» »

RTV prispevek

RTV prispevek

««
31 / 77
»»

TESKAn ::

Zakaj se nekateri držite whataboutjanšaizma, kot pijanec plota?

Čemu whataboutjanšaizem, torej?

Da ne bo treba dat še enkrat v praksi skoz, ker nekateri radi pozabljate.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

matobeli ::

Sem moral it vmes preverit če nisem slučajno jaz čuden.

Nevem čemu, meni je jasno da so take napake posledica česa drugega kot politike, verjetno te je želel ahac opomnit da ni lepo s prstom kazat na tuje napake za lastne, enake, pa biti tiho.

Skratka, kar počneš je seveda čisti whataboutgolobizem...

49106 ::

matobeli je izjavil:

Nevem čemu, meni je jasno da so take napake posledica česa drugega kot politike, verjetno te je želel ahac opomnit da ni lepo s prstom kazat na tuje napake za lastne, enake, pa biti tiho.

Skratka, kar počneš je seveda čisti whataboutgolobizem...

Mene je opozoril? Praviš, da sem jaz, ki se sicer sprašuje, kaj ima janša z dotično zadevo, whataboutist? :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

PovemVfaco ::

111111111111 je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

kow je izjavil:

Pa dobro, Vasev je itak trcen. Vec bo tega, vec Slovencev bo volilo Janeza.

Kire fantazije. Grgamela bo kdo volu, ker sta bli na enemu tickerju 2 jugo besedi na enmu programu, ki ga itak noben ne gleda. Kaj če bo pa s tem hitrej podzavestno indoktriniral Slovence v srbski način razmišljanja in bo gargamel izgubljal volivce? Danger! Enim vam je res dolgcajt.

He, he, he... POvemceztipkovnicokervzivoneupam je spet glasen. Janez pa prihaja nazaj na oblast. SDS, pravzaprav sploh ne rabi mešat štrene tej vladi, ker sami sebi kopljejo jamo. :D

Pol bi si pa lahk partijci vzeli mal dopusta od pisanja največjih bedarij, sam zgleda, da ne vrjamete preveč al kaj jz vem.

PovemVfaco je izjavil:

Pol bi si pa lahk partijci vzeli mal dopusta od pisanja največjih bedarij, sam zgleda, da ne vrjamete preveč al kaj jz vem.

Si pa ekspresno pozabil, da so partijci vzeli konkreten dopust pod pretvezo konference, pa še kolegice so peljali.

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Praviš, da sem jaz, ki se sicer sprašuje, kaj ima janša z dotično zadevo, whataboutist? :))

Tak vibe daješ od sebe, kaj ti čem. Pol se pa človek zmoti pri naslovniku.

matobeli je izjavil:

49106 je izjavil:

Praviš, da sem jaz, ki se sicer sprašuje, kaj ima janša z dotično zadevo, whataboutist? :))

Tak vibe daješ od sebe, kaj ti čem. Pol se pa človek zmoti pri naslovniku.

Ker sem vprašal, kaj ima janša s to zadevo?

Zgodovina sprememb…

Čemu pa si vprašal ali ima janša kaj s to zadevo?

49106 je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

Si pa ekspresno pozabil, da so partijci vzeli konkreten dopust pod pretvezo konference, pa še kolegice so peljali.

Ve vem, na kaj se to nanaša, ne spremljam tolk politike, bolj ali manj samo tolk, kar rumeni partijski smrkci tu bedarij pišete.

matobeli je izjavil:

Čemu pa si vprašal ali ima janša kaj s to zadevo?

Da izpostavim whataboutism, razen če se motim in ima janša res prste vmes.

J zmen se s kowom, on je začel sanjat, da bo gargamel na oblast pršu zarad tega. Pismu ste kresnjeni v bučo, sami rumenjaki začnete kosovskega doktorja vlačit v temo, potem pa jokat, da kaj ma on s tem. :))

Če bi bil jaz janša, bi trolom naročil pisanje takšnih in podobnih zadev, kot jih pišete tukaj.

Sej je bil en ki se je delal da je janševski trol, tist je blo kar zabavno. Še mal bolj bi moral bit pristen pa bi bil cel auf v kleti.

lynxslo5 ::

Itak, da je vsega Janša kriv. Tudi to, da se pod Martićem na veliko srbuje na RTV.
Najbrž je tudi Janša na vrata podtaknil cirilična imena AFŽ-jevkam Jasmini Jamnik in Jeleni Aščić.

Drugače pa samo poglejte kakšen inventar ima RTV še vedno v letu 2023. Vse skupaj izgleda kot, da se je v tej hiši čas ustavil tam nekje v svinčenih 70ih, ko so to stavbo zgradili.

