Forum » Programska oprema » Formatiranje besedila
Formatiranje besedila
win64 ::
Imam besedilo polno nekih definicij, ki so grdo napisane. Rad bi samodejno spremenil to:
v
Orodje za dosego cilja ni pomembno, lahko tudi bash.
Za prvi del lahko uporabim regexp replace: ",\r\n* v ",
Drugi del pa mi dela preglavice
[ResourceEntry("DesignerContentTitleText", Value = "Which products to display?", Description = "DesignerContentTitleText", LastModified = "2010/12/07")] public string DesignerContentTitleText { get { return this["DesignerContentTitleText"]; } }
v
[ResourceEntry("DesignerContentTitleText", Value = "Which products to display?", Description = "DesignerContentTitleText", LastModified = "2010/12/07")] public string DesignerContentTitleText { get { return this["DesignerContentTitleText"]; }}
Orodje za dosego cilja ni pomembno, lahko tudi bash.
Za prvi del lahko uporabim regexp replace: ",\r\n* v ",
Drugi del pa mi dela preglavice
Damiani ::
notepad++
Uporabiš replace.
Iskanje ",\n" spremeniš v ", ". Pri tem moraš paziti da imaš izbrano opcijo razširjenega iskanja. Podobno se lahko poigraš tudi z {}.
Uporabiš replace.
Iskanje ",\n" spremeniš v ", ". Pri tem moraš paziti da imaš izbrano opcijo razširjenega iskanja. Podobno se lahko poigraš tudi z {}.
win64 ::
Se strinjam, to mi je uspelo.
Še drugi del mi manjka:
v
Še drugi del mi manjka:
public string DesignerContentTitleText { get { return this["DesignerContentTitleText"]; } }
v
public string DesignerContentTitleText { get { return this["DesignerContentTitleText"]; }}
uro1001 ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če lahko disk z eno particijo formatiram tako, da ne bi izbrisal operacijskega sistema.
Lep pozdrav.
Zanima me, če lahko disk z eno particijo formatiram tako, da ne bi izbrisal operacijskega sistema.
Lep pozdrav.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: uro1001 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti to stran "resposive"?Oddelek: Izdelava spletišč | 1023 (914) | zzbil |
» | c# seminarskaOddelek: Programiranje | 2659 (2332) | tuned |
» | [C#] DeserializacijaOddelek: Programiranje | 1859 (1462) | Cvenemir |
» | C# iz form2 v form1,textboxiOddelek: Programiranje | 1944 (1570) | Keki |
» | razložitev nekaterij elementov v visual studio 05Oddelek: Programiranje | 2106 (1911) | darkolord |