» »

Moteča funkcija Safely remove hardware?

Moteča funkcija Safely remove hardware?

kanabis ::

Sem menjal modem za ISDN, zdaj imam DIVA USB, modem.
Najbolj me moti, da se pri tem modemu stalno pojavlja ikonca za varno odstranjevanje strojne opreme. Z prejšnim je bilo vse normalno. KAko naredim da mi ne bo javljalo varnega odstranjevanja, saj je to zelo moteče, pokaže se takoj ko zaženem računalnik! Sem probal različne načine instalacije pa ne pomaga!
lp
  • spremenil: ali3n ()

falotXP ::

V RUN vpiši msconfig in tam nastavi, kaj ti Windows naloži ob zagonu in kaj ne. (v Startup zavihku)

Kriko ::

JA tudi sam sem te dneve dobil v roke DIVA ISDN modem in mi dela prav to, da mi stalno kaže funkcijo za varno odstranjevanje katera se mi prikaže recimo pri digitalcu, kar pa je OK. Ima mpa drugače siemesov modem, kjer tega ni! Je pa res zelo moteče!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kriko ()

Cokolesnik ::

Pravijo, da so s tole DIVA modemom res usekali v temo. Meni so bili se najbolj vsec 3comovi terminal adapterji v telekomovi ponudbi. Tudi jaz ga imam in dela prav fajn. Kar je bilo kasneje, je zame tko tko. Telekomu je to fajn, uporabnikom pa...:\ Aja, slisal sem tud, da ga celo Telekomovci ne znajo najboljs nastavit - Divo.:D
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Kriko ::

Ja telekomci tako ali tako nimajo pšojma. Ko so zaćeli XP bit aktualni sem dobil ISDN, in takrat je bila v ponudbi DIVA. Porabili so celo dopoldan pa ni in ni hotelo delovat, zato so se odpravili po modem drugega tipa! Ko so šli stran, sem naštimal v petih minutah, kar ti pove vse!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

odstranjevanje usb ključa

Oddelek: Strojna oprema
223743 (3231) vostok_1
»

varno odstranjevanje diska?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61632 (1054) Mendos
»