Forum » Programska oprema » Sodelovanje pri projektih
Sodelovanje pri projektih
Alfonzo ::
Zanima me, ali obstaja kakšna stran na kateri lahko najdeš da kdo išče (podjetje, posameznik) pomoč pri kakšnem projektu. Gre pa se za 3D konstrukcijo (SolidWorks). Predvsem me zanimajo menjena tistih, ki počnete že kaj podobnega. Sprašujem pa predvsem za tujino.
Isotropic ::
ne. kaj takega je veliko preveč intenziven postopek (s stališča komunikacije in teamworka), da bi se splačalo to, sploh pa prek interneta.
verjetno bi se sicer dalo kaj najti, ampak bi ti moral iti tacajt fizično na tisto firmo, mislim pa, da to ni to, kar hočeš. :)
raje si probaj najti kakšno slo firmo, ki bi ti dala kaj. mogoče kaj v prehrambeni industriji, kakšne delovne postaje ali razna orodja. predvsem mali privatniki.
če misliš kot konstrukcije jeklene konstr., pa brez štemplja itak nimaš za burek, ne pri nas ne v tujini.
raje počivaj popoldne doma, 8h spi in daj vse od sebe na šihtu in boš dobil povišico prej al slej. če boš pa še doma nekaj mutil, boš pa prihajal na šiht zmatran, razmišljal boš o problemu, ki ga imaš doma in bo samo oboje slabše.
alpa menjaj službo.
verjetno bi se sicer dalo kaj najti, ampak bi ti moral iti tacajt fizično na tisto firmo, mislim pa, da to ni to, kar hočeš. :)
raje si probaj najti kakšno slo firmo, ki bi ti dala kaj. mogoče kaj v prehrambeni industriji, kakšne delovne postaje ali razna orodja. predvsem mali privatniki.
če misliš kot konstrukcije jeklene konstr., pa brez štemplja itak nimaš za burek, ne pri nas ne v tujini.
raje počivaj popoldne doma, 8h spi in daj vse od sebe na šihtu in boš dobil povišico prej al slej. če boš pa še doma nekaj mutil, boš pa prihajal na šiht zmatran, razmišljal boš o problemu, ki ga imaš doma in bo samo oboje slabše.
alpa menjaj službo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
kunigunda ::
Zanima me, ali obstaja kakšna stran na kateri lahko najdeš da kdo išče (podjetje, posameznik) pomoč pri kakšnem projektu. Gre pa se za 3D konstrukcijo (SolidWorks). Predvsem me zanimajo menjena tistih, ki počnete že kaj podobnega. Sprašujem pa predvsem za tujino.
Poglej rentacoder stran
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konstrukterski programiOddelek: Programska oprema | 7222 (4808) | Machete |
» | SolidWorksOddelek: Programska oprema | 6628 (5575) | BlackMaX |
» | Program za CAD 3D modeliranjeOddelek: Programska oprema | 3452 (3083) | Pro_moted |
» | Nakup računalnika za jurja evrovOddelek: Kaj kupiti | 2382 (1728) | antonija |
» | Povejte mi kaj o modelirnih programihOddelek: Programska oprema | 2209 (2082) | dzinks63 |