» »

Prijavljanje napak

Prijavljanje napak

««
23 / 74
»»

Poldi112 ::

Pozabil dodati, da se to dogaja samo, ko sem registriran.
Žal ne morem editirati zgornjega posta, ker ga kot registriran user ne vidim. Konkretno v tej temi je zadnji post, ki ga vidim, Poslano: 02.02.2007 14:44:3
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

neres ::

Ne morem ustvarjati novih tem. Niti v Operi niti v FF.

Ko kliknem 'pošlji' se pojavi ta url: http://www.slo-tech.com/script/forum/vn... in stran je bela-prazna. Mimogrede, to sem poskušal v 'zvok in slika'.

edit: ok, zdaj je začelo delovat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: neres ()

Good Guy ::

editiranje postov je nakm bugasto

ko editram en post recimo ga šele čez neki časa preuredi in ne takoj
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

R33D3M33R ::

Tole nima veze s forumom, ampak z nastavitvami brskalnika. Pritisni Ctrl+F5, da se reloada brez da bi brskalnik prebral stvari iz cache.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

prix ::

Meni ne dela iskalnik... pravtako ne morem preverit če je blo o tem že kaj napisanega, ker mi iskalnik vedno vrne prazen seznam zadetkov.

Anyone ?

^^,
-------------------------------------------------
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
-------------------------------------------------

MrStein ::

R33D3M33R:
Tole nima veze s forumom,

Ma, ma. Že blo prežvečeno. Namerno ti podturijo staro stran. Kao špara zmogljivost serverja....
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Aja, saj res. Cache na serverju. Na to sem čisto pozabil. Meni se še to nikoli ni zgodilo. Dobro je pa vedeti, da je to vklopljeno.

mavec ::

Prosim za izbris mojega prispevka v loži, ki se nahaja pod prispevkom v katerega sem nalimal sliko DVDja...
Da ne bo prehude krvi. Povezava

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mavec ()

amigo_no1 ::

Bo iskalnik še kdaj delal ?

njok ::

Se mi zdi, da RSS ze par dni ne dela.

Primoz ::

Kateri pregledovalnik?
There can be no real freedom without the freedom to fail.

njok ::

Spet deluje, prej pa je bila v XML-ju napaka, nekaj glede enega nezaprtega taga.

bluefish ::

trenutna anketa (Koliko denarja običajno odštejete za grafično kartico za vaš primarni računalnik?) rezultate preveč raztegne. Tudi v polje kjer se ogleduje temo.

tako je že bolje :D

kuglvinkl ::

Urejeno.

String napaka="st.koda java da nepotrebno prazno vrstico za vsakim komentarjem.";
// primer: ni tu prazne vrstice !
String result="... ampak ST ga naredi";
//ne vem, jaz sem dotipkal [] kot new array[10]

Razen tega v kodi ne morem po želji tipkat [ in ] , ker javi napako.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz ()

joker16_7 ::

V opisih posameznih oddelkov sem opazil majceno napako.

Tukaj lahko razkažete svoje mojstrovine ali za nasvet prosite naše MacGuyvere.

Po mojem mnenju bi moralo pisati MacGuyverJe. Torej manjka J. Če mislim pravilno, lahko uredite in popravite napako.

Lp, JoKeR ;)
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley

dzinks63 ::

:)) Ali vam ostalim tudi kaj trokira Slo-Tech. Meni se je danes že vsaj desetkrat . Potem napiše sporočilo :

Opravicujemo se zaradi tehnicnih tezav. Pocakajte trenutek in pritisnite osvezi

Potem aktiviraš osveži , pa velikokrat sploh ne prime. Zgleda da je v času počitnic in deževnega vremena priklopljenih veliko (mogoče celo preveč) uporabnikov in komaj folga.

roli ::

Ja jaz imam tudi težavo s s-tjem. Sicer dela vse mapka, ko skušam ustvariti novo temo v oddelku igre (drugje nisem poizkušal) mi stvar samo nalaga vse skupaj v nedogled. Tačas tudi ne morem v drugem zavihku prikazati karkoli na s-tju. Vendar vse ostale strani delajo normalno. Če browser zaprem in ponovno odprem vse skupaj dela vsaj kar se branja tiče vendar, ko skušam odpreti temo se zgodba ponovi.

Firefox 2 in vista. Drugega nisem trenutno poizkušal.

Edit:
stvar je še hujša kot sem mislil. Sedaj se je pojavila tista tema kar petkrat medtem, ko prej v minuti stvar ni naredila nobene indikacije, da je tema ustvarjena. Tudi, če sem v oddelku pritisnil osveži je ni bilo, sedaj pa jih je kar nekaj nastalo.
http://www.r00li.com

Zgodovina sprememb…

AndrejS ::

Opažam da se pojavlja dosti podvojenih tem... zgleda nimaš ti edini takšnega problema. Pa danes mi je že dostikrat izpisalo opravičilo hrčkov

Primoz ::

Se opravičujem zaradi teh kratkotrajnih izpadov. Recimo temu presenečenje ob 50% povečanju obiska skoraj čez noč. Nov strežnik bo kmalu.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

_Sajmon_ ::

ima še kdo težave pri iskanju? Meni nič ne najde?!

Tody ::

in od kje ves ta folk ? Kaj pravi google analitik ? ;D

zanimiva stvar v eni od tem:

uporabnik sploh nima imena.

