Forum » Loža » Učinkovita izvedba ponudbe za delo
Učinkovita izvedba ponudbe za delo
Pajser ::
Nameravam oddati ponudbo za delo enem od korporacijskih podjetij v katerem si res želim zaposliti in zato hočem čim bolj izkoristiti šanso, pa bi me zanimalo kako je najbolje izvesti vse skupaj za najboljši rezultat;
-Izpolnim CV europass ali napišem stadardno in bolj obsežno obliko ponudbe za delo?
-Je bolje če dokumente osebno odnesem v kadrovsko, ali jim pošljem preko emaila oz. stadardnega maila?Vem da ko sem včasih pošiljal prošnje, se je povečini vse nekaj "izgubljalo", se je pa na to hitro našlo, ko sem se osebno oglasil na kadrovski.
-Obstajajo kakšne predloge, ki so bile napisane za inžinirske smeri?
-Karkoli pomembnega?
Gre pa za elektro inžiniring branžo, s tem da bi za firmo najprej delal prek študenta, po pridobljeni diplomi pa za redno, če bi bile ob tem seveda obe strani zadovoljne.
-Izpolnim CV europass ali napišem stadardno in bolj obsežno obliko ponudbe za delo?
-Je bolje če dokumente osebno odnesem v kadrovsko, ali jim pošljem preko emaila oz. stadardnega maila?Vem da ko sem včasih pošiljal prošnje, se je povečini vse nekaj "izgubljalo", se je pa na to hitro našlo, ko sem se osebno oglasil na kadrovski.
-Obstajajo kakšne predloge, ki so bile napisane za inžinirske smeri?
-Karkoli pomembnega?
Gre pa za elektro inžiniring branžo, s tem da bi za firmo najprej delal prek študenta, po pridobljeni diplomi pa za redno, če bi bile ob tem seveda obe strani zadovoljne.
repo ::
korporacijskih podjetij
inžinirskih
glede na zgornji post bi rekel, da čimmanj kompliciraj
europass in motivacijsko pismo
inžinirskih
glede na zgornji post bi rekel, da čimmanj kompliciraj
europass in motivacijsko pismo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CV, vprašanja in nasvetiOddelek: Loža | 4617 (1391) | gwtlwesncw |
» | Prošnje za delo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17253 (14772) | bluefish |
» | CV in/ali življenjepis (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20412 (17449) | Invictus |
» | Razgovor za službo - info/izkušnje/mnenja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28558 (24652) | IceIceBaby |
» | Kako napisati dober...odličen CV?Oddelek: Loža | 15508 (10643) | tony1 |