Forum » Omrežja in internet » Linksys WRT1900AC ali Asus RT-AC87U
Linksys WRT1900AC ali Asus RT-AC87U
SaXsIm ::
Katerega izmed predlaganih routerjev bi izbrali? Oba imata podobno ceno, podobne funkcije. Kateri izmed dveh ima boljši domet? Uporabljal bi v dvonadstropni hiši, kot repeater imam na voljo wrt54gl. Rad bi uporabljal zunanji hdd kot NAS, pa morda kasneje še sync z oddaljeno lokacijo z enakim setupom.
SaXsIm
FX6300B ::
men se tut zdi predrago osebno bi šel če bi mel denar nakupovat bananapi r1 k je dosti boljši kot router nwm pa kako je z wifijem pač kako močan je ma pa 1gb rama pa dual core pa še 2,5" slot za disk ma link http://www.bananapi.com/index.php/compo... pač no to bi jst uzel ker lahk z nemu delaš kr hočeš ker je open soruce pa še za kaj drugega ga lahko uporabljaš
May the force be with you!
Dr_M ::
men se tut zdi predrago osebno bi šel če bi mel denar nakupovat bananapi r1 k je dosti boljši kot router nwm pa kako je z wifijem pač kako močan je ma pa 1gb rama pa dual core pa še 2,5" slot za disk ma link http://www.bananapi.com/index.php/compo... pač no to bi jst uzel ker lahk z nemu delaš kr hočeš ker je open soruce pa še za kaj drugega ga lahko uporabljaš
Skonfiguriral bo pa papez?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Highlag ::
Jaz imam sicer RT-N66U od asusa, ki je verjetno starejši in dela kot je treba. Nič sesuvanja. Priklopljena sem imel že tudi 2 x 2TB diska. (Trenutno samo en) Edino filanje diskov je relativno počasno, ker je USB izhod V2. Med računalniki pa lepo šiba po 100MB/s če je treba. Sem uporabljal kot fileserver za WDTV ter predvajalnik muzike.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izgubljeni predmetiOddelek: Loža | 979 (678) | St235 |
» | Odpihnilo prometno kazenOddelek: Na cesti | 5859 (3572) | St235 |
» | Promet sezona Koper <-> Istrski YOddelek: Na cesti | 3576 (3052) | Andrej51 |
» | Max. dioptrija za policista?Oddelek: Loža | 2852 (2346) | betmen |
» | Ročni radar - v naselju 20+ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13923 (12094) | arozma |