Forum » Strojna oprema » Cisco AIR-AP1131AG
Cisco AIR-AP1131AG
Border ::
Imam napravo: Cisco AIR-AP1131AG-E-K9
Imam problem, namreč naprave ne morem in ne morem konfigurirat, da bi deloval WiFi.
Brez problema sem določil IP napravi in to uspešno shranil. Naprava si je to rudi zapolnila. Ko hočem aktivirati ostale WiFi... mi tega ne dovoli shraniti.... Torej posledično naprave ne morem nastaviti uspešno, da bi naprava vsaj oddajala SSID.
Ima kdo izkušnje s to napravo?
Imam problem, namreč naprave ne morem in ne morem konfigurirat, da bi deloval WiFi.
Brez problema sem določil IP napravi in to uspešno shranil. Naprava si je to rudi zapolnila. Ko hočem aktivirati ostale WiFi... mi tega ne dovoli shraniti.... Torej posledično naprave ne morem nastaviti uspešno, da bi naprava vsaj oddajala SSID.
Ima kdo izkušnje s to napravo?
Border ::
Po navodilih:
1. Nastavi IP - SEM USPESNO NASTAVIL.
2. Vklopi RADIO - NE ZNAM
3. Nastavi VLAN - ZNAM, PA MORAM NAJPREJ VKLOPITI RADIO.
:-/
Našel sem nekakšna navodila za terminalni dostop, a mi niso najbolj jasna. Terminalni dostop pride v pošev bolj za konfiguracijo IP, da lahko sploh dostopaš do WEB VMESNIKA kasneje, kjer vse nastavljaš.
1. Nastavi IP - SEM USPESNO NASTAVIL.
2. Vklopi RADIO - NE ZNAM
3. Nastavi VLAN - ZNAM, PA MORAM NAJPREJ VKLOPITI RADIO.
:-/
Našel sem nekakšna navodila za terminalni dostop, a mi niso najbolj jasna. Terminalni dostop pride v pošev bolj za konfiguracijo IP, da lahko sploh dostopaš do WEB VMESNIKA kasneje, kjer vse nastavljaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kater app za deljenje wifi povezave na android ?Oddelek: Omrežja in internet | 1795 (1498) | #000000 |
» | Wifi omrezjeOddelek: Omrežja in internet | 5356 (4630) | kunigunda |
» | WiFi Adapter gonilnikiOddelek: Strojna oprema | 2348 (2168) | solatko |
» | IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111Oddelek: Omrežja in internet | 5053 (4256) | CyberDuck |