Forum » Mobilne tehnologije » Nakup kitajskega mobilnega telefona
Nakup kitajskega mobilnega telefona
Temo vidijo: vsi
scobidoo ::
hojnikb ::
In any case, če hočeš bit zanimiv kot neznani projadalec, morš pač začet z zanimivimi cenami in boljšimi pogoji.
Še enga posrednika china trgovinam pač nerabimo.
#brezpodpisa
In any case, če hočeš bit zanimiv kot neznani projadalec, morš pač začet z zanimivimi cenami in boljšimi pogoji.
Mogoče par vas tu, so pa drugi ki nas potrebujejo, pa nisem neznan prodajalec, obstajamo že 5 let, imamo ogromno obiska strani in tudi kupcev, hotel sem samo to da vidim odziv na tej strani in kot vedno isti odziv, pač nekateri zaupate strani DX in drugim, pač drugi pa ne, pravkar želim poslati DX mail, glede KINGZONE podjetja, pa ga enostavno ne moreš,no pa sem ga našel, vi pa zaupate strani k je na pol narejena v angleščini in neki slovaščini, kul kar , jaz osebno ne hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: scobidoo ()
iKst ::
Dude, chill. s.p., ki upravlja s spletno trgovino je bil registriran leta 2013, v lanskem letu ste imeli 20 jurjev prometa. Če bi prodajali samo kitajske telefone po povprečni ceni 200€, ste prodali vsega skupaj 100 telefonov (glede na dejavnost podjetja dvomim, da ste prodajali samo to).
Good for you, podpiram podjetniško iniciativo in ti želim veliko uspeha. Ampak s takim odnosom ne boš prišel daleč. Preberi še enkrat kar so ti ljudje tukaj napisali in vzemi to kot konstruktivno kritiko in popravi svoj nastop. S tem, da spamaš temo, v kateri so ljudje očitno pripravljeni naročati telefone iz kitajskih trgovin, ne boš veliko naredil.
Pa mislim, da nisi pravi naslov, da bi drugim očital polomljeno slovnico :) Pometi najprej pred svojim pragom.
Good for you, podpiram podjetniško iniciativo in ti želim veliko uspeha. Ampak s takim odnosom ne boš prišel daleč. Preberi še enkrat kar so ti ljudje tukaj napisali in vzemi to kot konstruktivno kritiko in popravi svoj nastop. S tem, da spamaš temo, v kateri so ljudje očitno pripravljeni naročati telefone iz kitajskih trgovin, ne boš veliko naredil.
Pa mislim, da nisi pravi naslov, da bi drugim očital polomljeno slovnico :) Pometi najprej pred svojim pragom.
imamo ogromno obiska strani in tudi kupcev,
In zakaj potem "redesign" strani in menjava domene ?
#brezpodpisa
imamo ogromno obiska strani in tudi kupcev,
In zakaj potem "redesign" strani in menjava domene ?
Menjava domene zaradi samega imena domene, prej je bila trgovina.obrtnik.info, ker smo tudi s tem projektom prenehali obrtnik.info, se je ta domena zaprla, zato smo dali kar pravo domeno, tudi lažje je zaradi googla in ostalih iskalnikov. Glede dizajna je pa bila neka povezava na www.vdesign.podncena-trgovina.si, samo je v pripravi nova stran, malo bolj svetla.
Zgodovina sprememb…
Sepravi nič kaj resno vseskupaj.
Kaj misliš s tem resno, vse je isto, mislim smo isti ostali.
Zgodovina sprememb…
menjava domene, menjava designa na nič kaj boljšega, spamanje forumov, dobavni roki še slabši kot direkt od kitajcov....
#brezpodpisa
urli ::
Kaj je narobe s kitajsko garancijo? Tak customer service v Sloveniji vidiš le redko.
https://slo-tech.com/forum/t576444/p493...
Pithlit, tole zgoraj je tudi razlog, da bom kupil pri DX. Vem, da ne bodo komplicirali, če bo treba telefon pošiljati nazaj.
Tale stran zgleda še slabše kot strani scam sajtov. Če ste resna firma, boste dal tudi tistih nekaj soldov za enga poštenga web designerja.
Tudi s tem ni treba komplicirati. Za par € mesečno najameš spodobno, sodobno trgovino.
Tudi jaz. Imam dobre izkušnje z njimi. Za slovenske servise pa lahko rečem samo tole - bruh.
http://e.dx.com/collection/201404/eu_di...
menjava domene, menjava designa na nič kaj boljšega, spamanje forumov, dobavni roki še slabši kot direkt od kitajcov....
