Forum » Loža » Potovanje
Potovanje
Antares88 ::
Poleti nameravam it v lastni režiji v Maspalomas (Kanarski Otoki; Gran Canaria) in sem malo skeptičen, ker nisem nikoli planiral potovanj. Pot sem si zamislil iz Lj do Benetek potem let iz Benetk (marco polo) do Gran Canaria ter iz Canarie do Maspalomas (cca 30km).
Ali je kdo na tem forumu, ki je že potoval na Gran Canaria, Maspalomas, ker se sprašujem kako majo s prevozi do Maspalomas tam ko se pride do letališča Gran Canaria. So redne avtobusne linije tam na voljo? Še kakšni splošni napotki mogoče glede potovanja v lastni režiji?
Lep pozdrav, Nino
Ali je kdo na tem forumu, ki je že potoval na Gran Canaria, Maspalomas, ker se sprašujem kako majo s prevozi do Maspalomas tam ko se pride do letališča Gran Canaria. So redne avtobusne linije tam na voljo? Še kakšni splošni napotki mogoče glede potovanja v lastni režiji?
Lep pozdrav, Nino
Smurf ::
Po 3 sekundah googlanja link.
Glede na to, da gre za precej turisticno lokacijo se jaz ne bi kaj dosti sekiral. Probas rezervirati shuttle preko interneta ali pa ga pac vzames na licu mesta.
Glede na to, da gre za precej turisticno lokacijo se jaz ne bi kaj dosti sekiral. Probas rezervirati shuttle preko interneta ali pa ga pac vzames na licu mesta.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Veljavnost potnega listaOddelek: Loža | 1296 (1162) | Karen |
| » | najem vozila na gran canariuOddelek: Na cesti | 5266 (3872) | perci |
| » | Dopust za 1 teden v novembruOddelek: Loža | 5588 (3855) | The Player |
| » | Resnica ali laž? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6998 (5087) | Ice-Heki |
| » | Iberski polotokOddelek: Loža | 2742 (2509) | singular |