih, pa to nikakor ne pomeni, da se mora kar vsak posameznik.

D3m ::

jype je izjavil:

Alien123> jype dobro če tak razmišljaš.. pol naprimer če jaz tvojo nategnem, ne boš oz nesmeš bit jezen na njo in na mene, ker se ljudje pač znajdejo v razmerju ki jim ni všeč. Sem bil pač njen svetovalec..

Zakaj bi jaz moral biti jezen, če se dva odrasla sporazumno odločita za spolni odnos? Saj nisem njena varuška, da bi moral preverjat njene odločitve, niti njen lastnik, da bi bil odgovoren za njena dejanja.

It's a free country!

Pusti Dune pri miru, you sick fuck.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m> Pusti Dune pri miru, you sick fuck.

Pomenljivo, da je biti srečen v sodobni družbi smatrano za skrajno patološko stanje.

Nemara bom res moral poiskat psihiatrično pomoč.

you cannot be so busy saving a world that you cannot hear an infant shriek

-Dune, 1965
|HP EliteBook|R5 6650U|

jype je izjavil:

Tudi to je mit, ki je zrasel v moških glavah. Težave se v medicinski literaturi začnejo pojavljat šele z manj kot 8 _centimetri_, je pa jasno, da imajo različni ljudje različne preference glede oblike telesa spolnega partnerja in še bolj res, da se sodobna družba rada slini ob vse večjih avtomobilih, jahtah, bajtah, prsih in penisih, pa to nikakor ne pomeni, da se mora kar vsak posameznik.

It's womens fault, they are too loose. ;)
There will be chutes!
It came from the lab.

xardas ::

jype je izjavil:

Alien123> jype, imam občutek da bi ti bil srečen, če bi tvoja še mela enga jebača zraven..

Zakaj bi bil človek manj srečen, če ljudje, ki jih ima rad, počnejo tisto, kar si želijo početi? .

:))

cucka-a-do-dle-do.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m> cucka-a-do-dle-do.

Ja, vsi, ki nimajo rednih spolnih odnosov, radi tiste, ki jih imajo, zmerjajo s copatami, mehkužci, rogonosci in geji.

Kakor ste si postlali, tako zdaj flirtate po internetu.

xardas> :))

Ne razumem tvoje obsedenosti z ekskluzivnostjo pri spolnih odnosih. A si versko vzgojen, ali imaš kakšno drugo težavo?

jype je izjavil:

D3m> cucka-a-do-dle-do.

Ja, vsi, ki nimajo rednih spolnih odnosov, radi tiste, ki jih imajo, zmerjajo s copatami, mehkužci, rogonosci in geji.

Kakor ste si postlali, tako zdaj flirtate po internetu.

xardas> :))

Ne razumem tvoje obsedenosti z ekskluzivnostjo pri spolnih odnosih. A si versko vzgojen, ali imaš kakšno drugo težavo?

|HP EliteBook|R5 6650U|

jype, saj nwm če trolaš al ne..

Pol imaš ti super postlano, če se ti tvoja z drugimi hopsa

Ona je zadovoljna on pa tudi. Ne mu vikenda kvariti. :D:))
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Alien123> Pol imaš ti super postlano, če se ti tvoja z drugimi hopsa

Kako pa veš, da se? Jaz pravim, da se ljudje lahko odločamo le o lastnih dejanjih. Kaj počno drugi, se vsakič posebej odločijo sami, ne glede na naše želje, blodnje ali prepričanja.

Nekateri se pa slepite, da se lahko odločate glede drugih. Domišljate si, da lahko spolnim partnerjem predpisujete pravila obnašanja in jih nadzirate. Seveda to lahko drži, a le v primeru, da se vaši spolni partnerji s tem strinjajo tudi takrat, kadar nad njimi ne morete vršiti nadzora. Redki ljudje so tako prestrašeni, da vsaj skrivaj ne razmišljajo čisto po svoje in se ne zavedajo, da imajo lastne, od vas neodvisne potrebe in želje.

D3m> One je zadovoljna on pa tudi. Ne mu vikenda kvariti. :D:))

O, prav rad verjamem, da si domišljate celo to, da lahko meni pokvarite vikend.

fdvjevec?

d3m, saj njemu paše to, cuckold pač

Alien123> fdvjevec?

Ti moraš imet pa res že precej moder odtenek tam spodaj, da se tako temeljito motiš. A je težko živet, če te nihče ne pogreša?

