Forum » Hlajenje in modifikacije » fan controller
fan controller
kokpa ::
Zdravo mi lahko kdo pove če je možno v sloveniji dobit fan controler v stilu lamptrona fc5 v2/v3/touch/cw611/fc9 ali kakterega koli lamptrona. Opazu sem da imajo na mlacomu fc6 verzijo ampak se mi ne dopade, sem jim tudi pisal amapk mi niso odgovorili pozitivno glede dobave drugih modelov. Če pa ima kdo kakšno idejo kako bi lahko še drugače kontroliral ventilatorje na maximus gene iv plati pa s predlogom na dan. Rad bi malo utišal grafino kartico s menjavo 92mm na 120, ampak jih ne morem kontrolirati preko plate, pa čeprau so ventilatorji od h80.
Castiel ::
grafična kartica ne omogoča nadziranja RPM ventilatorja?
Program speedfan ne deluje?
Katero grafično imaš, me zanima zakja si pripravljen vložit 40-50 eur v fan controler + nov ventilator namesto da bi kupil tišjo grafično.
Program speedfan ne deluje?
Katero grafično imaš, me zanima zakja si pripravljen vložit 40-50 eur v fan controler + nov ventilator namesto da bi kupil tišjo grafično.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Castiel ()
kokpa ::
grafična ne vem če omogoča, rad bi v idle imel res tih sistem. Računalnik imam pol metra do metra od sebe, ohišje tj08-e. Spredni 180fan je kar glasen, ampak to lahko uredm s asus fanexpertom. Problem je v grafični ki piha vroč zrak navzdol kar seže dirketno po senzorju temp, matične plošče in posledica je višji obrati vseh ventilatorjev v sistemu in s tem tudi glasnost. Če bi pa lahko v loudu zmanjšal glasnost pa bi bilo še tok boljše, ravno zato razmišljam o 120mm namesto 92mm na Asus 560ti 1gb top. Ne igram veliko iger, ker pa ni ravno ugoden čas za prodajo pa se ravno tako ne bi rad zaletel v novo grafično če ne potrebnujem(mogoče 760 4gb). Razmišljal sem tudi da bi grafično vn vzel in laufal na integrirani pa bi še najceneje prišel čez.
Cel sistem:
-silversttone tj08-e
-i5 2500k
-asus maximus gene iv
-asus 560ti top 1gb
-8gb rama
-2x 60gb ssd
-dwd pogon
-corsiar 550vx
Cel sistem:
-silversttone tj08-e
-i5 2500k
-asus maximus gene iv
-asus 560ti top 1gb
-8gb rama
-2x 60gb ssd
-dwd pogon
-corsiar 550vx
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Katero ohišje? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 37802 (11566) | kakopak |
| » | ohišje, napajlnik, cpu cooler, SSD disk.Oddelek: Kaj kupiti | 1234 (1096) | bdoxx |
| » | Zamenjava ventilatorjev na CM Silencio 550Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2592 (2334) | theBill |
| » | ohišje za gaming htpcOddelek: Kaj kupiti | 2384 (1729) | jazbec |