Ne kapiram kakšno spamanje forumov, dobavni roke je daljši zaradi naslednjih stvari, naše nakazilo do kitajske potuje cca tri dni(bančno nakazilo), mi ne poslujemo preko paypala, ker ne smemo, design je pa v izdelavi. Domena pa zato zamenjana, kot sem napisal, zaradi boljšega iskanja pajkcov na googlu in drugih iskalnikih.
Koliko % pomeni 40 € v končni ceni telefona?
Mi nimamo na % ampak smo dodali teh 40 eur na vso ceno, torej davek, stroški prevoza, cena aparata.
Servis pri nas ni bil in ne bo problem, če pa se ne uredi v zakonsko določenem roku, se pa vrne denar.
Zgodovina sprememb…
Še to na DX strani sem opazil citiram:What is the Dispatch & Delivery Time?
The orders will be dispatched in 2 - 4 business days after we receive your confirmed payment. We will give you early notice within 48 hours,if there is a delay on supply.
The delivery time is according to our courier Post NL,they promised is 5-10 days excepted the outpost area.
Torej na koncu je njihov rok dobave isti kot pri nas ali celo daljši.
Ko oni sprejmejo denar vam ga pošljejo, torej 2-4 dni od prejetja ter 5-10 dni vam ga POSTNL dostavi, torej kje je razlika od naših 10-14 dni.
Če vse skupaj dam, pomeni da ga dobite v roku 10-14 dni, s tem da ga pri nas dobite celo prej, v roku 7-10 dni, pa še nobenih stvari z papirologijo nimate.
The orders will be dispatched in 2 - 4 business days after we receive your confirmed payment. We will give you early notice within 48 hours,if there is a delay on supply.
The delivery time is according to our courier Post NL,they promised is 5-10 days excepted the outpost area.
Torej na koncu je njihov rok dobave isti kot pri nas ali celo daljši.
Ko oni sprejmejo denar vam ga pošljejo, torej 2-4 dni od prejetja ter 5-10 dni vam ga POSTNL dostavi, torej kje je razlika od naših 10-14 dni.
Če vse skupaj dam, pomeni da ga dobite v roku 10-14 dni, s tem da ga pri nas dobite celo prej, v roku 7-10 dni, pa še nobenih stvari z papirologijo nimate.
Zgodovina sprememb…
Ne kapiram kakšno spamanje forumov, dobavni roke je daljši zaradi naslednjih stvari, naše nakazilo do kitajske potuje cca tri dni(bančno nakazilo), mi ne poslujemo preko paypala, ker ne smemo, design je pa v izdelavi. Domena pa zato zamenjana, kot sem napisal, zaradi boljšega iskanja pajkcov na googlu in drugih iskalnikih.
Ne štekam kaj je potem vaša konkurenčna prednost.
- Dobim isti produkt, ampak kakšnih 10 dni kasneje, kot direktno od trgovca.
- Preplačam ga od 40€ pa do več kot 100€.
- Kupim ga na strani, ki ne vliva zaupanja pri s.p.ju brez omembe vredne zgodovine
- Ne morem plačati prek paypala, kar me spravlja še v dodaten riziko, da me kdo nategne (paypal ima za kupce odlično garancijo)
Ne trolam, samo razumel bi rad, kaj ponujaš kupcem boljšega kot kitajske trgovine.
Pa btw, zakaj ne smete poslovati s paypalom? V čem je trik.
Ne štekam kaj je potem vaša konkurenčna prednost.
- Dobim isti produkt, ampak kakšnih 10 dni kasneje, kot direktno od trgovca.
- Preplačam ga od 40EUR pa do več kot 100EUR.
- Kupim ga na strani, ki ne vliva zaupanja pri s.p.ju brez omembe vredne zgodovine
- Ne morem plačati prek paypala, kar me spravlja še v dodaten riziko, da me kdo nategne (paypal ima za kupce odlično garancijo)
Ne trolam, samo razumel bi rad, kaj ponujaš kupcem boljšega kot kitajske trgovine.
Pa btw, zakaj ne smete poslovati s paypalom? V čem je trik.
Pozanimaj se na tržni inšpekciji, taka navodila smo dobili, da moramo vse preko računov delat(naših), tako da mi njim nakažemo direktno, da se vse vidi, ker kao preko paypala lahko goljufamo, zaima me kakšno omembo vredne zgodovine govoriš za naš sp. Kot veš človek ki ima sp jamči z vsem kar ima, torej če bi hoteli koga kdaj ''nategnit'', ga nebi za 200 eur, ampak za veliko večji denar, če že tako razmišljamo.