Alien123> d3m, saj njemu paše to, cuckold pač

V resnici ne bi bilo nič narobe, če bi to bil, ampak glavna atrakcija te teme je ta, da se med vami še ni našel korenjak, ki bi bil sposoben o partnerski zvezi razmišljat brez patološke posesivnosti.

Vaše obnašanje je še najbolj podobno obnašanju človeka, ki ne mara sladoleda, ker se boji, da v tovarni sladoleda nekdo pljuva v cisterno z mlekom.

xardas ::

jype je izjavil:

Alien123> ...ampak glavna atrakcija te teme je ta, da se med vami še ni našel korenjak, ki bi bil sposoben o partnerski zvezi razmišljat brez patološke posesivnosti. Vaše obnašanje je še najbolj podobno obnašanju človeka, ki ne mara sladoleda, ker se boji, da v tovarni sladoleda nekdo pljuva v cisterno z mlekom.

Vseno bolje kot nekdo, ki mu je vseeno, če nekdo dejansko pljuva v to cisterno. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xardas ()

xardas> Vseno bolje kot nekdo, ki mu je vseeno, če nekdo dejansko pljuva v to cisterno. :)

Pri ljudeh, ki jih vodi razum, je količina indiferentnosti odvisna od velikosti in števila cistern.

Nekateri ste očitno dovolj čustvena bitja, da potem ne marate sladoleda. Se pač prepričate, da je življenje slajše, če uživate samo kislo repo, ker te, za razliko od sladoleda, zagotovo ni nihče popljuval.

Kvalitetni partnerski odnosi temeljijo na zaupanju in spoštovanju, ne pa na nadzoru, dvomih in skrivanju.

Imam rad svoj ljubi mir in cucold ni med njimi.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m> Imam rad svoj ljubi mir in cucold ni med njimi.

Nihče v tej temi ni trdil, da ima karkoli proti aseksualnim ljudem.

111111111111 ::

Jaz sem pa proti kurbanju. Če hoče spati z nekom drugim naj mi to pove v obraz in mene nekam pošlje. Stara šola tukaj.

@jype: vprašanje zate. Hipotetično. Se z eno kolegico poštekaš in prideš do točke ko bi se dala dol. Poveš svoji trenutni partnerki ali ne? Nobenih izgovorov o pogovoru najprej in ureditvi odnosov. Kolegico boš položil v vsakem primeru, samo povej kako boš to predstavil svoji partnerki.

Smurf ::

Zanimivo kako noben ne posteka kar vam hoce jype povedati.

Odnosi ne temeljijo na prepovedih, ampak na dogovorih. Kar pomeni, da se oba dogovorita kaksen odnos jima ustreza, sedaj zakaj vas tukaj velika vecina to enaci z "odprto" zvezo pa nimam pojma. Lahko je, lahko ni, odvisno kaj obema pase, a ne?

@Chuapoiz torej malce razmisli kaj hoce jype povedati, pa bos ugotovil, da je na tvoja vprasanje ze odgovoril.

Invictus ::

111111111111 je izjavil:

Jaz sem pa proti kurbanju. Če hoče spati z nekom drugim naj mi to pove v obraz in mene nekam pošlje. Stara šola tukaj.

Mislim, da si moraš najprej razčistiti definicijo kurbanja...

Ai drugače, če se ti baba "kurba", moraš razmisliti kaj ti delaš z njo narobe...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

@Smurf: ti poštekaj kaj jaz sprašujem, jype pa naj odgovori.

@Invictus: Nimaš kaj razčistit. Če bom jaz svoje naveličal, ji bom povedal v obraz in zadevo končal. Če pa delam z njo kaj narobe mi naj pove, če sam nisem sposoben ugotovit ali pa naj me nekam pošlje, greva narazen in naj poskakuje po komer hoče. Če se bi mi baba kurbala, nimam kaj razmišljat, postavim jo na cesto ali spakiram kufre. Pika. Nema tukaj trte mrte, pa nekega reševanja odnosa in podobnega sranja za to je že prepozno. Seveda pa je to IMHO. Eni pač rešujejo, jaz ne bi mogel.

shotalick ::

Invictus je izjavil:

Kaj si moški želi:

- damo v družbi
- gospodinjo v kuhinji
- kurbo v spalnici

Kaj ponavadi dobi:

- damo v kuhinji
- gospodinjo v spalnici
- kurbo v družbi

Dobra Invictus... tut mene si nasmejal :)...

Chuapoiz> Jaz sem pa proti kurbanju. Če hoče spati z nekom drugim naj mi to pove v obraz in mene nekam pošlje. Stara šola tukaj.

