Forum » Sedem umetnosti » Lord of War
Lord of War
WallSreet ::
Kdo je gledal ta film? :) Jaz sem ga včeraj prvič in moram rečt, da je eden izmed najboljših. Pozna kdo filme, ki so na podobno foro? Kot je Lord of War?
Drugače pa Zdaj gledam predvsem filme kjer igra ta Nicolas Cage. Človek je kralj vseh kraljev :). Včasih sploh ne veš ali je resen ali kaj drugega. Najbolj ko igra kakšno "budalo", kot je npr film matchstick ali pa the bad lieutenant kjer je spet na tabletah.
hey have you ever been dragged to the side walk and beaten until you... PISSED BLOOOD!!! LOOOL
Drugače pa Zdaj gledam predvsem filme kjer igra ta Nicolas Cage. Človek je kralj vseh kraljev :). Včasih sploh ne veš ali je resen ali kaj drugega. Najbolj ko igra kakšno "budalo", kot je npr film matchstick ali pa the bad lieutenant kjer je spet na tabletah.
hey have you ever been dragged to the side walk and beaten until you... PISSED BLOOOD!!! LOOOL
- spremenilo: WallSreet ()
Ja res je dober danes sem ga gledal še 1x in je res top. Tista scena v hotelu ti da misliti :)
Bi moral 3x dobro premisliti :)
Morda poznaš še kakšen podoben film kot je Lord of War ali pa kakšno dobro dramo ali pa še rajši triler.
Bi moral 3x dobro premisliti :)
Morda poznaš še kakšen podoben film kot je Lord of War ali pa kakšno dobro dramo ali pa še rajši triler.
Isotropic ::
zelo male moznosti je imel, da bi staknil ajc takrat.
10^-n recimo, kjer je n ene 4 al 5 se mi zdi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
Obvezno ga moras gledat v The Weather Man. Genijalno.
Ga imam na računalniku in ga bom verjetno pogledal jutri :). Še kakšen dober film? Ni treba da igra prav Cage ampak mora pa biti triler, ker so mi tovrstni res najboljši.
zelo male moznosti je imel, da bi staknil ajc takrat.
Jaz bi na njegovem mestu prav tako rekel ne. Doma je imel prav tako hudo ženo plus tega pa je imel toliko denarja da bi si lahko privoščil še kakšne boljše seveda kjer bi bilo veliko varneje. Če pa nebi bil na njegovem mestu bi jih pa definitivno podru :P YOLO
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WallSreet ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mission: Impossible - Rogue Nation (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33012 (732) | oo7 |
» | Filmski spektakli, ki so definirali desetletjeOddelek: Sedem umetnosti | 4498 (2912) | jacal |
» | War movies (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12192 (10208) | Outcast |
» | Filmi, ki bi jih lahko gledali 100x (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 36817 (21712) | GrimReaper |