Mi ponujamo isto kot oni, samo da pri nas je naša garancija, ter servis, kar moram napisat, da dosedaj res ni bilo še nobenih problemov, ter seveda preizkušeni delujoči telefoni(kar je najpomembnejše), da se stranka ne sekira ali ji bo delal ali ne.
Pa še to kje dobiš 10 dniprej kot pri nas, sem prej napisal da so roki isti.
Zgodovina sprememb…
MaterVola ::
Mi ponujamo isto kot oni, samo da pri nas je naša garancija, ter servis, kar moram napisat, da dosedaj res ni bilo še nobenih problemov, ter seveda preizkušeni delujoči telefoni(kar je najpomembnejše), da se stranka ne sekira ali ji bo delal ali ne.
Torej najmanj 40 € za nekaj, za kar je malo verjetnosti, da se pripeti ;)
Pozanimaj se na tržni inšpekciji, taka navodila smo dobili, da moramo vse preko računov delat(naših), tako da mi njim nakažemo direktno, da se vse vidi, ker kao preko paypala lahko goljufamo,
Bullshit. Tržna nima veze s tem, ampak FURS. Za njih je pa paypal samo še en izmed bančnih računov.
zaima me kakšno omembo vredne zgodovine govoriš za naš sp. Kot veš človek ki ima sp jamči z vsem kar ima
Zgodovine imate praktično nič. Eno celo leto poslovanja z 20 jurji prometa (čeprav si prej omenjal 5 let, še ena stvar, ki se ne ujema :)). Nič slabega, pač, treba je nekje začeti. Ampak, kot potencialni kupec imam pomisleke, če bom sploh dobil povrnjeno kupnino. Pri ogromni trgovini kot je DX ali podobno, vem, da s tem ne bo težav (če bodo, imam pa paypal dispute na voljo).
če bi hoteli koga kdaj ''nategnit'', ga nebi za 200 eur, ampak za veliko večji denar, če že tako razmišljamo.
Torej, razmišljaš o nategih, samo prilike še ni bilo?
Tudi z DX ni težav. Nasprotno, odličen customer support imajo, bi upal staviti, da boljši kot pri vas. Pa ostale preverjene kitajske trgovine verjetno tudi.
Ja ali ti tudi delaš zastonj, kjer pač delaš, jaz moram tudi plačevati prispevke in plače itd..., kot tvoj delodajalce, če si pa za vse ne zaslužim vsaj to, uau, se pa potem tudi vidi naša razgledanost, kot sem v enem prejšnjih mailov napisal, slovencu ne daj tujemu daj, jaz osebno kupujem raje pri slovenskih proizvajalcih ali ponudnikih, kot pa pri tujcu.
Nismo vsi nacionalisti, da bi morali nujno kupiti pri slovencu, pa zabiti tudi ne, da bi kupovali v slabši trgovini za več denarja.
Pozanimaj se na tržni inšpekciji, taka navodila smo dobili, da moramo vse preko računov delat(naših), tako da mi njim nakažemo direktno, da se vse vidi, ker kao preko paypala lahko goljufamo,
Bullshit. Tržna nima veze s tem, ampak FURS. Za njih je pa paypal samo še en izmed bančnih računov.
zaima me kakšno omembo vredne zgodovine govoriš za naš sp. Kot veš človek ki ima sp jamči z vsem kar ima
Zgodovine imate praktično nič. Eno celo leto poslovanja z 20 jurji prometa (čeprav si prej omenjal 5 let, še ena stvar, ki se ne ujema :)). Nič slabega, pač, treba je nekje začeti. Ampak, kot potencialni kupec imam pomisleke, če bom sploh dobil povrnjeno kupnino. Pri ogromni trgovini kot je DX ali podobno, vem, da s tem ne bo težav (če bodo, imam pa paypal dispute na voljo).
če bi hoteli koga kdaj ''nategnit'', ga nebi za 200 eur, ampak za veliko večji denar, če že tako razmišljamo.
Torej, razmišljaš o nategih, samo prilike še ni bilo?
Tudi z DX ni težav. Nasprotno, odličen customer support imajo, bi upal staviti, da boljši kot pri vas. Pa ostale preverjene kitajske trgovine verjetno tudi.