>>><<< ::

Ima dvopresledno ime :)). Poglej še malo njegovo statistiko, število sporočil / dan ima 83.24, napisal pa je 5 sporočil .
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

::

Res je car!

>>><<< ::

Sebe misliš :\?
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

Ah. Ne razumeš heca?

dan ima 83.24, napisal pa je 5 sporočil .

Ker niti dan ni mimo od registracije. 5 sporočila na uro = 120 sporočila na dan, po linearni logiki, kajne?

Loki ::

na wap dostopu odreze vsako novico po x znakih (ne vem, ce je vedno ista stevilka). nokia 6020.
I left my wallet in El Segundo

Danes se je ponovno zgodila tista napaka!
Torej nič se nikamor ne premakne in teme so podvojene!

CaqKa ::

stetje

tale tema se mi po oddaji posta ni dodala na seznam mojih tem.

a je to (nameren) bug.

Enkrat si že sodeloval, nato si se pa od teme odjavil (najverjetneje). Ročno se boš moral dodati...

sem prvič sodeloval
nisem tolk neumen da tega nebi opazil.
po prvem postu me ni dodalo zraven pa pika.

kriko1 ::

Opazil sem eno težavo in sicer v temi:
http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=279037#neprebrano
kjer ne morem kliknit "odgovori" (ni link, je samo tekst). Poskusil sem osvežit stran vendar je še vedno enako. Kje je težava?

Popravek: Zgleda da sedaj dela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kriko1 ()

CCMbrother ::

Pozdravljeni!

Ne deluje mi modul "iskanje"! Za vsako iskano stvar mi vrže prazno stran. Ste ga izključili, pa tega obvestila nisem zasledil?

PaJo ::

Večino težav s pošiljanjem novih postov, odgovarjanje na teme, pisanje privatnih sporočil in iskanje po strani je povezanih z obremenjenostjo strežnika, v teh dneh se že postavlja nov in kmalu lahko pričakujete kar nekaj sprememb.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

dzinks63 ::

:)) "v teh dneh se že postavlja nov in kmalu lahko pričakujete kar nekaj sprememb."

Zgleda, da se danes zelo intezivno dela , slotech mi komaj diha. Upam da bo kmalu boljše.

FBR ::

Iskalnik?

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

Zadnje novice na desni strani zaslona ne delajo povsem OK. Ta trenutek vidim novice

-Apple naznanil novega iMaca (29)
-Commodore Gravel C200 MP3 predvajalnik (17)
-Bodo Američani zakonito prisluškovali vsem komunikacijam? (56)
-Računalnik v glasbenem stolpu (22)
-GTA IV prestavljena na sredino leta 2008 (10)

S tem, da mi zadnjih dveh novic ne prikazuje na osnovnem zaslonu slo-techa. Ko kliknem na katero izmed teh zadnjih dveh novic, se mi naloži osnovna stran in sicer čisto na vrhu.
- Hoc est qui sumus -

M.B. ::

Ima kdo kakšno idejo, zakaj mi S-T ne dela od 23.7 ko sem prišel z dopusta? do 1.7 ko sem bil doma je še delal OK. Potem pa 23.7 ni delal pa sem mislil da imate kake težave. Ampak sem kasneje opazil da lahko RSS normalno berem, ker je na domeni static.slo-tech.com. slo-tech.com pa niti pingat ne morem. Če grem na slo-tech.com s katerimkoli brskalnikom mi pove:
Časovna omejitev za vzpostavitev povezave s stranjo www.slo-tech.com je potekla. isto za slo-tech.com

Trenutno pišem s Proxy-ja ker drugače ne morem gor. Moj IP je 212.235.130.29. ISP pa Arnes preko Triere.

Res ne vem zakj bi poddomena static delala www pa ne.

LP Marko
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

M.B. ::

Sem že rešil težavo.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

Hmmmm spet tisti problem. Sedaj sem dal novo novico ampak nimam pojma ali jo je poslalo ali ne. Dam pošlji in nič se ne zgodi - tako kot vedno. Upam, da jo je poslalo.

Drugače pa upam, da boste to že enkrat popravili!

Za božjo voljo, končajte agonijo in link "Iskanje" popravite, da prikaže stran, kjer piše da ga ni oz. da ne dela, no ...
Motiti se je človeško.

kriko1 ::

Ma sej kokr-toliko dela. Lahko pa bi se naredilo da linka na google -> site:slo-tech.com .

ma boljše da tam piše da te funkcije ni, kot pa da je v takem stanju kot je zdaj.

kokr tolko dela ?
Iskal sem "nVidia" po vseh kategorijah za 2 leti nazaj, pa je izvrgel nič !
Ja ja, potem je komunizem tudi "delal" :O
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

BuDi79 ::

To verjetno ni napaka ampak bolj vprašanje... - zakaj ne morem popraviti svojega odgovora v neki temi iz leta 2002 (sem v njem podal neke podatke, ki jih google sedaj najde, pa bi raje da jih ne). Mogoče bi lahko popravil kdo od moderatorjev ?

OmegaBlue ::

Ker uporabniki ne morejo popravljati svojih postov v nedogled :D Kakšen bi pa potem bil forum če bi vsi spreminjali odgovore za nazaj.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

BuDi79 ::

Kakšen... em.. tak kot večina ostalih forumov...
««
23 / 74
»»