Kdor je pa gledal zadnje Zrcalo tedna pa lahko vidi, da se ta osvobojena RTV z uredniško politiko ni vrnila za tri leta nazaj, ampak nekam v leto 1986, ko je Tomaž Terček poročal iz konverence Neuvrščenih v Zimbabveju.

lynxslo5 je izjavil:

Itak, da je vsega Janša kriv. Tudi to, da se pod Martićem na veliko srbuje na RTV.
Najbrž je tudi Janša na vrata podtaknil cirilična imena AFŽ-jevkam Jasmini Jamnik in Jeleni Aščić.

Ovci spet zatrokiralo na "janša ni nič kriv", ko sploh ni nben reku, da je janša kaj kriv. Matr paranoja seka, koj refleks v zaščito puklavca. Zdresirani v nulo.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

TESKAn je izjavil:

Da ne bo treba dat še enkrat v praksi skoz, ker nekateri radi pozabljate.

Jap, takrat sem dobil denarček na račun in bone za dopust. Sedaj pa gre denarček samo iz računa, pa še kar ni in ni denarja. Ga ni za zdravstvo, ga ni za socialne programe, ni, ni... Brez skrbi ne bomo pozabili, kako je bilo. Levi šalabajzerji pa še porivajo voz po hribu navzdol.

PovemVfaco je izjavil:

Ne. Ne bomo pustili da se ponovno vzpne komunistično-fašistični režim. Izogibali se bomo davkom kjer se le da.

PovemVfaco je izjavil:

Ve vem, na kaj se to nanaša, ne spremljam tolk politike, bolj ali manj samo tolk, kar rumeni partijski smrkci tu bedarij pišete.

Torej bereš samo Novao24. :D Da si skos na tekočem.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

TESKAn ::

Jap, takrat sem dobil denarček na račun in bone za dopust. Sedaj pa gre denarček samo iz računa, pa še kar ni in ni denarja.

Si mislil, da bo denar za jj bombončke padel z neba? Da bo prišel od kod drugod, kot iz tvojega žepa? Res? Tako naivni ste 'desničarji'?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

chucki ::

Levuhar zabiti. Denarja je dost samo porazdeljen ni pravilno. Pod lenuharsko smrdljivo izdajalsko vlado, ga pa dobijo nvo jevci.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

AgJ1 ::

lynxslo5 je izjavil:

Takole izgledajo vrata pisarn znanih družbeno političnih delavk na RTV. Imena imajo v cirilici, pisarno pa imenujejo "kancelarija".

O wow, kako lepo “skrbijo za ohranjanje jezika”. Srbskega. Škoda, ker jih moramo plačevati Slovenci. Money well spent. Naslednjič lahko zagovorniki RTV mafijskega davka kar to fotko prilepijo v zagovor.

111111111111 je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

Torej bereš samo Novao24. :D Da si skos na tekočem.

Kar tu pišete, sm napisu. Zj če rumenjaki tu štancate sam ko papige z nore24, pol jo tud js berem by proxy in še simptome na bolj izpostavljeni subjektih spotoma opazujem. Sj v živalski vrt mi je tud zanimivo it.

AgJ1 je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Takole izgledajo vrata pisarn znanih družbeno političnih delavk na RTV. Imena imajo v cirilici, pisarno pa imenujejo "kancelarija".

O wow, kako lepo “skrbijo za ohranjanje jezika”. Srbskega. Škoda, ker jih moramo plačevati Slovenci. Money well spent. Naslednjič lahko zagovorniki RTV mafijskega davka kar to fotko prilepijo v zagovor.

To je pa izbilo sodu dno, tristo kosmatih, da bi jih koklja brcnila. Protestno neham jest pleskavice in čevapčiče za 10 minut.

PovemVfaco je izjavil:

AgJ1 je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

To je pa izbilo sodu dno, tristo kosmatih, da bi jih koklja brcnila. Protestno neham jest pleskavice in čevapčiče za 10 minut.

Sem mislil, da ti vera prepoveduje svinjino.

Gospod ::

Lp.

gozdar1 ::

Zakaj rtv portak komentiranja preprosto ne ukine, vsekakor bi bio to bolje od trenutne situacije.

Gospod je izjavil:

Novo vodstvo na RTV že ukinja slovenski jezik na javni RTV Sloveniji.

Še dobro, da ni v švasanih črkah.

gozdar1 je izjavil:

Zakaj rtv portak komentiranja preprosto ne ukine, vsekakor bi bio to bolje od trenutne situacije.

