Forum » Mobilne tehnologije » SMS vprašanje pošiljanja
SMS vprašanje pošiljanja
tomaz- ::
Če pošljem nekomu SMS in ima ta oseba izklopljen telefon oziroma je nedosegljiv. Koliko časa center za pošiljanje SMS poskuša SMS dostaviti? Nekje sem prebral, da naj bi Simobil imel 5 dni na serverju, potem ga izbriše in ne dostavi.
Ve kdo točen podatek?
Ve kdo točen podatek?
Sem pravkar izvedel, pa bom napisal, mogoče še komu kdaj prav pride:
Simobil ima "shranjeno" SMS sporočilo 7 dni . Toliko časa ga poskuša "vročiti" če je naslovnik nedosegljiv, potem gre v izbris..
Simobil ima "shranjeno" SMS sporočilo 7 dni . Toliko časa ga poskuša "vročiti" če je naslovnik nedosegljiv, potem gre v izbris..
Hmm, zdaj pa še eno vprašanje:
Poslal sem Sms na določeno številko, ki je bila načrtno nedosegljiva- ugasnjen telefon. Po 5 dneh sem prejel potrdilo o dostavi tega SMs, telefon pa je bil ugasnjen!?!..
kako je možno, da sem dobil po 5 dneh to potrditev kljub nedosegljivosti te številke ?
operater: Simobil
Poslal sem Sms na določeno številko, ki je bila načrtno nedosegljiva- ugasnjen telefon. Po 5 dneh sem prejel potrdilo o dostavi tega SMs, telefon pa je bil ugasnjen!?!..
kako je možno, da sem dobil po 5 dneh to potrditev kljub nedosegljivosti te številke ?
operater: Simobil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razmišljam o menjavi operaterja, ste s Telemachom zadovoljni?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4362 (3577) | pixelzgaming |
» | Izi mobil vs Bob (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 42358 (25405) | MrStein |
» | Telefon ali omrežje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6204 (5478) | Mesar |
» | Še kdo tu pa tam ne prejme kagega sms-ja?Oddelek: Mobilne tehnologije | 8056 (7271) | Apple |
» | Mobitelova nova storitev - SMS zgrešeni klic (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 13194 (9354) | StratOS |