Forum » Pomoč in nasveti » Polnilec za Tpad CT903A
Polnilec za Tpad CT903A
grankainer ::
Oj!
Pred kratkim se nam je doma pokvaril Tpad polnilec(pretrgan kabel) in takoj zatem je v notranjost tablice izginil še USB vhod, tako da ni več dosegljiv.
Ker bi ga radi napolnili, bi kupili nov polnilec, pa smo (so!) ga že vrgli proč, ker ni delal. :)
Bi mi lahko kdo pomagal, in povedal, kateri polnilec je kompatibilen s to tablico. Ne USB, ampak navaden okrogel (DC) vhod. Ali še bolje, dal direkten link do izdelka v neki trgovini?
Že vnaprej se zahvaljujem :)
Lep pozdrav!
Pred kratkim se nam je doma pokvaril Tpad polnilec(pretrgan kabel) in takoj zatem je v notranjost tablice izginil še USB vhod, tako da ni več dosegljiv.
Ker bi ga radi napolnili, bi kupili nov polnilec, pa smo (so!) ga že vrgli proč, ker ni delal. :)
Bi mi lahko kdo pomagal, in povedal, kateri polnilec je kompatibilen s to tablico. Ne USB, ampak navaden okrogel (DC) vhod. Ali še bolje, dal direkten link do izdelka v neki trgovini?
Že vnaprej se zahvaljujem :)
Lep pozdrav!
grankainer ::
Dodatno: Mislim, da ne bo problem najti polnilca z istim priključkom, me pa skrbi bolj zaradi "Voltaže". Mora biti določena številka ali je vseeno??
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtopolnilec za telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 4280 (2379) | Stari maček |
» | Modificiranje notranjosti avtaOddelek: Na cesti | 4954 (3738) | IL_DIAVOLO |
» | 18650 baterije... mnenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 10171 (6846) | |
» | Raspberry Pi in zunanji diskOddelek: Strojna oprema | 789 (739) | hojnikb |
» | Polnilec z USB vhodomOddelek: Kaj kupiti | 553 (521) | hojnikb |