Forum » Sedem umetnosti » Westworld (Tv serija 2016- )
Westworld (Tv serija 2016- )

oo7 ::
Kakšno oržje je skril William v parku ?
Tista ugibanja, da so na drgem planetu pa se mi ne zdijo več toliko možna glede na to, da so se komaj pogovarjali o VR in teh zadevah.
Je komu tisto mesto znano, ki ga je gledala Dolores?
Tista ugibanja, da so na drgem planetu pa se mi ne zdijo več toliko možna glede na to, da so se komaj pogovarjali o VR in teh zadevah.

Ahiles ::
Sej pokaze uni ta velki digerji za teraforming.
Neki se govori da je Hong Kong ker nej bi bil otok pred obalo kitajske.
Kakšno oržje je skril William v parku ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ahiles ()

Qcube ::
Glede na tiste pogovore s ta starim Delos(ki umira) in Williamom, vse bolj kaže da je nekaj v povezavi z kopiranjem zavesti v hosta, morda transplantacija možganov, ali so tej organski hosti narejeni samo za rezervne dele, napol "kloni" z original DNKjem(brez možganov).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Qcube ()

Sej pokaze uni ta velki digerji za teraforming.
Ja samo to ni ravno orožje tazen če mislijo z temi velikimi bagri sesuti stene parka ali zid ali karkoli je že na obrobju.
Ja tam na obali so bili Kitajski vojaki tako, da je možno.
Glede na tiste pogovore s ta starim Delos(ki umira) in Williamom, vse bolj kaže da je nekaj v povezavi z kopiranjem zavesti v hosta, morda transplantacija možganov, ali so tej organski hosti narejeni samo za rezervne dele, napol "kloni" z original DNKjem(brez možganov).
Mogoče se hočejo dokopati, do teh androidov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

jizzer ::
Tisti pogovor med Williamom in tastom prejšnji del, se verjetno dogaja po tistem ko William gre prvič v park iz prve sezone, kajne? Mladega Roberta smo že zasledili, al sem samo jaz zgrešil, od kod ta igra med Wiliamom in Robertom?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jizzer ()

Nikec3 ::
Tisti pogovor med Williamom in tastom prejšnji del, se verjetno dogaja po tistem ko William gre prvič v park iz prve sezone, kajne? Mladega Roberta smo že zasledili, al sem samo jaz zgrešil, od kod ta igra med Wiliamom in Robertom?
Mislim da je to igro Ford pripravil za Williama.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

::
Prva sezona je name pustila bolj kot ne mlačen vtis in niti nisem imel namena gledati druge. Prvi del sem pogledal bolj zaradi tega, ker sem po treh delih nehal gledati The Terror. Sedaj, po dveh pogledanih delih, se mi zdi WW naravnost bombastičen. Ali je bil Nolan zraven že v prvi sezoni?

Meni je tale tretji del bil bolj slab. Raje bi gledal cel del s tisto bejbo iz uvoda v indiaworld,
kot te genialne reševalne enote.

VaeVictis ::
A so moderni vojaki tudi umetni, da tako pogumno maširajo proti kuglam?
To je na razpisnih pogojih za henchmen-a velike korporacije ali pa za posadko kake vesoljske ladje.
- Ne smeš uporabljati zavetja.
- Če streljajo, moraš teči proti kroglam.
- Če ubijejo pred teboj vse kandidate, moraš tudi ti umreti.
- Če omeniš svojo preteklost, je velika vrjetnost, da moraš umreti - sploh v primeru, da imaš nižji čin.

Ta tretji del bi znal bit najslabši v celo seriji.

Men je pa bila dobra epizoda edino tisti napad ljudi mi je bil prav smešen.
Torej poleg zahoda še Indijski park in zdaj še Japonska.
Torej poleg zahoda še Indijski park in zdaj še Japonska.

Dobra epizoda. Me pa zanima, zakaj je (gospod) Delos za celotno trenutno zgodbo tako zelo pomemben.

jest10 ::
Saj je očitno. Ker je bolan, želi svojega klona, da bo večno migal. Bi rekel, da ima "ata", ki ga delos išče v "sedanjosti", njegovo kodo ozeroma kaj v zvezi s tem.

Najboljši del te sezone. Nisem pričakoval da bodo tako hitro odgovorili na vsa ta vprašanja.
Zdaj me zanima koga je Bernard kopiral za Forda v tistem labu. Se nagibam k teoriji da je MiB, ki je umrl v parku in ga je Ford zamenjal in zdaj igra njegov game.
Zdaj me zanima koga je Bernard kopiral za Forda v tistem labu. Se nagibam k teoriji da je MiB, ki je umrl v parku in ga je Ford zamenjal in zdaj igra njegov game.

Jaz pa mislim, da je MIB v parku kar taprav MIB kajti ce ne bi bil potem bi ga krogle v tisti vasi ubile.
Ford mi je sumljiv ne verjamem, da je mrtev mogoce je on tisti, ki je uspesno kopiral svojo zavest v umetno telo.
Drugace pa res dobra epizoda od zacetka do konca.
Ford mi je sumljiv ne verjamem, da je mrtev mogoce je on tisti, ki je uspesno kopiral svojo zavest v umetno telo.
Drugace pa res dobra epizoda od zacetka do konca.

Ne verjamem, da bodo uporabili tako poceni finto.

