Forum » Loža » stiki z otrokom
stiki z otrokom
boss-tech ::
Zadeva je takšna da imam z bivšo dogovorjeno stike z otrokom po dogovoru oz sporazumno. Kar je bilo potrjeno na sodišči. Te nihče več ne vpraša kako in kaj. Plačujem preživnino redno.
Sedaj pa lahko otroka obiskujem samo pri njej doma 3x na teden, kar pa mi ne ustreza, predvsem zaradi tega ker je ne smem odpeljati k sebi domov. Bi mi že ustrezalo da je čez dan pri meni, ni nujno da prespi.
Zanima me kaj pridobim oz izgubim če grem na socialno oz potem verjetno še na sodišče?
Jo bom videl manj? Oz kakšne so tisti minimalni stiki ki jih lahko dobim? Na kaj naj tukaj pazim?
Sedaj pa lahko otroka obiskujem samo pri njej doma 3x na teden, kar pa mi ne ustreza, predvsem zaradi tega ker je ne smem odpeljati k sebi domov. Bi mi že ustrezalo da je čez dan pri meni, ni nujno da prespi.
Zanima me kaj pridobim oz izgubim če grem na socialno oz potem verjetno še na sodišče?
Jo bom videl manj? Oz kakšne so tisti minimalni stiki ki jih lahko dobim? Na kaj naj tukaj pazim?
BladE_ ::
Zakaj ne pokličeš ustrezne ustanove, ki se ukvarja točno s temi zadevami in boš iz prve roke izvedel kako in kaj? Lahko ostaneš anonimen pa boš vseeno dobil informacijo... tukaj bo en kup različnih predvidevanj in sem skoraj 100%, da ti nihče ne bo mogel pomagati ali pa dati točne informacije. Zadeva je kar resna in po mojem mnenju ni primerna za ta forum!
Akcija - Reakcija
gendale ::
najbolj uporabno bi bla kombinacija zasebnega detektiva, ki bo našel kako sranje o njej + dobrega odvetnika, ki bo to pokazal na sodišču
al pa pač da si zrihtaš, da nimaš dohodkov na svoje ime in pozabiš nanjo in na froca
al pa pač da si zrihtaš, da nimaš dohodkov na svoje ime in pozabiš nanjo in na froca
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gendale ()
fosil ::
Če prav razumem sta z bivšo v slabih odnosih in ti ne pusti da bi odpeljal otroka k sebi domov?
Tako je!
gendale ::
jap in te slabe odnose je itak praktično nemogoče popravit, ker ko enkrat mislita za en drugega da sta kretena...
če jo ignoriraš ti dol visi zanjo, če se poskušaš pogovorit pa nadleguješ
če jo ignoriraš ti dol visi zanjo, če se poskušaš pogovorit pa nadleguješ
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
boss-tech ::
pusti da vidim otroka 3x na teden, pri njej doma oz greva ven. domov pa mi je ne pusti vzet. in na dolgi rok to ne more it. ampak ker imava sporazumno dodeljevanje obiskov, nihče ni vprašal kdaj in koliko. se pravi da bi moral potem na center se zmenit, oz na sodišče. drugače dvomim da bo šlo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boss-tech ()
simone ::
Jaz pa imam problem da mi mojva bivša sedaj že dve srede ni omogočila stik z otrokom.Prvo sredo je rekla da je kao bolana samo nisem verjel, sedaj pa da pač ne gre k men.Imamo pa rešeno z sodnim nalogom da imam stike vsako sredo ter vsak drug vikend.Vem da je za to pristojen csd ampak sem imel tak problem že in mi center ni veliko pomagal, rekli so da na silo ne morejo nič.Otrok je drugače rad z mano do zdaj ni bilo nobenega problema sem jo pobiral v šoli vse je šlo ok.Kaj lahko še drugo naredim kej bol konkretnega da bo zaleglo, ker ona krši sodni nalog in lahko odgovarja.