A vidiš kako obračaš moje besede, nisem rekel da bi nategnil(o tem razmišljaš očitno ti), samo želim uspeti, glede sp-ja ja obstaja dve leti, pa mi najd sp-ja, ki bo imel 20000 prometa z takimi stvarmi kot se ukvarjamo mi.
Če bi znal med vsticami brat, bi vedel da sem napisal da 5 let obstajamo, torej PODNCENA TRGOVINA. Nikoli nobenemu nisem dolžen ostal in tudi imam obraz, lahko grem mirno spat in tudi mirno živim.
No ko toliko veš o Paypalu, mi smo čisto na začetku parkrat plačali preko paypal-a, pa bi skoraj dobili kazen, smo prejeli samo opozorilo, po naših davčnih zakonih, moraš vse početi preko računov, da naši na davčni vse vidijo, pač mi se ne gremo teh igric, če oni tako želijo, naj tako imajo, imam vsaj mir, plačamo vse davke nobenih dolgov, in ti boš meni govoril o našem sp-ju, raje poglej druge kake počnejo a ne nas male j... v glavo, ko se samo trudimo preživeti.
Zakaj smo slabši od njih, ker pač ni spletna lepa, nehaj no, pa nisem nikoli rekel da smo slovenci zabiti, izgleda da maš tako mišljenje o sebi, pa še to nek BIGBANG, k te bo nategnu za 250eur, njihove marže ne boš nič reku, ampak boš reku : veš to sam pa v bigbangu kupu, ful huda cena, dej nehi no, to je vaše razmišljanje, če pa ne želiš pri nas kupiti, pač izvoli kupuj tam, saj te ne silim v to.
Pa zelo slabo da tako razmišljaš glede svojega naroda, verjetno nebi nikoli kupil kaj os kakega slovenskega kmeta in ga podpiral da lahko živi, itak pri nas v sloveniji je tako, ubij svoj narod, sorry sam sramota in nisem nacionalist, samo dovolj žalostno da take stvari berem.
Zgodovina sprememb…
Če bi znal med vsticami brat, bi vedel da sem napisal da 5 let obstajamo, torej PODNCENA TRGOVINA.
To pomeni, da ste vmes firmo menjali, ali ste pred tem delali na črno? Ni ravno kredibilno, ne?
Kakšno opozorilo glede paypala ste prejeli? Razmisli o menjavi računovodje, če ti ne zna paypal računa ustrezno prijaviti FURSu in ustrezno knjižiti prometa na njem. Tole je še en od tistih alarmov, ko vidiš, da trgovec ne ve čisto, kaj dela.
pa še to nek BIGBANG, k te bo nategnu za 250eur,
Ja, včasih z veseljem preplačam kakšno stvar v bigbangu, ker jo imajo na zalogi, odpeljem takoj. To je recimo ena dodana vrednost, zaradi katere sem pripravljen preplačati.
Še zdaj pa ne vem, zakaj bi pri tebi preplačal telefon za 40€, še nisi uspel pojasniti :) Ni ravno najboljše za prodajo, če še sam ne znaš v 2 stavkih povedati zakaj si dražji.
Namesto da se repenčiš o slabih pogojih v slo, raje išči posle, ki so bolj nišni za naš trg. Spletnih štacunc je dobesedno čet 100 pr nas, tako da tukaj morš pač ponudit neki več, če ne pa životariš in slej ko prej zapreš.
Evo ti tržno nišo... Nabavi lager, daj namesto 40e samo 10e RVC, zrihtaj si spletno štacunco kot se šika, razkiraj kak € za oglaševanje pa ti mogoče rata.
Z half ass stranjo in zanič odnosom pač nebo uspeha.
Evo ti tržno nišo... Nabavi lager, daj namesto 40e samo 10e RVC, zrihtaj si spletno štacunco kot se šika, razkiraj kak € za oglaševanje pa ti mogoče rata.
#brezpodpisa
Če bi znal med vsticami brat, bi vedel da sem napisal da 5 let obstajamo, torej PODNCENA TRGOVINA.
To pomeni, da ste vmes firmo menjali, ali ste pred tem delali na črno? Ni ravno kredibilno, ne?
Kakšno opozorilo glede paypala ste prejeli? Razmisli o menjavi računovodje, če ti ne zna paypal računa ustrezno prijaviti FURSu in ustrezno knjižiti prometa na njem. Tole je še en od tistih alarmov, ko vidiš, da trgovec ne ve čisto, kaj dela.
pa še to nek BIGBANG, k te bo nategnu za 250eur,
Ja, včasih z veseljem preplačam kakšno stvar v bigbangu, ker jo imajo na zalogi, odpeljem takoj. To je recimo ena dodana vrednost, zaradi katere sem pripravljen preplačati.
