Forum » Kaj kupiti » Kitajci in USB wifi
Kitajci in USB wifi
jest10 ::
Ker je trenutna "g" mrežna žal prepočansna za udobno predvajanje 1080p posnetkov preko omrežja, iščem alternativo.
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj s poceni kitajskimi wireless klučki? Se splača? Ali je z njimi preveč problemov?
Recimo kaj takega
Razdalja do routerja je okoli 4m z vmesno steno, tako da kakšnih hudih zahtev glede občutljivosti nimam, bolj je važno, da zadeva dejansko deluje, ter da bo hitreje od sedanjih okoli 2MB/s
Če ima kdo kak poceni predlog, naj le pove. Dražje opcije pridejo na vrsto kasneje
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj s poceni kitajskimi wireless klučki? Se splača? Ali je z njimi preveč problemov?
Recimo kaj takega
Razdalja do routerja je okoli 4m z vmesno steno, tako da kakšnih hudih zahtev glede občutljivosti nimam, bolj je važno, da zadeva dejansko deluje, ter da bo hitreje od sedanjih okoli 2MB/s
Če ima kdo kak poceni predlog, naj le pove. Dražje opcije pridejo na vrsto kasneje
jest10 ::
Tp-link 841 in 741, kar pa dejansko nima veze, ker je ozko grlo "g" kartica. Med ostalimi sistemi z 150/300Mbps karticami vse deluje gladko.
tiran2000 ::
Pr kitajcih je tko k na loteriji, vcas dobis dobro robo, vcasih zanic... Jaz sem dobil vredu 1 wifi kljucek, ta drugi pa mi je crknil v roku parih ur zaradi pregrevanja ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup sesalca (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 99154 (14382) | Zstiller |
» | Nadzorna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25231 (5734) | refosk |
» | Dension ali xCarLinkOddelek: Kaj kupiti | 5950 (1419) | Siddh |
» | Kdo naseda Top shop izdelkom? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18149 (14853) | Blum |
» | fx-6300 v gamingu (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8049 (6549) | klkkkkkkkkkk |