Miki N ::
Tale tema je neke vrste "nezakonski otrok" une sosednje o odločitvi za otroka. Včasih preprosto ne znese.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
delavec44 ::
Kako na silo ne morejo nič? Probaj ti enkrat ne vrniti otroka pa boš hitro videl kaj vse se da.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
fikus_ ::
Simon, beleži kdaj so ti bili določeni stiki onemogoceni in zakaj. Se enkrat se obrni na CSD in vprašaj, kaj lahko narediš. Verjetno bo sprenevedanje, mogoče odgovor sodišče,... zato vse beležiš.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
simone ::
Sem že imel podoben primer 2 leti nazaj sem klical na csd pa so rekli da na silo ne morejo nič lahko pa pokličem policijo al pa še ena opcija katere se ne spomnem so mi predlagali ker krši sodni nalog, skratka z csd si ne morem veliko pomagat ker ženske se nič ne prime.
WizzardOfOZ ::
Kako sporazumno, če pa otrok nikoli ni pri tebi?
To je enostransko, samo z njene strani.
Oba sta starša. Polovico meseca naj bo otrok pri enem, polovico pa pri drugem in minimalna preživnina, ker je itak otrok pol meseca pri tebi.
Jaz osebno je niti vprašal nebi, če lahko otroka odpelješ. Saj je tudi tvoj.
Oba sta starša. Polovico meseca naj bo otrok pri enem, polovico pa pri drugem in minimalna preživnina, ker je itak otrok pol meseca pri tebi.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Horas ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Kako sporazumno, če pa otrok nikoli ni pri tebi?
če je pol pol niti ni preživmine.
op lepo na csd, socialni delavki povej. če ne bo šlo pa na sodišče. pripsda ti ne vem točno ampak mislim da vsaj 2 vikenda in en ali dva dni med tednom. to da je ne smeš k tebi peljat je bikovdrek.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
WizzardOfOZ ::
če je pol pol niti ni preživmine.
Polovico denarja za vrtec recimo. Ostalo pa ni potrebno, ker itak je otrok polovico časa pri tebi in mu kupuješ vse od oblek, do hrane tisti čas.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Miki N ::
Zanimivo bio bilo pofirbcati, če je OP iz daljnega leta 2013 kaj uredil?
Ker statistika je žal taka, da so tovrstni otroci za tipe bolj kot ne izgubljeni hkrati pa se jih pogosto uporablja proti njim na nek način.
Op izpred 11 let upam, da si je našel novo družino in naštepal nove froce, katerim je lahko dejanski oče - saj malo kruto, samo lajf ima te fore.
Ker statistika je žal taka, da so tovrstni otroci za tipe bolj kot ne izgubljeni hkrati pa se jih pogosto uporablja proti njim na nek način.
Op izpred 11 let upam, da si je našel novo družino in naštepal nove froce, katerim je lahko dejanski oče - saj malo kruto, samo lajf ima te fore.
Invictus ::
Nič ni uredil, ker ni mogel.
Sistem je pač naravnam tako, če mama ne pusti, se vsi na njeni strani. Od CSD, sodišča, izvedencev, psihologov, itn... Kar je še kretenskih služb v tem sranju.
Preprosto ločen oče, če mu mama ne dovoli videti otroka, ne more nič, kljub pravnomočni sodni odločbi.
Obstajata 2 kazenski ovadbi, sam ne poznam očeta, ki bi šel tako daleč... (https://ocetje.si/pravo/koristni-pravni...
Sistem je pač naravnam tako, če mama ne pusti, se vsi na njeni strani. Od CSD, sodišča, izvedencev, psihologov, itn... Kar je še kretenskih služb v tem sranju.
Preprosto ločen oče, če mu mama ne dovoli videti otroka, ne more nič, kljub pravnomočni sodni odločbi.
Obstajata 2 kazenski ovadbi, sam ne poznam očeta, ki bi šel tako daleč... (https://ocetje.si/pravo/koristni-pravni...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Avenger ::
Mogoče bi pomagalo, če bi striktno vsi kontakti z institucijami bili preko mejla, pa najameš odvetnika, ki ti točno pove kaj moraš vprašat zahtevat, itd. Ko bo kršitev dovolj, greš v tožbo.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
crniangeo ::
Nič ni uredil, ker ni mogel.
Poznam jaz enega, samo ne vem kako mu je uspelo, ker je tip kar posebnež..
Je od tega že tako dolgo, da se zelo malo spomnem, ampak se je šlo za sindrom odtujenosti očeta in manipulacija (vpliv) mame na otroka..
gre se za tole zadevo:
https://svet24.si/revija/jana/clanek/zg...
