Forum » Kaj kupiti » Kater skener za linux
Kater skener za linux
technolog ::
Poglej spletno stran SANE projekta.
Tam imaš tabelo, kjer maš za vsak skener napisan nivo podpore: Complete, Good, Basic, Minimal.
http://www.sane-project.org/sane-backen...
Tam imaš tabelo, kjer maš za vsak skener napisan nivo podpore: Complete, Good, Basic, Minimal.
http://www.sane-project.org/sane-backen...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()
Poldi112 ::
Za HP G2710 ti lahko iz prve roke povem, da dela brez problemov.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Brane22 ::
Sem ravnokar pogledal, kaj mamo po delavnici.
Skener v Canonovem multiprakktiku MP630 mi dela brez posebnih problemov. Ravno tako kolegov Epson Perfection 3200 Photo. Zraven stoji še HPjev multipraktik OfficeJet 1610 AllInOne. Za tega nisem čisto ziher a mislim da sem ga probal na Linuxu in je delal.
Skener v Canonovem multiprakktiku MP630 mi dela brez posebnih problemov. Ravno tako kolegov Epson Perfection 3200 Photo. Zraven stoji še HPjev multipraktik OfficeJet 1610 AllInOne. Za tega nisem čisto ziher a mislim da sem ga probal na Linuxu in je delal.
Hayabusa ::
Podpora (brez dodatnih trikov, da spraviš zadevo k delovanju) zna nihati od distribucije.
Ti imaš gentoo ali nekaj podobnega ?
Ti imaš gentoo ali nekaj podobnega ?
Brane22 ::
Ja, na gentooju.
Brez posebnih trikov. Razen config opcije, da lahko skeniram po mreži, ampak to z driverji nima veze.
Brez posebnih trikov. Razen config opcije, da lahko skeniram po mreži, ampak to z driverji nima veze.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star skener in win. 8Oddelek: Strojna oprema | 942 (742) | lebang1 |
» | skener - linuxOddelek: Strojna oprema | 872 (809) | hruske |
» | Namestitev scannerja pod LinuxomOddelek: Operacijski sistemi | 978 (819) | cryptozaver |
» | Skeniranje v linuxu, DebianuOddelek: Operacijski sistemi | 1033 (930) | dr.J |
» | suse linux 8.x in scannerOddelek: Operacijski sistemi | 870 (825) | dr.J |