» »

OVERCLOCKING HELP needed. ;-) abit nf7.. athlon 1700 (jiuhb serija).... kingmax ddr 400Mhz..

OVERCLOCKING HELP needed. ;-) abit nf7.. athlon 1700 (jiuhb serija).... kingmax ddr 400Mhz..

aawawa ::

Kot mi rekel luni, ste tu maheri. ;)

Naj mi en pove prosim, kolk naj cesa nastavim, da bo overclockanje "uspesno".. ;-)

konfiguracija sledeca.. :

ABIT NF7 / Athlon 1700 (jiuhb serija) / kingmax DDR 400 Mhz / radeon9000 pro 128/

Pa plz! z cim manj kraticami, ker nisn neki "overclocker", bolj wannabe sele.. ;-)

LP vsem na forumu etc..

L8rz! ;-)

ps.: dajte malo pokomentirat te rame, kingmax DDR 400 Mhz.. (256 Mblahko dobim po 20.000 sit.. garancija kao dozivotna.. se to splaca/nesplaca.. ce bi kdo kupo (ce se splaca) naj pove.. etc)

;-)

morphling1 ::

Sam to na hitr, da komentiram Kingmaxa. Ta ram ni nič posebnega, vsak samsung pc3200 je boljši. Razen če nisi zamešal z Kingstonom, ta je pa dober :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

aawawa ::

ok nekaj vem vec.. se pravi, se z temi rami sploh splaca navijat.. al so ku** cisti...? pa nisem se zmoto, res so kingMAX.. (zau). ;=) res ap tud da se podarjenemu konju ne gleda v zobe ;))) torej, se da clockat to konfiguracijo, al ne. ce se, kolko, pa kake nastavitve priporocas/te..

tnx in advance...

Golden eye ::

Ja itak da se da se da navit. Postopoma navijaj to pomeni da počasi dviguj FSB in množilnik ter voltažo če je sistem nestabilen!!:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem pri navijanju AMD & A8N-E

Oddelek: Navijanje
7858 (756) himera
»

Katera maticna za OC?!?!

Oddelek: Navijanje
51017 (917) MrGTO
»