Ker potem bi bila operacija ustvarjanja javnega mnenja v Sloveniji, ki jo na RTV vodi ruska obveščevalna služba, veliko manj učinkovita.
Cilj je, da se javnost prepriča, da večina Slovencev misli tako kot Kremelj, kar potem povzroči pritisk na vsakega posameznika, ki misli drugače.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AgJ1 ()

Wrop ::

Tako je. Puščanje komentiranja je sredstvo za usmerjanje mnenja. Določena mnenja se cenzurira, nekatera se pusti. Takorekoč komentarji gredo čez rdeči filter. Verjetno ne še pri vsakem članku. Zaenkrat.

Ne, ne, to targetirajo vaju osebno. Verjetno so naročili sovi da vaju spremlja in kojci pove če pustita nedostojen komentar.

Ampak vidva ne vesta da imajo po pravilniku za vsak izbrsan komentar pravico objavit enega z vsebino po želji. Ponavadi lgbt ali pa o lačnih črnčkih.

Praviš, da ruski in srbski troli ne dominirajo na RTV-ju? Kako pridejo mimo moderatorjev, če predpostavimo, da modi niso del oz simpatizerji te ekipe?

matobeli je izjavil:

Sej je bil en ki se je delal da je janševski trol, tist je blo kar zabavno. Še mal bolj bi moral bit pristen pa bi bil cel auf v kleti.

uporabnik levica?

Zgodovina sprememb…

Tako ja, sicer je bil levica levi trol, ki je trolal tako leve kot desne, tako da sem mislil na njegovega desnega counterparta koprivo, ampak na koncu je to precej verjetno ista oseba.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

49106 je izjavil:

Praviš, da ruski in srbski troli ne dominirajo na RTV-ju?

Nihče ki ni butthurt snežinka iz levega, desnega, vaxerskega, janševskega, ruskega, ukrajinskega, srbskega, lgbtq+asdf in še kakšnega drugega tabora se ne ukvarja z komentarji na RTV ali drugih novičarskih portalih.

Vsak se pa sam odloči ali želi biti butthurt snežinka ali ne.

mtosev ::

Kdo bere te komentarje? Jaz ne.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Ti imaš velikokrat butaste komentarje, da nadgradenj ne omenjam.

matobeli je izjavil:

49106 je izjavil:

Nihče ki ni butthurt snežinka iz levega, desnega, vaxerskega, janševskega, ruskega, ukrajinskega, srbskega, lgbtq+asdf in še kakšnega drugega tabora se ne ukvarja z komentarji na RTV ali drugih novičarskih portalih.

To ponavadi pišejo takšni, ki imajo prste zraven. Vsi tisti, ki nimajo prostov vmes in niso flegmatiki, neradi vidijo, da je RTV talec tako očitne propagande.

Zgodovina sprememb…

Sej ti pravim, nihče ki ni butthurt snežinka sploh ne vidi teh komentarjev, ker jih ne bere, sploh.
Zdej pa premisli kdo profitira če se butthurt snežinke bunite in boš našel tistega ki stoji zadaj.

Bom tokrat jaz tisti; Janša, oziroma bolje rečeno, desni politiki balkana in vzhodne evrope, naš janez je zgolj referent za slovenijo.

gozdar1 ::

Če od tega ne bi bilo nobene korieti, bi ne obstajale cele farme botov.

matobeli je izjavil:

49106 je izjavil:

Ja seveda. Nihče se ne ukvarja s komentarji, razen da imajo plačane ljudi, ki očitno cenzurirajo vse, kar ni na liniji levih fašistov. Še posebej v temah o Ukrajini in Izraelu.

PacificBlue ::

:))

I’m out.
:3

Ta more bit pa z našo koprivo u žvaht :))

TESKAn je izjavil:

Si mislil, da bo denar za jj bombončke padel z neba? Da bo prišel od kod drugod, kot iz tvojega žepa? Res? Tako naivni ste 'desničarji'?

Si pogledal kakšne obrestne mere so dobili? :D ZAdevo so dejasnko speljali vrhunsko. In kazalniki po koncu krize so bili odlični, to še levičarji ne morete zanikat. Sedaj se pa Golob ni znal prav obrnit, pa je še vseeno veliko primankljaja, samo tokrat so v žepe pospravili oblastniki, v mojem pa je že večja luknja.

Ne me narobe razumet. Imajo težko situacijo, ampak jo ne obvladajo, žal so jo SDS-ovci obvladali bolje. Predvsem se mi pa zdi da so več delali. Več je bilo obiskov tujine, povezave itd... Lej bo Kotanyi povedal da ni res.

