Forum » Izdelava spletišč » Weebly ali WIX?
Weebly ali WIX?
aljaz33 ::
Pozdravljeni,
Rad bi postavil predstavitveno spletno stran, ki bi jo kasneje nadgradil tudi z spletno trgovino. Stran bi naredil z cms-jem Weebly ali WIX. Z WIX-om imam že nekaj izkušenj, ne vem pa kako je primeren za spletno trgovino.
Pri Weebly-ju bi zakupil paket Business (25$\mesec), ki dobro podpira tudi spletno trgovino in ima v tej ceni na voljo tudi nekaj prostora na strežniku.
Svojo domeno že imam zakupljeno.
Poglavitna pa mi je enostavnost, saj mora biti osnovna predstavitev (spletna stran z 5 podstranmi) aktivna že naslednji teden.
Ker nimam veliko izkušenj z CMS-ji tipa Wordpress ali Joomla, ta možnost odpade.
Kaj mi priporočate?
Hvala za vaše odgovore!
Rad bi postavil predstavitveno spletno stran, ki bi jo kasneje nadgradil tudi z spletno trgovino. Stran bi naredil z cms-jem Weebly ali WIX. Z WIX-om imam že nekaj izkušenj, ne vem pa kako je primeren za spletno trgovino.
Pri Weebly-ju bi zakupil paket Business (25$\mesec), ki dobro podpira tudi spletno trgovino in ima v tej ceni na voljo tudi nekaj prostora na strežniku.
Svojo domeno že imam zakupljeno.
Poglavitna pa mi je enostavnost, saj mora biti osnovna predstavitev (spletna stran z 5 podstranmi) aktivna že naslednji teden.
Ker nimam veliko izkušenj z CMS-ji tipa Wordpress ali Joomla, ta možnost odpade.
Kaj mi priporočate?
Hvala za vaše odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opcije izdelave spletne strani za podjetje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16912 (13389) | BigWhale |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 6193 (4198) | Netrunner |
» | Spletna trgovina z enim izdelkomOddelek: Izdelava spletišč | 15073 (12730) | Vice |
⊘ | Izdelava osebne predstavitve v nekaj klikih?Oddelek: Izdelava spletišč | 2867 (2365) | root987 |
» | Izdelava spletne strani za podjetje z bresplačnimi orodji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14810 (7447) | Tody |