» »

fancybox ne deluje v php skripti tabele

fancybox ne deluje v php skripti tabele

romegregor ::

Zdravo, imam težavo s fancyboxom...rad bi uporabil fancybox skripto za prikaz slik (povezav do slik v php tabeli). Sledil sem navodilom na njihovi uradni strani, ampak mi nekje zmanjka (najbrž - kot vedno, je nekaj povsem neumnega). Na strežniku sem ustvaril mapo fancybox z mapama lib in source, vsebine slednjih nisem spreminjal. Tudi, kar se tiče, html dokumentov sem napravil po navodilih...izgleda, kot da je fancybox ignoriran in slike prikaže kot so prikazane po defaultu...za boljšo predstavo sem napravil printscreen...

primer

primer

Tole je source php skripte, ki uporabi php skripto v kateri je definiran fancybox:
<?php
session_start();
?>
<!doctype html>
<html>
<body>
<div class="container">
	<div class="header"> ...//tukaj se nadaljuje container znotraj katerega je includan izpisutezi.php (skripta s fancyboxom)
...
<?php
$uid = $_SESSION['upid'];
include("misc/misc.inc");
$cxn=mysqli_connect($gostitelj,$uporabnik,$heslo,$pb) or die ("Nisem uspel povezati s strežnikom");

$sql="SELECT * FROM up_vadba WHERE upid='$uid' GROUP BY vadba";
$vadbe=mysqli_query($cxn,$sql) or die ("Nisem uspel izvesti poizvedbe vadb");
$vrstica=mysqli_num_rows($vadbe);

if($vrstica > 0){ //v kolikor v PB obstaja zapis, includaj izpisutezi.php
	include ("izpisutezi.php");
}...

tole je source izpisiutezi.php:
<?php
session_start();				//začne s sejo

mb_internal_encoding("UTF-8");
mb_http_output( "UTF-8" );
ob_start("mb_output_handler");
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>

<script type="text/javascript" src="/lib/jquery-1.10.1.min.js"></script>
<!-- Add jQuery library -->
<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"></script>

<!-- Add mousewheel plugin (this is optional) -->
<script type="text/javascript" src="/fancybox/lib/jquery.mousewheel-3.0.6.pack.js"></script>

<!-- Add fancyBox -->
<link rel="stylesheet" href="/fancybox/source/jquery.fancybox.css?v=2.1.5" type="text/css" media="screen" />
<script type="text/javascript" src="/fancybox/source/jquery.fancybox.pack.js?v=2.1.5"></script>

<!-- Optionally add helpers - button, thumbnail and/or media -->
<link rel="stylesheet" href="/fancybox/source/helpers/jquery.fancybox-buttons.css?v=1.0.5" type="text/css" media="screen" />
<script type="text/javascript" src="/fancybox/source/helpers/jquery.fancybox-buttons.js?v=1.0.5"></script>
<script type="text/javascript" src="/fancybox/source/helpers/jquery.fancybox-media.js?v=1.0.6"></script>

<link rel="stylesheet" href="/fancybox/source/helpers/jquery.fancybox-thumbs.css?v=1.0.7" type="text/css" media="screen" />
<script type="text/javascript" src="/fancybox/source/helpers/jquery.fancybox-thumbs.js?v=1.0.7"></script>
<script type="text/javascript">
	$(document).ready(function() {
		$(".fancybox").fancybox({
				padding: 0,

openEffect : 'elastic',
				openSpeed  : 150,

closeEffect : 'elastic',
				closeSpeed  : 150,

closeClick : true,

helpers : {
					overlay : null
				}
			});
	});
</script>
</head>
<body>
<?php... //skripta ki izpiše tabelo...ta skprita izriše link do slik kot je vidno v puščici št.1
<a class="fancybox" rel="single_image" href="/slike/1.jpg">slika</a> //na sliki je tole vidno kot puščica št.2 - samo za test

Jasno nisem kopiral komplet sourcev ker so preobširni...ne vem kje bi ga lahko pocitral...ima kdo kšno idejo?

Hvala.

romegregor ::

Kolikor sem preveril v html file-u, ki ne vključuje php skripte z includano php skripto s fancy elementov, deluje BP :|

Prav nobeden nima nobene ideje?

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[JavaScript] Kako zatemniti ozadje?

Oddelek: Izdelava spletišč
10906 (655) MrBrdo
»

php - galerija slik

Oddelek: Izdelava spletišč