Forum » Kaj kupiti » Prenosni računalnik do 500EUR
Prenosni računalnik do 500EUR
Unknown_001 ::
No, jst za sestrično iščem nek spodoben računalnik do max 500EUR. Sama ima nekega 5 let starega Thinkpada, ki pa je že zastaral in bi rada kaj bolj konkretnega.
Pa prosim, da gledate po Bigbangovem katalogu, ker nakupi prek spleta zanjo odpadejo. Nujšegaca ga večinoma za internet, filme, muziko, slike občasno mal urejat...
Obvezno mora imeti prednaložene Windowse!
Predlagal sem ji sledečega, sam me zanima, če se da dobit še kaj bolšega za ta denar.
http://www.bigbang.si/prenosni-racunaln...
In zanima me, koliko je resnice v tej kakovosti, o kateri tolk nabija ta Bigbang.
Osebne izkušnje zaželjene.
Pa prosim da se ne bo najdu kak kekec ki bi me s križem pa sveto vodico šu naganjat stran od Bigbanga, ker vem da ponudba res ni najbolj ugodna, ampak internetni nakup odpade. Lahko pa poveste za kako pametno trgovino v Novem mestu, kjer bi se dalo računalnik kupit ceneje.
Lp!
Pa prosim, da gledate po Bigbangovem katalogu, ker nakupi prek spleta zanjo odpadejo. Nujšegaca ga večinoma za internet, filme, muziko, slike občasno mal urejat...
Obvezno mora imeti prednaložene Windowse!
Predlagal sem ji sledečega, sam me zanima, če se da dobit še kaj bolšega za ta denar.
http://www.bigbang.si/prenosni-racunaln...
In zanima me, koliko je resnice v tej kakovosti, o kateri tolk nabija ta Bigbang.
Osebne izkušnje zaželjene.
Pa prosim da se ne bo najdu kak kekec ki bi me s križem pa sveto vodico šu naganjat stran od Bigbanga, ker vem da ponudba res ni najbolj ugodna, ampak internetni nakup odpade. Lahko pa poveste za kako pametno trgovino v Novem mestu, kjer bi se dalo računalnik kupit ceneje.
Lp!
nurse123 ::
Seveda se da dobiti boljšega, vendar odmisli bigbang, saj tam nabijejo cene. Poglej na mimovrste, enaa ali pa sestavi.si tam je vse veliko ceneje!
oemdzi ::
saj za mimovrste se zapelje v BTC in osebno prevzame, čeprav res ne vem kaj ima proti spletnim nakupom.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Fora je v tem, da se ona nič ne spozna na te vrste nakupov in ji je preveč komplicirano. Jst pa tud nisem trenutno doma, da bi namest nje to zrihtal.
solatko ::
Saj ji lahko zrihtaš od kjerkoli, daš svoj email, se prijaviš v trgovino, opraviš nakup, plačilo po povzetju ali osebni dvig, naslov dostave pa napišeš njen.
Če je to komplicirano, potem računalnika sploh ne rabite.
Če je to komplicirano, potem računalnika sploh ne rabite.
Delo krepa človeka
ABX ::
Pred kratkim sem kupoval prenosnik za sestro.
V cenovnem razredu od 400Eur do 900eur ni nobene vredne razile. Ker šele pri 900Eur dobiš boljši ekran.
Je pa dosti sranja vmes, tako da pazi kaj vzameš za 400Eur. Kupi i3 zadnje generacije in če ti ostane denar nabavi en SSD ali hibridni disk.
Stran od AMD, ker porabijo preveč elektrike.
Ah, prenosnik naj bo Asus ker imajo najboljšo zanesljivost.
V cenovnem razredu od 400Eur do 900eur ni nobene vredne razile. Ker šele pri 900Eur dobiš boljši ekran.
Je pa dosti sranja vmes, tako da pazi kaj vzameš za 400Eur. Kupi i3 zadnje generacije in če ti ostane denar nabavi en SSD ali hibridni disk.
Stran od AMD, ker porabijo preveč elektrike.
Ah, prenosnik naj bo Asus ker imajo najboljšo zanesljivost.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
ABX - Ne čisto vsi modeli, jih je kar nekaj pri Asus-u, dobro zajebavalo, je pa res, da pri reklamacijah ni problemov, tako kot pri počenih ekranih na HP.
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/ra...
Tale je sicer nekaj dražji, vendar trga gate.
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/ra...
Tale je sicer nekaj dražji, vendar trga gate.
Delo krepa človeka
Gruntal sem za Lenovo ideapad model. Je pa tud ASUS v igri. Sam za ASUS se slišu, da ma neki kdajpakdaj bleme z mrežnimi karticami, sam ne vem kolk je res, rad pa bi, da je po nakupu čim manj sranja in da lahk takoj začne z njim delat.
@solatko
Tist Laptop je kr fajn po opisu, ampak ne bo šlo že zarad cene, pa še sam mam od svoje bivše Toshibe mal grenak priokus. Sicer, lepo narejeno, zmogljivo, solidno ohišje (ne glih najboljše), ampak hladilni sistem je pa bil totalno v kurcu, tipkovnica pa katastrofa (mel se Sattelite A660). Možno da so se kj izboljšal, sam mal dvomim.
@solatko
Tist Laptop je kr fajn po opisu, ampak ne bo šlo že zarad cene, pa še sam mam od svoje bivše Toshibe mal grenak priokus. Sicer, lepo narejeno, zmogljivo, solidno ohišje (ne glih najboljše), ampak hladilni sistem je pa bil totalno v kurcu, tipkovnica pa katastrofa (mel se Sattelite A660). Možno da so se kj izboljšal, sam mal dvomim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Saj ga pregledaš in preizkusiš prej, preden ga kupiš. Sicer so toshibe med boljšimi. Imam 7let staro A300 in do sedaj ni bilo nobenih problemov. Vsake toliko jo očistim, na dve leti zamenjam termalno na procesorju in to je to. Kadar rabim boljšo tipkovnico, gre gor Logitechova pro in 24inch monitor.
Asus so vsaj po testih v D, trenutno no1.
Asus so vsaj po testih v D, trenutno no1.
Delo krepa človeka
ABX ::
Če Asus izdelek nima pretirane cene je vedno moja prva izbira.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnega računalnika ~1200Oddelek: Kaj kupiti | 5132 (4911) | Jan16 |
» | Nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 913 (863) | alessyboy |
» | Asus ali HPOddelek: Kaj kupiti | 4005 (3322) | Metalc666 |
» | Prenosnik za od 400-500€Oddelek: Kaj kupiti | 2753 (2300) | Dro |