Forum » Pomoč in nasveti » Internetne strani
Internetne strani
T-Mac ::
Pozdravljeni,
Zanimivo mi je vceraj mi je odpiralo se vse internetne strani kamor sem sel, danes prizgem racunalnik in mi dolocene odpre recimo google.com dolocne pa ne npr. 24ur.com pri tej napise:
Posrednik zavraca povezave
Povezava do posrednika, ki ste ga nastavili, je bila zavrnjena.
Preverite nastavitve posrednika in se prepričajte, da so pravilne.
Pri skrbniku svojega omrežja preverite, da posrednik deluje.
Gumb poskusi znova?
Priklopil preko mobilnega interneta racunalnik in isto... Zanimivo mi je to ko je vceraj se vse delovalo normalno danes ne nisem bil na nobenih kakih rizicnih straneh...
Zanimivo mi je vceraj mi je odpiralo se vse internetne strani kamor sem sel, danes prizgem racunalnik in mi dolocene odpre recimo google.com dolocne pa ne npr. 24ur.com pri tej napise:
Posrednik zavraca povezave
Povezava do posrednika, ki ste ga nastavili, je bila zavrnjena.
Preverite nastavitve posrednika in se prepričajte, da so pravilne.
Pri skrbniku svojega omrežja preverite, da posrednik deluje.
Gumb poskusi znova?
Priklopil preko mobilnega interneta racunalnik in isto... Zanimivo mi je to ko je vceraj se vse delovalo normalno danes ne nisem bil na nobenih kakih rizicnih straneh...
krisspace ::
Zdravo vsem.
No ker tudi sam sem se odločil narediti stran zaradi posla bi potreboval pomoč. Preveč informacij je tu, da bi vse skupaj imel čas pregledati.
No stran sem naredil v wix-u. Domeno imam kupljeno in gostovanje.
Prosil bi za pomoč, kako ti stran vnesti v gostovanje in da se pojavi z domeno na netu.
Kakšni so postopki? Za začetek toliko da deluje. kasneje pa bom vprašal še za kakšno pomoč.
LP
No ker tudi sam sem se odločil narediti stran zaradi posla bi potreboval pomoč. Preveč informacij je tu, da bi vse skupaj imel čas pregledati.
No stran sem naredil v wix-u. Domeno imam kupljeno in gostovanje.
Prosil bi za pomoč, kako ti stran vnesti v gostovanje in da se pojavi z domeno na netu.
Kakšni so postopki? Za začetek toliko da deluje. kasneje pa bom vprašal še za kakšno pomoč.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress in gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 8652 (4469) | BigWhale |
» | SMS NATEG HalloKupon Vinjeta -50% (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32812 (22890) | darkolord |
» | spletno gostovanje - delovanjeOddelek: Loža | 1778 (1635) | wini |
» | gostovanje v tujiniOddelek: Izdelava spletišč | 1700 (1471) | neoserv |
» | Vzpostavitev Google Apps in domene .siOddelek: Omrežja in internet | 2758 (2463) | NoName |