Še zdaj pa ne vem, zakaj bi pri tebi preplačal telefon za 40EUR, še nisi uspel pojasniti :) Ni ravno najboljše za prodajo, če še sam ne znaš v 2 stavkih povedati zakaj si dražji.
Izgleda da ga moram dati zastonj, mogoče so pri nas davki visoki, imam osebo ki dela na davčni in vem kaj lahko in kaj ne, zato mi ne govori, vsi ki delajo preko paypal-a skrivajo zadeve, jaz jih ne.
Delam pošteno in tudi bom tako naprej. Ti pa izvoli kupuj tam kjer želiš, saj je prosti trg, boš pa kmalu vidil naš sp na malo bolj večji sliki.
Namesto da se repenčiš o slabih pogojih v slo, raje išči posle, ki so bolj nišni za naš trg. Spletnih štacunc je dobesedno čet 100 pr nas, tako da tukaj morš pač ponudit neki več, če ne pa životariš in slej ko prej zapreš.
Evo ti tržno nišo... Nabavi lager, daj namesto 40e samo 10e RVC, zrihtaj si spletno štacunco kot se šika, razkiraj kak EUR za oglaševanje pa ti mogoče rata.
Saj se ne repenčim, samo na živce mi gredo ljudje, ki niso na svojem in pametujejo, do vsake stranke imam odnos 1000% in se tudi držim reka: stranka je zlata.
Glede lagerja, ni to tako simpl, k pri kitajcu kupiš, ti garancija velja od dneva ko oni pošljejo, torej jaz zadeve ne prodam 3 mesece, izgubim 3 mesece garancije, v primeru če se kaj zgodi v zadnih 3 meseceih, moram kriti vse sam, tako pa imam vedno vse krito, zato delam tako da ko stranka nakaže , mi gor in roba je kle s tem tudi garancija in vse ostalo in dosedaj še nobenih problemov z strankami ki so naročile, samo tu se jih par repenči.
Stran pa ne rabim oh in sploh, samo tako da stranka z lahkoto najde aparat, pač različni smo ljudje in vsak po svoje gleda.
Zgodovina sprememb…
Invictus ::
Izgleda da ga moram dati zastonj, mogoče so pri nas davki visoki, imam osebo ki dela na davčni in vem kaj lahko in kaj ne, zato mi ne govori, vsi ki delajo preko paypal-a skrivajo zadeve, jaz jih ne.
Delam pošteno in tudi bom tako naprej. Ti pa izvoli kupuj tam kjer želiš, saj je prosti trg, boš pa kmalu vidil naš sp na malo bolj večji sliki.
Slovenska davčna je vb primerjavi z zahodnimi davčnimi še precej mila. Na vse bedarije te opozorijo da jih popraviš, drugje dobiš samo kazen.
Davki tudi niso visoki ... So pač med manjšimi v Evropi za pravne osebe.
Ej, če ti bo uspelo, kul. Sam preprodaja krame pač ni najboljši način za obogatitev, sploh pri telefonih, ki jih večina kupuje pri operaterjih.
Kaka raziskava trg ne bi škodila, še manj pa omejitev na samo Slovenijo.
Uvoz poceni robe iz Kitajske pa počne že cel kup folka. Lahko pa izkoristiš geostrateško lego Slovenije in postanem uvoznik za poceni kitajsko elektroniko ... Transport do severa Nemčije je pač precej dražji ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Če bi imel na lagerju bi lahko dal tudi 50€ gor, pa bi vseeno prodajal. Jaz bi ga kupil takoj, če mi ne bi bilo treba čakati 14 dni.
vsi ki delajo preko paypal-a skrivajo zadeve, jaz jih ne.
Ne se blamirat bolj kot je potrebno in se raje posvetuj z računovodjo. Paypal račun prijaviš FURSu, kot vsak drug TRR in ga tako tudi obravnavaš. Namesto, da se kregaš tukaj malo pogooglaj, pokliči računovodjo in implementiraj paypal, da boš bolj konkurenčen.
boš pa kmalu vidil naš sp na malo bolj večji sliki.
Res je, v planu imam nakup večjega monitorja.
Ej, če ti bo uspelo, kul. Sam preprodaja krame pač ni najboljši način za obogatitev
Ma, ni tako slabo, če se prav lotiš :)
Slovenska davčna je vb primerjavi z zahodnimi davčnimi še precej mila. Na vse bedarije te opozorijo da jih popraviš, drugje dobiš samo kazen.