Saj to se ne izključuje. Čemu ti ne bi povedala, da hoče spat z nekom drugim? A bi se zatekel k nasilju in drogam, pa ti potem raje prihrani to kruto usodo in ima odnose z drugimi na skrivaj?

Chuapoiz> @jype: vprašanje zate. Hipotetično. Se z eno kolegico poštekaš in prideš do točke ko bi se dala dol. Poveš svoji trenutni partnerki ali ne? Nobenih izgovorov o pogovoru najprej in ureditvi odnosov. Kolegico boš položil v vsakem primeru, samo povej kako boš to predstavil svoji partnerki.

Seveda vnaprej poveš. Poveš tudi kakšne fantazije imaš in o katerih dekletih razmišljaš, v odgovor pa dobiš bodisi "Men se pa čist otročja zdi", ali pa "Ja povab jo, gremo skupi na morje". Če partnerka zavrne predlog, potem se moraš pa odločit med njo in med "kolegico". V resnici so možnosti, da bi se odločil za "kolegico", bizarno majhne, razen če si s trenutnim odnosom nezadovoljen.

Slepomišit in se pretvarjat, da te drugi ljudje ne zanimajo, je popolnoma nepotrebno, biti odgovoren partner, ki ne nosi domov spolno prenosljivih bolezni in zahtevkov za plačevanje preživnine pa niti ni tako napačno.

Chuapoiz> Če bom jaz svoje naveličal, ji bom povedal v obraz in zadevo končal. Če pa delam z njo kaj narobe mi naj pove, če sam nisem sposoben ugotovit ali pa naj me nekam pošlje, greva narazen in naj poskakuje po komer hoče.

No, vidiš, čisto jasna pravila. Če jih vnaprej in jasno predstaviš, močno zmanjšaš možnost, da pride do nesporazuma.

inferno666 ::

Tole ste sedaj zabredli malo offtopic. Dejte fantu pomagat rajši, kako najti punco :)

111111111111 je izjavil:

Če se bi mi baba kurbala, nimam kaj razmišljat, postavim jo na cesto ali spakiram kufre. Pika. Nema tukaj trte mrte, pa nekega reševanja odnosa in podobnega sranja za to je že prepozno

Lahko si še tako dober, ampak ni dovolj.

Če vsak dan ješ kaviar, bi kdaj pa kdaj tudi kako kranjsko klobaso.

Po eni raziskavi bi varalo nad 95% moških IN žensk, če se o tem ne bi nikoli razvedelo.

Moraš pretehtati kaj se splača. Ali je družina, otroci, in skupaj pridobljeno premoženje ter izkušnje dovolj močan razlog da ostaneš skupaj kljub "kurbanju"?

Sicer je pa tako, če imaš licenco za "kurbanje" od partnerja, le to postane potem bistveno manj zanimivo ;).

opeter ::

inferno666 je izjavil:

Tole ste sedaj zabredli malo offtopic. Dejte fantu pomagat rajši, kako najti punco :)

Pa saj je dobil cel kup nasvetov:
- dobil je naslove strani (Facebook, ona-on.com ipd.)
- od starejših pa pretežno nasvete, naj gre nekam ven v družbo ter, da je fizični stik bolj "ziher"

Kaj še hoče(š)?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Invictus> Lahko si še tako dober, ampak ni dovolj.

Seveda je dovolj, samo ne smeš zaspat na lovorikah. Tudi ženske si ne želijo časa preživljat z gospodinjcem v spalnici.

inferno666> Tole ste sedaj zabredli malo offtopic. Dejte fantu pomagat rajši, kako najti punco :)

Saj to zdaj že ve, zdaj ga učimo, kako lahko poskrbi, da ne bo pobegnila.

@Inferno666: Nismo off topic. Naj vidi kaj ga čaka ko bo našel punco. :)

@Jype: Z mojo skupaj ocenjujeva katere so res hude in lepe, pa tudi kateri tipi so OK. :) Itak pa pri tej poletni vročini, ko hodiš po mestu in je vse napol golo, sanjariš in doma kaj od tega tudi v spalnici udejaniš in volk sit in koza cela. Nimam težav s tem da mi pove, da razmišlja o drugih, če bi mi pa povedala, da je z nekom spala (se ga je napila, od žalosti itd...), bi pa zadevo takoj zaključil in spokal, ga ni izgovara, če ni zaupanja. Nobenega nasilja, nobenega reševanja odnosa in podobnega sranja. Ločitev in čau. Seveda pa zadeva gre v obe smeri, tudi sebi ne dovolim prestopiti te meje zaupanja.

