Forum » Pomoč in nasveti » Kopija/recovery diska po vstavitvi SSD
Kopija/recovery diska po vstavitvi SSD
ernest1A ::
Preko Acronis orodja sem si ustvaril kopijo starega diska. Običajno sem vsako leto naložil kopijo na novo. Kopija je vsebovala na novo nameščene win in sveže nameščene programe brez navlake. Ko se je diska "zapacal" sem samo naredil recovery stare kopije.
Sedaj sem naredil po istem postopku, s to razliko da sem sedaj zamenjal disk in dal notri SSD. Pa ne dela, napiše bootmgr is missing. A kopija diska, ki jo naredi acronis vsebuje tudi podatke o disku in zato sedaj recovery ne dela, ker je pač drug disk? A je v tem primeru sploh možno naredit kopijo diska vključno z operacijskim sistemom?
Hvala!
Sedaj sem naredil po istem postopku, s to razliko da sem sedaj zamenjal disk in dal notri SSD. Pa ne dela, napiše bootmgr is missing. A kopija diska, ki jo naredi acronis vsebuje tudi podatke o disku in zato sedaj recovery ne dela, ker je pač drug disk? A je v tem primeru sploh možno naredit kopijo diska vključno z operacijskim sistemom?
Hvala!
- spremenilo: ernest1A ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5652 (4658) | gruntfürmich |
» | Acronis True Image WD EditionOddelek: Pomoč in nasveti | 2309 (1895) | MIHAc27 |
» | Obnovitveni diskOddelek: Pomoč in nasveti | 737 (649) | R-S-LoVe |
» | prestavitev win xp instalacije na nov diskOddelek: Operacijski sistemi | 1010 (940) | kitewing |
» | kako narediti identično kopijo HDDja?Oddelek: Programska oprema | 1081 (949) | ||_^_|| |