Davki tudi niso visoki ... So pač med manjšimi v Evropi za pravne osebe.
Ej, če ti bo uspelo, kul. Sam preprodaja krame pač ni najboljši način za obogatitev, sploh pri telefonih, ki jih večina kupuje pri operaterjih.
Kaka raziskava trg ne bi škodila, še manj pa omejitev na samo Slovenijo.
Uvoz poceni robe iz Kitajske pa počne že cel kup folka. Lahko pa izkoristiš geostrateško lego Slovenije in postanem uvoznik za poceni kitajsko elektroniko ... Transport do severa Nemčije je pač precej dražji ...
No saj nismo omejeni samo na slovenijo, pri podjetju KINGZONE imamo pokrito celo bivšo jugoslavijo, tako da se tam trg šele odpira.
Za ostao pa dajmo času čas, tako jaz pravim, počasi se daleč pride.
Pa tudi ne mislim obogateti, potrebujem samo za normalno življenje, preveč denarja te pokvari.
Zgodovina sprememb…
prenasalec ::
Tale citat na http://www.vdesign.podncena-trgovina.si/ ga pa zmaga:
Aja, pa na strani na dnu piše še "Prepovedano kopiranje in razmnoževanje." A ni to bolj za tiskane stvari?
Mi smo vaša podzavest, katera preseže pričakovanja.
Aja, pa na strani na dnu piše še "Prepovedano kopiranje in razmnoževanje." A ni to bolj za tiskane stvari?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prenasalec ()
Ja ali ti tudi delaš zastonj, kjer pač delaš, jaz moram tudi plačevati prispevke in plače itd..., kot tvoj delodajalce, če si pa za vse ne zaslužim vsaj to, uau, se pa potem tudi vidi naša razgledanost, kot sem v enem prejšnjih mailov napisal, slovencu ne daj tujemu daj, jaz osebno kupujem raje pri slovenskih proizvajalcih ali ponudnikih, kot pa pri tujcu.
Nihče ne dela zastonj, vsako delo ima svojo ceno. 40 € pri telefonu, vrednem 100 ali več €, je zame malo preveč, ker neke hude dodane vrednosti v tvoji storitvi ne vidim, žal. Zaloge ni, torej kupec čaka več dni, kot če naroči naravnost pri Kitajcu. Ne predstavljam si, kako poteka servis, če niti telefona nimaš na zalogi. Pošlješ Kitajcu v popravilo?
Nihče ne dela zastonj, vsako delo ima svojo ceno. 40 € pri telefonu, vrednem 100 ali več €, je zame malo preveč, ker neke hude dodane vrednosti v tvoji storitvi ne vidim, žal. Zaloge ni, torej kupec čaka več dni, kot če naroči naravnost pri Kitajcu. Ne predstavljam si, kako poteka servis, če niti telefona nimaš na zalogi. Pošlješ Kitajcu v popravilo?
Glede srvisa imamo dogovor z kitajci. Ne pošiljam.
Pospajka ga
HAHAHAHAHAHA
Zgodovina sprememb…
Pithlit ::
Mislim no... prepucavanje s tipom ki več kot očitno nateguje nedolžne stranke. A 40€ da si vzamejo? Zakaj je pol telefon na njegovi strani (ki niti na zalogi ni, pa keš mu moram vnaprej prek bančnega nakazila dat) 60€ dražji kot v drugi slovenski trgovini (ki ga ima na zalogi, pa plačam lahko celo po povzetju - da ne omenjam ostalih oblik plačila, pa tega da trgovina normalno zgleda)? Pa zgovarja se na tržno da so mu _ukazal_ da mora prek nakazil poslovat (ker nobena trgovina ne posluje prek, ooooh, plačilnih kartic pa paypala pa po povzetju...).
Aja, pa servis tud oni izvajajo... pa dejmo no, a kdo to resno verjame? Prej bi verjela da ekran zamenjajo tko da ga s selotejpom zalimajo gor... Sicer pa jim tud menjave ekrana ne bi zaupala, glede na odnos - do lastne trgovine.
scobidoo - lej, zarad mene lahko od vsakega telefona vzameš tud 100€ (ampak, saj jih - glede na to da so uni Kingzoni tam za ene 120€ dražji od drugih trgovin)... sam ne se kle pametnega delat. Napačen forum. Se bo kdo najdu pa ti slabo reklamo začel delat. Sicer, resnici na ljubo, slabšo kot si jo sam delaš bo že bolj težko...
