Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z grafično kartico HP Probook 470 G0
Problemi z grafično kartico HP Probook 470 G0
kokolomo72 ::
Pozdravljeni !
Imam problem z računalnikom HP Probook 470 G0 ki ima vgrajeno grafično od procesoraja in grafično kartico AMD Radeon HD 8750M. V device managerju mi zazna samo intlovo grafično, ki je žal nemorem uporabljati za igranje igric. Če pa vpišem v CMD set devmgr_show_nonpresent_devices=1 mi pa pokaže vse nevidne komponente. Moral bi imeti možnost da jih zamenjam kot je prikazano na tem posnetku:
ampak nimam te možnosti čeprav imam posodobljen BIOS gonilnike in gonilnike za grafično kartico. Probal sem intlove gonilnike za grafično deaktivirati ampak ni pomagalo. Če kdo ve kaj povzroča problem ali kako to popraviti naj prosim našiše. Hvala!
Slika od device manager:
Imam problem z računalnikom HP Probook 470 G0 ki ima vgrajeno grafično od procesoraja in grafično kartico AMD Radeon HD 8750M. V device managerju mi zazna samo intlovo grafično, ki je žal nemorem uporabljati za igranje igric. Če pa vpišem v CMD set devmgr_show_nonpresent_devices=1 mi pa pokaže vse nevidne komponente. Moral bi imeti možnost da jih zamenjam kot je prikazano na tem posnetku:
ampak nimam te možnosti čeprav imam posodobljen BIOS gonilnike in gonilnike za grafično kartico. Probal sem intlove gonilnike za grafično deaktivirati ampak ni pomagalo. Če kdo ve kaj povzroča problem ali kako to popraviti naj prosim našiše. Hvala!
Slika od device manager:
kokolomo72 ::
To je bila prva stvar ki sem jo poskusil ampak ni bilo nič bolje.
http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/publ...
http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/publ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri inštalaciji grafikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (1079) | Silvo |
» | Driver za ATI Radeon X1350Oddelek: Strojna oprema | 5480 (5306) | Manager |
» | ProBook 4740s wireless driverOddelek: Programska oprema | 885 (812) | racunalnicar |
» | COD2 javi DirectX error na Visti BusinessOddelek: Igre | 823 (776) | Mitja358 |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8678 (5127) | d4rko |