Forum » Izdelava spletišč » Nizek ranking na Googlu
Nizek ranking na Googlu
blink ::
Pred kakšnim mesecem sem za en teden imel izklopljene dve osebne spletne strani, ki sta gostovale na slovenskih strežnikih nato pa sem vsebine prenesel na ponudnika gostovanja v ZDA. Sedaj opažam, da imam ob iskanju specifičnega keyworda obe spletni strani prikazane nekje daleč zadaj. Kar se tiče SEO... obe strani sta registrirane kot 'keyword'.com, ta pa se pojavlja tudi v 'title' tagu in 'meta' keywords/description tagu. Obe strani sta se prej prikazale na prvem mestu ob vpisu posameznega keyworda.
Kaj narediti, da bi se stran ponovno prikazala vsaj med zadetki na prvi googlovi strani ob vpisu?
Kaj narediti, da bi se stran ponovno prikazala vsaj med zadetki na prvi googlovi strani ob vpisu?
Marino88 ::
Razlog zagotovo ne leži v tem, da si zamenjal ponudnika za gostovanje.
Kaj točno je pa ti tudi nebi vedel povedati.
Lahko ti pa svetujem, da ni ravno najboljše, da imaš duplirane zadeve. Torej, da imaš isto v meta keywords, meta description in title.
Svoj SEO pa moreš zgotovo izboljšat. Pridobi si nekaj backlinkov, v najboljšem primeru z visokim PR-om in popravi meta zanke.
Kaj točno je pa ti tudi nebi vedel povedati.
Lahko ti pa svetujem, da ni ravno najboljše, da imaš duplirane zadeve. Torej, da imaš isto v meta keywords, meta description in title.
Svoj SEO pa moreš zgotovo izboljšat. Pridobi si nekaj backlinkov, v najboljšem primeru z visokim PR-om in popravi meta zanke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google ne najde moje spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 5899 (4896) | Vzdevek |
» | Kako učinkovito povečati obisk na novi strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13335 (10462) | Tydek |
» | Spletna stran med prvih 10 zadetkov iskanjaOddelek: Izdelava spletišč | 1499 (1248) | Utk |
» | Pomoč pri optimizaciji!Oddelek: Izdelava spletišč | 4050 (3449) | Housy |
» | Višja uvrstitev v iskalnikeOddelek: Izdelava spletišč | 1065 (981) | mte |