PovemVfaco je izjavil:

Kar tu pišete, sm napisu. Zj če rumenjaki tu štancate sam ko papige z nore24, pol jo tud js berem by proxy in še simptome na bolj izpostavljeni subjektih spotoma opazujem. Sj v živalski vrt mi je tud zanimivo it.

Sam v živalski vrt ne greš vsak dan, razen če si za tja. :D

Wrop je izjavil:

Tako je. Puščanje komentiranja je sredstvo za usmerjanje mnenja. Določena mnenja se cenzurira, nekatera se pusti. Takorekoč komentarji gredo čez rdeči filter. Verjetno ne še pri vsakem članku. Zaenkrat.

Ne to je bilo pod Janšo... Oh, wait...

matobeli je izjavil:

Sej ti pravim, nihče ki ni butthurt snežinka sploh ne vidi teh komentarjev, ker jih ne bere, sploh.
Zdej pa premisli kdo profitira če se butthurt snežinke bunite in boš našel tistega ki stoji zadaj.

Bom tokrat jaz tisti; Janša, oziroma bolje rečeno, desni politiki balkana in vzhodne evrope, naš janez je zgolj referent za slovenijo.

Dobro da imamo matobelija, da ne pozabimo, da je vsega kriv Janša.

Zgodovina sprememb…

AgJ1 je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

AgJ1 je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Sem mislil, da ti vera prepoveduje svinjino.

Ja motiš se, sej ni prvič, ker maš muslije našvasane v možgane pa jih vidiš vsepovsod. Nm jaz nobenih maškar poslušu, kaj naj jem. Ne take, pa ne kire druge.

Pa saj si sam nekaj momljal o tem, česa ne boš jedel, kaj se zdaj razburjaš?

PacificBlue je izjavil:

:))

:)):)):))

Mahnič balon glava jih je šopal, naj kr plačevat nehajo, niti odjave nardit. Rupar jim je svetval najblj glupe odgovore na odjavo. Kk jih je Hojs našopal, pa ne vem. Verjetn so tk brihtni, da odjavijo sprejemnike, potem pa javno limajo kakšne screenshote z RTV za potrebe sekte al pa javno hvalijo Možinove oddaje, kk so ble dobre, vse to brez sprejemnika. Hahaha, se zapletjo ko pijana ovca v ograjo.

AgJ1 je izjavil:

Pa saj si sam nekaj momljal o tem, česa ne boš jedel, kaj se zdaj razburjaš?

Ja tist moj 10 minutni bojkot je bil prostovoljen iz domoljubnega protesta na naliman ceglc, ne pa podlagi puščavskih pravljic.

Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:

Dobro da imamo matobelija, da ne pozabimo, da je vsega kriv Janša.

Mi ni problem priznati da se motim. Sam nekaj moraš dat od sebe.

Ja tist moj 10 minutni bojkot je bil prostovoljen iz domoljubnega protesta na naliman ceglc, ne pa podlagi puščavskih pravljic.

Islamofobija.

+ kristjanofobija + antisemitizem. oh no.

Zgodovina sprememb…

Klasični FDV nestrpnež. Sošolec Janše?

matobeli je izjavil:

Mi ni problem priznati da se motim. Sam nekaj moraš dat od sebe.

Saj sem že dal. Vse štiri. Pa ni dovolj?

arnecan1 ::

Človek dobi sladkorno bolezen, ko mora to gledati. https://twitter.com/BojanPozar/status/1...

Wrop ::

160 manjkajočih ur na vsake pol leta, medtem ko se moderira za svoj žep, se ne izbriše samo od sebe.

Cenzura na MMC se zaostruje. Kakšna ogabna partijska združba.

arnecan1 ::

Jebemtiš, meni se zdi, da gre Horvatovi tam okoli 13, 14 sekunde precej na smeh.

Me zanima, če je imela podoben nasmešek, ko jo je na vikendu zalotila Barbara Volčič v objemu svojega takratnega moža Lombergarja? Takšen nasmešek, ko ti je malo nerodno. https://novice.svet24.si/clanek/zabava/...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()
««
31 / 77
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RTV prispevek za (praktično) vse (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Sedem umetnosti
21446285 (17632) Mato989

Kaj počne 2300 ljudi na RTV? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
56682089 (71998) Wrop
»

Zakaj je treba plačevati RTV prispevek? (strani: 1 2 )

8125055 (21965) m0LN4r
»

Ukinitev obveznega RTV prispevka (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27666252 (52004) RejZoR
»

RTV naročnina (strani: 1 2 3 )

10330217 (24812) St235

Več podobnih tem