Forum » Hlajenje in modifikacije » ali lahko chieftechu snamemo masko
ali lahko chieftechu snamemo masko
goku :) ::
Torej kakor se že iz naslova vidi, me zanima ali lahko chieftechu snamemo masko in kako to naredimo? za informacijo imam midi tawer.
Že naprej se zahvaljujem za odgovore
Že naprej se zahvaljujem za odgovore
mato22 ::
Seveda lahko. Najprej snami stranico in odstrani cd-rom, dvd-rom, oz. karkol maš v režah, pol odstrani disketnik kar s tistim železnim nosilcem vred, ostalo lahko pustiš.
Na robovih notranje strani ohišja boš videl zatiče, ki držijo masko. Teh zatičev je 6 in jih lepo s prstom odhakljaš in porineš stranico ven. Edino za zatič zgoraj desno boš rabil izvijač ali kaj drugegam ker s prstom ne boš prišel zraven.
Na robovih notranje strani ohišja boš videl zatiče, ki držijo masko. Teh zatičev je 6 in jih lepo s prstom odhakljaš in porineš stranico ven. Edino za zatič zgoraj desno boš rabil izvijač ali kaj drugegam ker s prstom ne boš prišel zraven.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mato22 ()
goku :) ::
Jou, sem pa res beden. Temo odprem še preden si sploh kaj pogledam!! Sori!!!
Včeri zvečer potem ko sem napisal to temo sem se spravu to dajati stran in da ne bom ponavljal mata22, postopek je res čisto tak.
Včeri zvečer potem ko sem napisal to temo sem se spravu to dajati stran in da ne bom ponavljal mata22, postopek je res čisto tak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Corsa zamenjava zarniceOddelek: Na cesti | 6429 (5897) | GrimReaper |
» | Potapljanje na 2mOddelek: Loža | 7175 (5982) | JanK |
» | Spomladansko čiščenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3282 (2636) | flashek |
» | Rabim Compaq desktopa razstavitiOddelek: Strojna oprema | 1349 (1120) | klemen22 |
» | S čim pofarbat ohišje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3231 (2856) | nikonezna |