Sarkozy ::
ja
zdaj vemo tudi, da ima MIB lepo hči, ki vandra po parku
ampak
a ni njeni hčeri ime Emily?
zakaj se ta punca kliče Grace?!!?
je mogoče tudi ona klon?
zdaj vemo tudi, da ima MIB lepo hči, ki vandra po parku
ampak
a ni njeni hčeri ime Emily?
zakaj se ta punca kliče Grace?!!?
je mogoče tudi ona klon?

Ils sont fous ces Slovenes!

m0LN4r ::
Razmisljam, da bi zacel gledati to serijo, kako ste zadovoljni tisti, ki jo gledate ze dlje casa in ste bolj izbircni glede serij?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM

@M-Power
Lahko je umrl na koncu 1. sezone na gala večerji ali kje drugje.
To mi je sumljivo kako se Ford preko drugih uporabnikov še vedno pogovarja z MIB-om. Zdaj sumim ali je Ford še kje živ ali pa je on svoje možgane uspešno kopiral na druga umetna telesa.
Saj tudi Dolores izstopa, ker je videla zunanji svet ampak po moje je ona še od vseh najbolj programirana, da igra tako igro kot jo.
Tudi Bernard misli, da razmišlja sam ampak tudi on je po moje programiran.

Smurf ::
Ali pa so programirani, da razmislajo ;).
Ford pomoje ni vec ziv, samo njegova zgodba se odvija.
Ford pomoje ni vec ziv, samo njegova zgodba se odvija.

@M-Power
Anthony Hopkins ne bo več igralec v Westworldu, tako da lahko črtaš vse teorije kar se tiče njega. Tudi če se je kopiral to ni on ampak njegova kopija po njegovi podobi.
Moja teorija je da tale host kopija človeka deluje po principu da mora oseba umret in nato možgane poskenirajo in kopirajo v cupcake brain. Če je tako je Dolores Forda ustrelila v možgane in je konec z njim.
Anthony Hopkins ne bo več igralec v Westworldu, tako da lahko črtaš vse teorije kar se tiče njega. Tudi če se je kopiral to ni on ampak njegova kopija po njegovi podobi.
Moja teorija je da tale host kopija človeka deluje po principu da mora oseba umret in nato možgane poskenirajo in kopirajo v cupcake brain. Če je tako je Dolores Forda ustrelila v možgane in je konec z njim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Qcube ()

Po cem pa sklepas, da je kot bi bil Ford sam in ne kot njegov program?
Po tem, da ga skozi opmominja na sedanje dogodke razen če ima res tako izpopolnjen program potem pa tudi ne vidim ovire, da ne bi prenesli Fordove zavesti v umetno telo.
Hosti so zdaj svobodni ampak še vedno sledijo delno svoji zgodbi.
Dolores pa Bernard pa po moje sta še najbolj programirana,d a igrata tako igro čeprav delujeta najbolj samostojno

Malo sem zakompliciral ampak pač taka serija, da ima lahko vsak svoje teorije

Po tem, da ga skozi opmominja na sedanje dogodke
Vsaka zgodba se je odzivala glede na aktualne dogodke.
To je res samo MIB je človek in nima napisane zgodbe.
To je kot v igrah npr Fallout 4 has over 100000 lines of dialogue. Torej MIB je človek in igra po svoje torej če ni tega dialoga v programu mu hosti preko Forda ne bi mogli odgovoriti tako točno razen seveda če je tako napreden program, da razmišlja izven zapisanih dialogov.

Vse zgodbe so delale na principu interakcije s clovekom in prilagajanjem zgodbe glede na njegove odlocitve. Ne razumem zakaj mislis, da v dobi kjer lahko kopiras/simuliras zavest ljudi, ne mores naresti tudi kompleksne zgodbe, ki se odvija glede na interakcijo z ljudmi.

Po moje je Bernard še vedno pod Fordovo komando, Ko je v labaratoriju prijel tiste rdeče možgane ostali hosti imajo bele je Bernard pobil vse znanstvenike.
Kaj če je tam spravljena Fordova zavest.
Kaj če je tam spravljena Fordova zavest.

Spet, Bernard je lahko pod komando Fordovega programa, ne Forda (oz kopije Forda) direktno.
Edit: pa ce pravilno razumem, se je lahko tisto odvijalo se pred Fordovo smrtjo (potem bi eventuelno lahko bil pod direktno komando)?
Edit: pa ce pravilno razumem, se je lahko tisto odvijalo se pred Fordovo smrtjo (potem bi eventuelno lahko bil pod direktno komando)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smurf ()

Bernard je lahko pod komando fordovega programa ali njegove zavesti :)
Kar se pa tiče časa je pa zdaj vprašanje kdaj se je tisto dogajalo. Zdaj spremljamo koliko različnih časov 3,4,5?
Kar se pa tiče časa je pa zdaj vprašanje kdaj se je tisto dogajalo. Zdaj spremljamo koliko različnih časov 3,4,5?

Sarkozy ::
To je res, samo MIB je človek in nima napisane zgodbe.
kako pa veš da je MIB človek?
mogoče je William že umrl (recimo na koncu 1.sezone)
še prej pa je Ford naredil njegovega klona v podobi MIBa
na koncu 1.sezone je res nekaj printal v lab-u
mogoče prav njega
tega ne vemo
podobno kot z Arnold-om
sedaj po parku šeta njegov klon Bernard oz. Bernard-i
Ils sont fous ces Slovenes!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vikings (TV Series 2013 - ) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Sedem umetnosti | 226293 (559) | oo7 |