Forum » Izdelava spletišč » BlueMix, priprava baze
BlueMix, priprava baze
racunalnicar ::
Pozdravljeni,
BlueMix je IBM-ov sistem, ki ponuja različne servise za "gostovanje" aplikacij...
Odločil sem se ga stistirati, vendar nikakor ne znam kreirati nove tabele v podatkovni bazi. Za bazo sem uporabil kar njihov sistem: SQLDB - IBM Created, vendar v tistem uporabniškem vmesniku ne najdem opcije za kreiranje nove tabele, kamor bi potem importal podatke.
Če kdo zadevo pozna, bi bil izjemno vesel pomoči, ker sem po celem dopoldnevu še vedno na nuli... Hvala!
BlueMix je IBM-ov sistem, ki ponuja različne servise za "gostovanje" aplikacij...
Odločil sem se ga stistirati, vendar nikakor ne znam kreirati nove tabele v podatkovni bazi. Za bazo sem uporabil kar njihov sistem: SQLDB - IBM Created, vendar v tistem uporabniškem vmesniku ne najdem opcije za kreiranje nove tabele, kamor bi potem importal podatke.
Če kdo zadevo pozna, bi bil izjemno vesel pomoči, ker sem po celem dopoldnevu še vedno na nuli... Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# iskanje v textboxu iz sqlite bazeOddelek: Programiranje | 1699 (1278) | ejresnevem |
» | SQL rabim pomočOddelek: Programiranje | 1139 (974) | VelikiJanez |
» | mysql "hitrost"Oddelek: Izdelava spletišč | 1975 (1857) | Veron |
» | "one-time-only" click URLOddelek: Izdelava spletišč | 1532 (1219) | KrCbelca |
» | Nekdaj glede MySQL podatkovne bazeOddelek: Izdelava spletišč | 1851 (1618) | zdravc |