Forum » Loža » RTV prispevek
RTV prispevek

razor1911 ::
Naj še enkrat spomnim na tole, dajte si pojdite za en teden pogledat RTVSLO program (vsi razen SDSovih sockpuppetov, ki bodo tako ali tako trdili, da je belo črno, ne glede na realnost). Sem bil pozitivno presenečen.
Tvoje nabijanje stane Slovenijo miljarde pokradenega denarja s strani SDSa, plačujem ga pa tudi jaz in vsi ostali, tako, da STFU. RTVSLO je pravi drobiž proti temu kar pokradete vsakič, kadar ste v vladi. Naj samo spomnim na TEŠ6 in Patrijo.
Zanimivo, ker me je PopTV prisilil, da jih preneham gledati, sem se spravil na RTVSLO. In ne vem tocno kar se bluzi o njih, Dnevnik, Tednik, Marcel (ja razumem, SDSovci ne marajo, da se jim dokazuje njihov bullshit, ampak to niti ni pomembno), Za sosednjo mizo, Globus, Film tedna, Tarca, dokumentarec Tovarna zlobe. Dejansko sem jih zacel
gledati zaradi Dnevnika, pa so ostale zadeve prisle zaradi inercije.
Wtf se folk tako pritozuje cez RTVSLO, to je vec kvalitetne vsebine, kot jo sproducira katerakoli druga zasebna televizija v Sloveniji, da sploh ne govorim, da je vse skupaj cisto na nivoju.
Nisem RTVSLO gledal ze leta ampak dejansko jih bom zacel, so se precej popravili, mogoce bi nakladaci tule probali raje malo pogledati program, preden kritizirajo, ker izpade, da kritike vlecejo iz riti in je edina stvar, ki jih moti, da ne morejo mozgane ljudem prati z SDSovskim sranjem iz NoraTv.
Ampak za moje nabijanje ne plačuješ 14 evrov niti ga ne kaže RTV v osrednjih poročilih.
Tvoje nabijanje stane Slovenijo miljarde pokradenega denarja s strani SDSa, plačujem ga pa tudi jaz in vsi ostali, tako, da STFU. RTVSLO je pravi drobiž proti temu kar pokradete vsakič, kadar ste v vladi. Naj samo spomnim na TEŠ6 in Patrijo.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()
harmonkar9 ::
Minister se lahko pogovarja z nekom, ki ima moč za kontrapredlog. Kak predsednik opozicijske stranke recimo. Še preveč se pregovarja z vsakim, ki ima 5 min časa
+1. Eni levaki pa sanjarijo, da so ministri prvi, ki bi morali na RTV zagovarjat vlado in to celo z resno faco:
Včeraj na Tarči in danes tu vidimo kje smo. Nihče si ne upa več z resno faco zagovarjat te vlade, niti sami ministri ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Levaki lažejo, da Cigler Kralj danes ni in tudi takrat ni bil, recimo, predsednik opozicijske stranke, da bi po domoljubnih kriterijih bilo tako nujno in samoumevno, da levakarski ministri v njegovi navzočnosti med prvimi na RTV zagovarjajo vlado. Vsak pravi domoljub tudi ve, da takrat tudi sama navzočnost levakarskih ministrov ne bi zadoščala, ampak bi morali vlado zagovarjati na način, ki bi se zdel nam domoljubom primeren.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Da se pa vrnemo bolj k bistvu teme in nazaj na osrednje domoljubne agromente:
To, da takrat levakarskih ministrov ni bilo na RTV, dokazuje, da je RTV pristransko levakarsko trobilo. To, da tokrat domoljubnega ministra ni bilo na RTV, pa tudi dokazuje, da je RTV neuravnoteženo levakarsko trobilo, kjer domoljubi ne dobimo priložnosti. To vemo vsi pravi domoljubi.
To, da takrat levakarskih ministrov ni bilo na RTV, dokazuje, da je RTV pristransko levakarsko trobilo. To, da tokrat domoljubnega ministra ni bilo na RTV, pa tudi dokazuje, da je RTV neuravnoteženo levakarsko trobilo, kjer domoljubi ne dobimo priložnosti. To vemo vsi pravi domoljubi.
jernejl ::
Minister se lahko pogovarja z nekom, ki ima moč za kontrapredlog.Recimo vsak državljan. Hvala za potrditev tega, kar že ves čas trdim.
Še preveč se pregovarja z vsakim, ki ima 5 min časa.Saj se ne rabi, lahko pride povedat svojo plat zgodbe širnemu narodu in odgovarjat na vprašanja voditelja. Če noče, potem pa naj folk neha bluzit, da jim javni RTV ne da priložnosti, da se tam prikažejo in širnemu narodu povedo svojo plat zgodbe.
Tebi in tebi podobnim bi se očitno zdelo bolj primerno, da za zagovarjanje stališč vlade RTVSLO v studio povabi enega desničarskega kmetavzarja z ulice, namesto ministra, ki je v resnici najbolj pristojen za to, da pove, kaj njegovo ministrstvo namerava storiti. Kje spite, da vas ne ukradejo?
Ampak za moje nabijanje ne plačuješ 14 evrov niti ga ne kaže RTV v osrednjih poročilih.Ravno ti si tisti, ki tukajle praviš, da bi morali za teh 14 evrov namesto ministra tja povabit enega desničarskega nabijača "iz civilne družbe", kar si lahko recimo ti ali pa kak tebi podoben idiot.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()
Utk ::
Da, če vabijo leve nabijače ni nobenga razloga da ne bi tudi desnih.
Takrat so uvajali obvezno božičnico, in bi komot prišel minister zagovarjat to pred tistimi, ki so je morali izplačat, gospodarsko zbornico.
Če se bi šla tema o učiteljih bi lahko se pogovarjali s Štrukljom, ampak Štrukelj je blazno pameten tudi o zdravstvu, birokraciji, okolju, Palestini, ni da ni, za njega bi morali tam imet pol vlade. Taka oddaja v kateri je 3 min časa in je debata o 6 aktivističnih temah nima nobenga smisla. Naj oni nabijajo svoje, itak niso relevantni.
In naj se naučijo kaj od Slaka.
harmonkar9 je izjavil:
Levaki lažejo, da Cigler Kralj danes ni in tudi takrat ni bil, recimo, predsednik opozicijske stranke, da bi po domoljubnih kriterijih bilo tako nujno in samoumevno, da levakarski ministri v njegovi navzočnosti med prvimi na RTV zagovarjajo vlado. Vsak pravi domoljub tudi ve, da takrat tudi sama navzočnost levakarskih ministrov ne bi zadoščala, ampak bi morali vlado zagovarjati na način, ki bi se zdel nam domoljubom primeren.
Takrat so uvajali obvezno božičnico, in bi komot prišel minister zagovarjat to pred tistimi, ki so je morali izplačat, gospodarsko zbornico.
Če se bi šla tema o učiteljih bi lahko se pogovarjali s Štrukljom, ampak Štrukelj je blazno pameten tudi o zdravstvu, birokraciji, okolju, Palestini, ni da ni, za njega bi morali tam imet pol vlade. Taka oddaja v kateri je 3 min časa in je debata o 6 aktivističnih temah nima nobenga smisla. Naj oni nabijajo svoje, itak niso relevantni.
In naj se naučijo kaj od Slaka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()