Jap sem poročen, zaenkrat še bolj ali manj srečno. :)

@Invictus: Varjamem da bi nas varalo 95%. Tudi meni se poglavi marsikaj podi, ko gledam razgaljena telesca po mestu. Kar še ne pomeni da bom šel v akcijo. Za "kurbanje", vsaj zame, ni stvari ki me obdržala. Ni važna hiša, otroci, kredit. Enostavno ne moreš več bit ob takem človeku, ki te je nategnu na tak način. Se ločiš, pogovoriš greš vsak svojo pot in imaš pač druge težave, ki so vseeno lažje, kot da moraš takega človeka ob sebi prenašat preostanek življenja.

EDIT: Vidim da se je nekaj nasvetov že potalalo, ko sem modroval. :)

Zgodovina sprememb…

Good for you. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Chuapoiz> Enostavno ne moreš več bit ob takem človeku, ki te je nategnu na tak način.

Bonobo @ Wikipedia

Se ti splača prebrat, kako drugi višje razviti sesalci gledajo na krščansko pojmovanje spolnosti. Sploh v subkulturah mnogih urbanih družb je priložnostni spolni odnos nekaj dovolj običajnega, da obstajajo aplikacije, ki so namenjene točno temu. Ni sicer še čisto na nivoju naših sorodnikov iz družine hominidae, ker nimamo spolnega odnosa s prodajalcem, ko nam v trafiki vrne premalo drobiža, ampak počasi bomo tudi ljudje tam.

Chuapoiz> Jap sem poročen,

Vidiš, jaz sem pa že 17 let srečno na koruzi, tako da mi ne bo treba nobenih papirjev urejat, če bo kdo od naju kdaj srečal primernejšega partnerja.

jype je izjavil:

Vidiš, jaz sem pa že 17 let srečno na koruzi, tako da mi ne bo treba nobenih papirjev urejat, če bo kdo od naju kdaj srečal primernejšega partnerja.

Pravzaprav boš moral kljub koruzništvu.

Življenje več kot eno leto skupaj je enakovredno poroki ;).

Invictus> Pravzaprav boš moral kljub koruzništvu.

Ne.

Invictus> Življenje več kot eno leto skupaj je enakovredno poroki ;).

Ja, je, ampak ločitveni postopek v izvenzakonski zvezi obstaja samo takrat, ko se partnerja ne moreta dogovoriti o medsebojnih obveznostih.

Pri poroki se moraš ločiti, če nočeš biti več poročen, pri izvenzakonski zvezi pa samo nehaš skupaj živeti, pa je reč urejena.

jype je izjavil:

Ja, je, ampak ločitveni postopek v izvenzakonski zvezi obstaja samo takrat, ko se partnerja ne moreta dogovoriti o medsebojnih obveznostih.

Kdaj pa se ?!?!?

jype je izjavil:

Chuapoiz> Enostavno ne moreš več bit ob takem človeku, ki te je nategnu na tak način.

Bonobo @ Wikipedia

Se ti splača prebrat, kako drugi višje razviti sesalci gledajo na krščansko pojmovanje spolnosti. Sploh v subkulturah mnogih urbanih družb je priložnostni spolni odnos nekaj dovolj običajnega, da obstajajo aplikacije, ki so namenjene točno temu. Ni sicer še čisto na nivoju naših sorodnikov iz družine hominidae, ker nimamo spolnega odnosa s prodajalcem, ko nam v trafiki vrne premalo drobiža, ampak počasi bomo tudi ljudje tam.

Chuapoiz> Jap sem poročen,

Ni potrebno brati.

is an endangered great ape
|HP EliteBook|R5 6650U|

stjan ::

Zadnji čas bi bil, da kak nadobudni znanstvenik iz ST naredi umetno babo.
Saj ni treba da je pretirano pametna, samo lepa naj bo in kuhat naj zna :)

Pa še en star slovenski rek: Baba je kot kosa, treba jo je brusit in pogosto naklepat.

Afriški, oziroma od tam nekje : Baba je kot živa meja, če je dobro obrezana ne uide k sosedu.

NonPlusUltra ::

vostok_1 je izjavil:

NonPlusUltra je izjavil:

Arctander je izjavil:

Ok, tukaj se izhaja iz predpostavke, da ženske spustijo kriterije, ko se začne oglašati biološka ura. Ampak v tem primeru si mora tudi moški želeti otroka, če hoče biti s takšno žensko.