Aja, pa servis tud oni izvajajo... pa dejmo no, a kdo to resno verjame? Prej bi verjela da ekran zamenjajo tko da ga s selotejpom zalimajo gor... Sicer pa jim tud menjave ekrana ne bi zaupala, glede na odnos - do lastne trgovine.
scobidoo - lej, zarad mene lahko od vsakega telefona vzameš tud 100€ (ampak, saj jih - glede na to da so uni Kingzoni tam za ene 120€ dražji od drugih trgovin)... sam ne se kle pametnega delat. Napačen forum. Se bo kdo najdu pa ti slabo reklamo začel delat. Sicer, resnici na ljubo, slabšo kot si jo sam delaš bo že bolj težko...
Life is as complicated as we make it...
Magic1 ::
Oni so "uradni" dobavitelj, a garancija telefona začne njim tečt od dneva, ko je poslan od kineza?!? Wtf? Posrednik, od posrednika, za posrednika in na koncu drago za kupca...
Magic
strup121 ::
LoL na podnceni je lenovo k3 note za 265,55 EUR jst sm ga pa prejšnji teden od kitajca kupil za 170 EUR s carino in DHL poštnino. To je pa res podncena :)
Upam da vsi vidijo da je ta štacuna en navaden nateg, ker dati 90EUR več samo zato ker je trgovec slovenec je res bolano.
Upam da vsi vidijo da je ta štacuna en navaden nateg, ker dati 90EUR več samo zato ker je trgovec slovenec je res bolano.
Konlov ::
LoL na podnceni je lenovo k3 note za 265,55 EUR jst sm ga pa prejšnji teden od kitajca kupil za 170 EUR s carino in DHL poštnino. To je pa res podncena :)
Link?
strup121 ::
Link?
http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-L...
s tem da ko sem ga kupil je bil 147 dolarjev pa 5 dolarjev za DHL.
Glede srvisa imamo dogovor z kitajci. Ne pošiljam.
Torej dele za servis pa imaš na zalogi?
Imajo kitajca na zalogi (ne telefon).
bbbbbb2015 ::
Glej, ne smeti teme, no. Ljudje razpravljajo o nakupu kitajskega telefona, ti pa tu začneš s plačami in prispevki.
Ne zanima ljudi, kaj ti moraš in kaj ne.
Mislim no... prepucavanje s tipom ki več kot očitno nateguje nedolžne stranke. A 40€ da si vzamejo? Zakaj je pol telefon na njegovi strani (ki niti na zalogi ni, pa keš mu moram vnaprej prek bančnega nakazila dat) 60€ dražji kot v drugi slovenski trgovini (ki ga ima na zalogi, pa plačam lahko celo po povzetju - da ne omenjam ostalih oblik plačila, pa tega da trgovina normalno zgleda)? Pa zgovarja se na tržno da so mu _ukazal_ da mora prek nakazil poslovat (ker nobena trgovina ne posluje prek, ooooh, plačilnih kartic pa paypala pa po povzetju...).
Glej, mogoče vseeno je treba pazit, kaj govoriš, pa brez zamere.
Jaz kupim za 100€ in prodam za 300€. Če se kupcu to zdi vredno tega, bo kupil, če ne pa ne.
Pa da se razumeva... Ne prodajam telefonov, mogoče bi enega kupil, pa se mi to s Kitajske zdi v redu. Jasno, vsak posrednik si nekaj vzame. Če ti to ni sprejemljivo... še ne pomeni, da gre za nateg.
Klima, ki jo ti kupiš v SPARu stane 900 €, SPAR pa zanjo da manj kot 400€. A so nategovalci? Glej, trgovci so.
Kupi za evro, proda za dva.
To ni nateg. Nateg je, če izdelka ne dobiš, dobiš drugega, nekdo ne spoštuje dane garancije, izdelek poškodovan ali rabljen.
bbbbbb2015 je izjavil:
še ne pomeni, da gre za nateg.
Mal pozornosti pri branju.
Zakaj nateg? Zato ker tip zatrdi da si pri vsakem telefonu vzame 40€. To, samo posebi, še ni nateg. Je pa nateg ko pogledaš malo z drugega zornega kota. Kot že povedano (pa očitno ne prebrano:
Telefon v čisto legitimni slovenski trgovini stane 109€. Pod ceno si verjetno ne privoščijo it... tako da neka marža je že. Se strinjamo? Naprej, ta telefon je v tej trgovini _na zalogi_, kar pomeni da ga v najslabšem primeru dobiš čez 3 dni (v najboljšem pa še isti dan). Naprej, plačilni pogoji... paypal, kreditna, predračun, po povzetju... ni da ni.
