Forum » Programska oprema » Firerox namestitev
Firerox namestitev
forplan ::
Zanima me, kako bi namestil Firefox ali pa nastavil, da ne bi uporabljal za shranjevanje mape na "C:\users\appdata"
Se pravi, da bi naložil Firefox na D: in bi potem shranjeval vse kar se shranjuje primarno v "C:\users\appdata" recimo v mapo D:\Firefox
lp
Se pravi, da bi naložil Firefox na D: in bi potem shranjeval vse kar se shranjuje primarno v "C:\users\appdata" recimo v mapo D:\Firefox
lp
da se strinjam
Highlag ::
Poizkusi Firefox portable. Tega potem lahko uporabljaš kjerkoli.
Never trust a computer you can't throw out a window
forplan ::
Tnx
Bom probal še portablje verzijo...
Drugače pa "Firefox profile Manager" dela tako, da podatke lahko imaš na D. vendar še vedno gre na C: v app folder, kjer preveri kje se nahaja profil in preusmeri. Je še vedno problem, ker se mi ne gre za velikost ampak hitrost diska, kamor bi shranjeval
Bom probal še portablje verzijo...
Drugače pa "Firefox profile Manager" dela tako, da podatke lahko imaš na D. vendar še vedno gre na C: v app folder, kjer preveri kje se nahaja profil in preusmeri. Je še vedno problem, ker se mi ne gre za velikost ampak hitrost diska, kamor bi shranjeval
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox mi je zbrisal vsa shranjena geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 4460 (3844) | BorutK-73 |
» | obnovitev zaznamkov v MozziliOddelek: Programska oprema | 945 (867) | Hayabusa |
» | Klik certifikat .. izginil?? O_oOddelek: Omrežja in internet | 4744 (4094) | Twix |
» | Poln c-diskOddelek: Pomoč in nasveti | 4012 (3792) | opeter |
» | Kako dobiti certifikat direkt iz diska?Oddelek: Programska oprema | 1880 (1629) | Company |