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Invictus ::
Jap, ko mama našunta otroka proti fotru, mi nimamo šans...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
ginekk ::
Sem že imel podoben primer 2 leti nazaj sem klical na csd pa so rekli da na silo ne morejo nič lahko pa pokličem policijo al pa še ena opcija katere se ne spomnem so mi predlagali ker krši sodni nalog, skratka z csd si ne morem veliko pomagat ker ženske se nič ne prime.
CSD se izgovarja. Vem za par primerov - če je "štala", recimo ženska je zaradi bolanih histeričnih izpadov dobila prepoved približevanja - in vsaka primopredaja otrok decu poteka tako, da sta zraven policija in CSD. Je pa res odvisno kje, vsak CSD je malo po svoje.
Težit je treba, pa ja odvetnico itak in naj ona teži.
Tody ::
Ne bo pomagalo, če ga hoče prizadet ga bo tako prizadela. Najbolj elegantna in najbolj učinkovita rešitev je da se pomeni z mamo. Ne vemo zakaj sta se razšla ampak včasih, se gojijo zamere zato ker si je nekdo neko zgodbo napletel v možganih, ki sploh ni res ali pa je napol res. Ljudje so prizadeti in potem odreagirajo.
Kaj boš vsako sredo pa vsak vikend z policaji prišel po otroka? Če ga ne da bodo pa policaji ga vzel pa ti ga dal? Če se reši odnos zdaj bo to trajal veliko let, neki CSD in podobno pa ...
Kaj boš vsako sredo pa vsak vikend z policaji prišel po otroka? Če ga ne da bodo pa policaji ga vzel pa ti ga dal? Če se reši odnos zdaj bo to trajal veliko let, neki CSD in podobno pa ...
tikitoki ::
Z dolocenimi osebami je komunikacija nemogoce. Razumejo zgolj prisilo. V tem primeru preko CSD in sodisca, ki pa so zal pristranka in imajo mame veliko prednost.
2f4u ::
Oj.
Samo napisem, sem srecno locen.
Na zacetku vojna, zamere... sedaj mi otroc 2x vracajo v dobrem. Obe ze ss+.
Torej, razmisljajte kaj je dobro za otroka. Za razvoj. Ni problem bivs.. bolj se prilagoditi in spremljati otroka. Pa zapisovati.
Otrok rabi urnik, zanesljivost, oporo. Pa veselje. Fotri vzamite si čas za mularijo pa precej strpnosti.
Lp
Tukaj bi rekel, da sodisšče ponovno odloča v primeru sprememb in okoliščin od zadnje presoje. Od prejšnjega sklepa.
Drugače pa... bivš najbolj jezi, če slediš, se ne uporaš stanju. Seveda tudi beležiš.opazuješ kaj otrok potrebuje..
Lp srečno ločen.
Samo napisem, sem srecno locen.
Na zacetku vojna, zamere... sedaj mi otroc 2x vracajo v dobrem. Obe ze ss+.
Torej, razmisljajte kaj je dobro za otroka. Za razvoj. Ni problem bivs.. bolj se prilagoditi in spremljati otroka. Pa zapisovati.
Otrok rabi urnik, zanesljivost, oporo. Pa veselje. Fotri vzamite si čas za mularijo pa precej strpnosti.
Lp
Z dolocenimi osebami je komunikacija nemogoce. Razumejo zgolj prisilo. V tem primeru preko CSD in sodisca, ki pa so zal pristranka in imajo mame veliko prednost.
Tukaj bi rekel, da sodisšče ponovno odloča v primeru sprememb in okoliščin od zadnje presoje. Od prejšnjega sklepa.
Drugače pa... bivš najbolj jezi, če slediš, se ne uporaš stanju. Seveda tudi beležiš.opazuješ kaj otrok potrebuje..
Lp srečno ločen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2f4u ()
ginekk ::
Ja točno tako, vem za tak primer in ne gre drugače. Ženska je bila nasilna in grozila celo z noži in ne vem kaj vse. In bolje tak prevzem, kot da do otroka sploh ne prideš. Pač CSD je tam da pomaga v splošnem, ne samo materi. In če tega ne dojamejo, jim lahko naroči sodišče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skrbništvo nad otrokom (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 24662 (13285) | PrihajaNodi |
» | Prezivnina - sporazumna prekinitevOddelek: Loža | 1698 (807) | V-i-p |
» | sodne takse za preživnino in stikeOddelek: Loža | 2265 (1853) | 2f4u |