» »

Šparmobil

Šparmobil

Jerry000 ::

Uporablja kdo to? Glede na to da je omrežje od telekoma se bi verjetno prestavil sem. Trenutno sem Dzabest 2000 enot, vendar na tem šparmobilu je 1500 enot za 7€! Ima kdo kake izkušnje z tem šparmobilom? Vem da je potrebno potem mesečno kupovati kartico, ampak ej...za 7€ takoj. Fora je tudi da nikoli ne porabim 2000 enot, vedno mi okoli 1000 ostane, tako da dost preplačam.

jusv ::

Tukaj nimaš LTE omrežja. Moje mnenje je, da se ti bolj splača telemachov več paket. Imaš 500mb prenosa podatkov v LTE in neomejeno sms/mms/klici v telemach + 120min v ostala omrežja. To na prvo žogo se sliši malo, ampak za tiste, ki ne kličejo okoli velik je super paket za 4€/6€.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

AC_DC ::

jusv je izjavil:

Tukaj nimaš LTE omrežja. Moje mnenje je, da se ti bolj splača telemachov več paket. Imaš 500mb prenosa podatkov v LTE in neomejeno sms/mms/klici v telemach + 120min v ostala omrežja. To na prvo žogo se sliši malo, ampak za tiste, ki ne kličejo okoli velik je super paket za 4€/6€.

Imam primer ko se je znanec prestavil iz telekoma na telemach, prvih 2 dni - nedosegljiv, signal v spolnem organu. Na telemach raje ne grem

AC_DC je izjavil:

Spar mobil

Iz prve roke me zanima, to sem videl že

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

KTr1sk ::

i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

suhi ::

Jaz sem pred nekaj tedni šel z Džabest 2000 na izimobil, isto 1500 enot za 7EUR, preko njih (izimobila) so mi uredili tudi mesečni trajnik. Tako da bo v praksi pravzaprav enako kot pri Telekomu (le občutno bolj poceni), vsakega 8. v mesecu mi odtegnejo 7EUR z bančnega računa in na mobi račun dajo 1500 enot. Omrežje je pa Telekomovo, tako da pri delovanju ne opazim nobenih razlik.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: suhi ()

potem je izimobil res boljše...še LTE ima. In če ti avtomatsko trgajo dol vsak mesec...bomba. Pa še omrežje je telekomovo tko da ne bo razlike (glede omrežja). Hvala :)

Filipko ::

Nima LTE, so pa obljubili, da naj bi bil čez nekaj časa.

Našel sem še izy mobil, zgleda podobna stvar, nekateri pravijo celo da ima LTE. Je pa boljša varjanta ker ti avtomatsko iz računa trgajo vsak mesec, pri šparu morš fizično it v špar to zadevo urejat

TRIROG ::

A za Sparmobil še vedno velja, da je treba ročno aktivirat vsak mesec?

Mamo bi prestavil na tole ali pa na Izi ampak mora biti trotel ziher, ne pa da mora nekaj nalagati pa SMS pošiljat pa ne vem kaj ...

Tukaj si malo preberi:
http://www.izimobil.si/Ugodnosti/izimes...

Kako plačam izimesec paket?
Nalog za direktno obremenitev vašega bančnega računa se proži enkrat mesečno (na datum, ki ga izberete sami) v višini vseh neplačanih izimesec paketov.
izimesec pakete lahko direktno z bančnega računa plačujete sebi in še 6-im uporabnikom izimobila. 6-im uporabnikom izimobila lahko plačujete, četudi niste uporabnik izimobila.

Tako da ja, Izymobil je boljši kot špar, pri šparu moraš fizično kupovat. Tukaj pa vse avtomatsko. In nobene vezave/pogodbe. Pa še pocen in veliko dobiš. Res bomba, pa še telekom bo podražil svoje pakete, tko da je skrajni čas da grem na izy mobil

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15443866 (20212) VrtniPalcek
»

Izi mobil vs Bob (strani: 1 2 3 )

13642458 (25505) MrStein
»

Menjava operaterja

477903 (6339) dirkac71
»

Predplačniški paket, kateri