Taisti telefon v tej trgovini pa stane 169€ (torej si ta naš posrednik vzame 60€ če kupi telefon v prej omenjeni trgovini, če ga vzame pri dobavitelju pa si vzame še večjo maržo). Že tu smrdi po nategu. Ne vzame si jih 40, ampak konkretno več. Drugo, telefona sploh nima na zalogi ampak ga naroča, pazi to, s kitajske! Tko kot jaz ali pa ti. In za to si zaračuna 60€ (in več) provizije (I tata bi, sine... i tata bi). Tretje... najprej mu moraš ti _nakazat_ (ker tržna ne dovoli drugih vrst poslovanja kot prek diseknih bančnih nakazil) denar, da pol on to naroči zate. Ne mi rečt da ti to ne zaudarja po nategu?
Pol pa tip še zatrjuje da sami izvajajo servis (ki si ga še veliko bolj kompetentne in večje trgovine ne upajo... pa marsikdaj ti kar sam proizvajalec telefon raje nov da kot pa da se s popravilom zafrkava)? Ne se hecat. Me zanima kaj se zgodi če stranka s telefonom ni zadovoljna pa ga vrne v tistiem zakonskem 15 dnevnem roku.
Zakaj? A ni fajn da se take ljudi in 'poslovne' prakse razkrije?
woman ::
Saj je fino, ampak škoda se mi zdi smetiti po temi, ki s kvazi slovenskimi trgovci nima neposredne povezave. Reveži, ki bodo na novo vstopili v to temo, bodo čisto zmedeni, če ne bodo vsega prebrali.
bbbbbb2015 je izjavil:
še ne pomeni, da gre za nateg.
Mal pozornosti pri branju.
Zakaj nateg? Zato ker tip zatrdi da si pri vsakem telefonu vzame 40€. To, samo posebi, še ni nateg. Je pa nateg ko pogledaš malo z drugega zornega kota. Kot že povedano (pa očitno ne prebrano:
Glej, pusti to.
Vsak je svoje sreče kovač. Sicer to kar dela, se mi ne zdi modro. To, da denar prosi v naprej se mi zdi zelo v redu (ker v Sloveniji se je nateg z neplačevanjem nenormalno razpasel). To, da zaloge nima, je sicer v redu, samo ne vem, zakaj bi človek potem kupoval pri njem.
To, da si se zapičil v njega, se mi ne zdi v redu. Zaposli se s kovanjem lastne sreče.
To, da je ta wannabe trgovec začel smetiti temo, pa še dajati repliko na repliko, se mi sploh ne zdi v redu, samo pač tema je nasmetena, nič hudega.
Tema o kitajskih telefonih pa se mi zdi strašno v redu. Bolj kot zase, bi kupil enega sinu, star je 14 let, pa on bi to šraufal do nespoznavnosti. Samo če bo razšraufal Samsunga Galaxy S5, kar ga deloma že je, potem bo telefon v pyzdi, pa ga niti poklicati ne bom mogel.
En tak kitajec za operacijo slepiča (ne od wannabe trgovcev) direkt se mi zdi super.
Spock83 ::
Da malo prekinem. Kolegica si je te izbrala. Kaj mislite?
http://eud.dx.com/product/lenovo-k3-not...
http://eud.dx.com/product/meizu-m2-mini...
http://eud.dx.com/product/doogee-valenc...
http://eud.dx.com/product/lenovo-a8-oct...
http://eud.dx.com/product/lenovo-k3-and...
http://eud.dx.com/product/siswoo-c55-5-...
Jaz osebno bi izbral doogee ali meizu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spock83 ()
Da malo prekinem. Kolegica si je te izbrala. Kaj mislite?
Zelo priporocam Lenovo K3 Note ali pa KINGZONE Z1 N5, tudi DOOGEE vredu samo se vedno ni isto kot teli trije. Samo pri LENOVO K3 NOTE pazite nato da dobite cisti Android in ne u ega z ogromno dodatnih programov(ko se reklame neprestano pojavljajo na ekranu), pri KINGZONU je pa tako da so vsi njihovi softweri dobesedno goli(osnovni android, kot pri nexus-u).
Samson ::
Spock83: Zgleda v redu, moti me pa to, da ima gumbe na levi strani namesto kot vecina na desni. Ok, glasnost sprejmem, ne pa tudi power gumba zal.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)