Forum » Programska oprema » Pogovor v mreži???
Pogovor v mreži???
urosh ::
Obstaja kak program, s pomočjo katerega bi se lahko vsi, ki smo prijavljeni v mreži (brez interneta) pogovarjali med seboj? Neke vrste messenger za mreže?
Če ve slučajno kdo, kako to zadevo izspeljati.... se priporočam...
lp
Če ve slučajno kdo, kako to zadevo izspeljati.... se priporočam...
lp
- zaklenil: ToniT ()
Gh0st ::
Najbolj legendaren programček je Winchat. Tega smo uporabljali mi. Vem, da je vključen v Windows 9x in 2000, nevem pa, če v XP-je. Najdeš ga v imeniku WINDOWS ali WINNT\SYSTEM32, če pa ne, ga pa namesti kot Windows Component v Add/Remove Programs ukazu. Seveda moraš imeti omgočen NetDDE za net send protokole.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
sash ::
v bližnji okolici imaš še eno podobno temo
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
urosh ::
Pa dela ta program tudi NE preko inetrneta? čist normalen LAN, povezava 4 compe in to je to? Meni se zdi, da težko...
Drugi predlogi?
lp
Drugi predlogi?
lp
brzy ::
urosh ce rabis winchat povej. Pri nas na mrezi dobro lavfa....Lahko mi posljes mail in ti bom poslal.
Aspirinix ::
Najbolj izi varianta vam je winpopup za chatanje.
Za videokonferenco pa si lahko vzamete netmeeting. Ne me preklinjati, ampak pri nas smo z njim imeli najboljše izkušnje. Potem pa je tukaj še CUSeeMee, al kak se že reče.
Za videokonferenco pa si lahko vzamete netmeeting. Ne me preklinjati, ampak pri nas smo z njim imeli najboljše izkušnje. Potem pa je tukaj še CUSeeMee, al kak se že reče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako "zamaskirati" zgodovino IE?Oddelek: Omrežja in internet | 1587 (1456) | ginekolog |
» | kater program?...Oddelek: Programska oprema | 883 (818) | [Michael] |
» | Pogovor preko mrežeOddelek: Programska oprema | 1362 (1224) | amper |
» | progy za mrezoOddelek: Programska oprema | 898 (844) | hasek |
» | Kater program za pošiljanje sporočil po mrežiOddelek: Programska oprema | 971 (882) | Sims |