Forum » Kaj kupiti » Nakup kabineta za domačo uporabo
Nakup kabineta za domačo uporabo
rrejc ::
Zdravo,
kupiti moram nek kabinet za "telekomunikacijsko" opremo. Pravzaprav bo notri zaenkrat samo razdelilec, utp panel ter modem (optika). Iščem nekaj malega (10"), za zidno montažo, najraje 9u.
Gledam na tech-trade - http://www.techtrade.si/dept.asp?dept_i... - in imajo na voljo neke proizvajalce Toten in Triton. Razlika v ceni je kar precejšnja.
Jih pozna kdo? Ali cena Tritona odtehta v kakšnih dodatnih funkcionalnostih (kvaliteti izdalave)? Ali ima kdo kakšno drugo alternativo - proizvajalca. Iščem nekaj bolj poceni - max 150€ (če zna še skuhat kavo :) )
Thanks,
Rok
kupiti moram nek kabinet za "telekomunikacijsko" opremo. Pravzaprav bo notri zaenkrat samo razdelilec, utp panel ter modem (optika). Iščem nekaj malega (10"), za zidno montažo, najraje 9u.
Gledam na tech-trade - http://www.techtrade.si/dept.asp?dept_i... - in imajo na voljo neke proizvajalce Toten in Triton. Razlika v ceni je kar precejšnja.
Jih pozna kdo? Ali cena Tritona odtehta v kakšnih dodatnih funkcionalnostih (kvaliteti izdalave)? Ali ima kdo kakšno drugo alternativo - proizvajalca. Iščem nekaj bolj poceni - max 150€ (če zna še skuhat kavo :) )
Thanks,
Rok
SeMiNeSanja ::
Najbolje, da se podaš v njihovo prodajalno v Trzinu in si v živo ogledaš, kaj to ponujajo.
Jaz imam doma eno od njihovih omar, ki sem jo kupil pred leti za cca. 100€ (pojma nimam, kateri proizvajalec) in povsem služi svojemu namenu.
Jaz imam doma eno od njihovih omar, ki sem jo kupil pred leti za cca. 100€ (pojma nimam, kateri proizvajalec) in povsem služi svojemu namenu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti nalepke za WiFi?Oddelek: Omrežja in internet | 2123 (1944) | SeMiNeSanja |
» | Katere slušalke z mikrofonom??Oddelek: Kaj kupiti | 1643 (1372) | mag3 |
» | Računalnik za vse pomalem, razen za igre nič.Oddelek: Kaj kupiti | 1313 (1042) | Mercier |
» | Super tih hladilnik za procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6328 (5183) | TOP |
» | Iščem 20"/21" LCDOddelek: Kaj kupiti | 1327 (1241) | *TV* |