Zato vprašanje: Kje oz. kako naj moški, ki si ne želi otrok, spozna žensko, ki si prav tako ne želi otrok. Če sledimo logiki, da ženske spustijo kriterije zaradi vse glasnejše biološke ure, ali potem ženske, ki si ne želijo otrok (in si želijo samo partnerstva) kriterije z leti še zaostrijo?

Mal' za debato ;>

Tako je. Vsaj če govorim o svojem primeru. Ne želim/nameravam imeti otrok. Ko naj bi se začela oglašati biološka ura, je jaz nisem slišala. Moji kriteriji glede moških pa so iz leta v leto višji. Do pred nekaj časa nazaj mi jih je še uspelo zadovoljevati, zdaj pa izgleda, da več ne. Če so že previsoki, bom pač ostala samska.

I'll drink to that. Sicer pa če človek ne namerava imeti otrok, klasična oblika razmerja je precej...odveč.
S tem ne mislim, da FF pa je fanj. Ker ni, še posebej če ti je kar mar za STDje.

Ne vem, kaj točno smatraš pod klasično obliko. No, o FF razmerju ne morem komentirati, osebno mi ni poznano, ker me ne zanima. Žal pa opažam, da je precej razširjeno napačno moško predvidevanje v smislu: aha, noče otrok, ta itak ni za neko resno zvezo. To dvoje se namreč ne izključuje.
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
No one distinguishes me from who I am."

D3m> Ni potrebno brati.

O, pa je. Vse velike opice so ogrožene, ker smo jim posekali življenski prostor, ampak prebivati na drevesu tudi za človeka predstavlja visoko kvaliteto življenja.

stjan> Afriški, oziroma od tam nekje : Baba je kot živa meja, če je dobro obrezana ne uide k sosedu.

Lažnivec! Žive meje izvirajo iz držav z zmernim oceanskim podnebjem. Tradicija afriških avtohtonih prebivalcev ne vključuje mej (in jim je načeloma vseeno, kdo koga brusi).

Še ena slovenska...

Če baba ni nataknjena ponoči, je potem podnevi...

Invictus> Kdaj pa se ?!?!?

Jaz vzamem svoj laptop in bicikl, partnerka pa svojega. Druge lastnine itak nimava.

Invictus> Če baba ni nataknjena ponoči, je potem podnevi...

Ker tipi so pa tako veseli, kadar ostanejo na suhem, da se podnevi to sploh ne pozna?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

A živita tvojih ali njenih starših?
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m> A živita tvojih ali njenih starših?

V najemu.

@Jype: No, to bi bila moja ženka vesela, da me je nekdo proglasil za kristjana. Dejstvo je da mi monogamija zaenkrat sede, po tvojih postih sodeč pa tudi tebi. :) Vsaj v tem trenutku. Edina razlika je, da sem jaz še poročen. Bom pač uredil še en papir več če bo treba. Ampak dokler bo štimal tako kot štima sedaj ne grem nikamor. Kuhinja, debate in posteljne aktivnosti so na nivoju, pa še teži ne preveč, pa še višjo plačo ima od mene. Kar se mene tiče je zmaga. :D Ej, otrok imaš kaj?

Kolega je imel eno: Baba je baba, tut dobra je slaba.

Chuapoiz> No, to bi bila moja ženka vesela, da me je nekdo proglasil za kristjana.

To nima zveze z vero, zgolj z vzgojo. Naučeni smo, da so normalne zveze takšne, a (racionalne) potrebe po tem ni nobene.

Chuapoiz> Ej, otrok imaš kaj?

Cel komplet.

Mali jypeti. Recimo, da bodo isti, kot foter?!

;((
|HP EliteBook|R5 6650U|

dripac ::

D3m je izjavil:

Mali jypeti. Recimo, da bodo isti, kot foter?!

Ne kliči hudiča...

tikitoki ::

vostok_1 je izjavil:

I know a few... >:D

@Solatko

Pomojem jih ni veliko...pravzaprav izredno malo. Kar si malce starejše samske ženske želijo, vsaj v naši kulturi je pomojem bolj nek hot fuckboy, ki ji bo pihal na dušo...vsaj za tisti kratek čas.
Moraš upoštevat, da v naši regiji in tudi drugot, so ženske (in tudi moške) mentalitete štancali kot po tekočem traku. Šansa, da najdeš nekaj kar je padlo iz proizvodnega traka....very small.

Zato pa menim, da bodo kakovostni androidi/nje naredile večjo revolucijo za človeštvo, kot ogenj, premog, jedrska energija in računalnik combined.
Skoraj instantno bodo izginili depresivni, osamljeni in nepotešeni moški. Vojne bodo pase.

Kr neki.
««
6 / 34
»»